Söta Sessan!

Skön eftermiddag!

Påvägen hem så hoppade ja av vid Liljeholmen för att ränna in på glas banken!
Tänkte invistera en flaska vin men insåg att då måste ja ju dricka upp den så snabbt (vilket problem va =P ) så eftersom att ja e så smart så köpte ja mig en dunke sött vitt!

Väl hemma så va de upptappning av badkaret med en massa skum och badkulor! Hälla upp ett glas vin och ner i värmen! Tog inte långa stunden innan ja somna å låg å snarka bland bubblorna! Gnugga rent nyllet  och upp å hoppa!

Så skulle den söta prinsessan ja bor med laga mat! Finns ju inget sötare än när Sessan försöker å lyckas riktigt bra, frågar ibland om hjälp men vill inte riktigt ha den endå! Ni vet de klassiska "KanSjälv" Sessan har tagit de till en helt ny nivå! Men till sist så blev de en fin linsgratäng, nu hoppas vi bara att den går å äta med! Men de tvekar ja inte en sekund på! Prinsessan kan när hon vill, även om hon funderar på om pajformen är ungsfast! *ler*

image71
Likheten är ENORM!

Bläää...

Vad är de som
ser ut som bajs,
luktar som bajs,
smakar som bajs?!
Jupp nu kanske du tror att de är bajs. Men icke.
Det är den mixade linssoppan som vi servera på jobbet idag...seriöst...å de värsta av allt var att folk ÄLSKA den...
Bläää!

Fördriva tiden...

Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jupp de kan nog förklara rätt bra vad ja har just nu!
Sitter på centralstationen i Göteborg och väntar på att klockan ska bli 20,42 så att tåget hem till Stockholm ska gå.. Ok nu kanske ni frågar er va ja mitt puckor gör inne i stan så tidigt och inte stanna hemma i Floda med familjen lite längre. Men nu var de så här va att ja skulle till min akepressur kl 14 träffa Lina kl 15 och till frisören kl 17,15 å sen va ja klar kl 18,20 å de innebär att ska ja hem emellan de innan tåget går upp igen så hinner ja vara hemma i huset i ca 35 minuter innan ja måste rusa igen, inte så lockande. Så nu sitter ja här på ett internett café å väntar på att tåget ska komma in så ja kan sätta mig där å ha tråkigt i tre timmar innan ja kommer upp till min prinsessa igen! Hon är mycket saknad vid de här laget!

Hos Gelan (akipressuren) så gick de som vanligt, ryggen var helt fuckt up, som vanligt! Av 7 möjliga så var det 5 fel! Med andra ord så vad de enda som var rätt i min rygg svanskotan och den översta kotan som hövet ligger på rätt, sen va de bra många kotor där emellan som låg hel galet! En kota mellan skulderbladen som var orsaken till att ja hade svårt att andas, de va rätt skönt att få rett ut de i alla fall! Men nu är alla kotor på plats igen och tack vare ca 7 nålar i öronen så hoppas vi att dom ska stanna där ett tag! Hoppas hoppas!!

Sen var de träffa Lina! De va trevligt! Har inte sett henne på snart ett år så de va mycket skvaller att ta igen där!! Hon bor nu i Torslanda med Fredrik, jobbar hårt å reser en del! De va verkligen trevligt att träffa min vän igen! Har saknat henne! Sprang även in i hennes mamma och syster Ida på vägen till bilen så de blev lite prat med dom oxå, lika trevligt de me! Måste snart komma tillbaka och umgås lite mer med Lina a.k.a Porn Star!

Ooo frisören hade ja längtat efter, dock blev de ett litet missförstånd. Ja hade bokat tid hos Jocke men de va tydligen nån som gjort fel så ja fick en tjej i ställt. Gillar inte riktigt att bli klippt av tjejer, vet inte varför men har fått för mig att killar är bättre!! Men hon va riktigt duktig! Sa att hon fick göra vad hon ville, så de blev en tjock å go hel lugg! Mycket spännande! Har inte haft de på bra många år och senast ja hade de så hade ja kort hår...tror ja!! *ler* Minns inte så noga! Men de blev najs! Och så jätte upp klippt som vanligt så ja kan få lite volym på de hela (inte för att ja brukar ha de problemet men goare när de e lite tunnare!!) så ja kan tävla mot Prinsessan!

Så nu sitter ja som sagt på ett internett café och hoppas på att tiden ska gå... tick tack tick tack....

Taket lyftes i Lisebergs hallen ikväll!

Två timmar av ren och skär kärlek! En knökfull Lisebergs hall gungade med till tonerna av Lars Winnerbäck och hans underbara musik!
En underbar blandning mellan gamla goa klassiker som hela publiken sjöng med i och nya lite rockigare hits som alla gunga med i. Det var tusen grader varmt där inne men vi såg bra, publiken var as grym, bandet var as grymt, Lars va as grym! Helt enkelt allt var as grymt!
Dom hade allt från dragspel och fioler, el gitarr och bas, piano och banjo. Och denna saliga blandning blev ljuv musik i våra öron.
Grattis till Lars som nu gjort sin bästa spelning ja sett! Bättre en vanligt! Helt underbart! Ja kommer nästa år med Lasse, de lovar ja dig!



image70

Tåg tripp hem!

Hem till "Gött-la-borg" över helgen!


20:52

Ska blir trevligt att träffa familjen, åka till Strömstad, gå till frisören och fixa ryggen!

Just nu sitter ja på tåget! (Äntligen!!) Efter att ha ståt ute i kylan i typ en halvtimma för att tåg fanskapet var för senat...Vad säger man?! Kollektiv trafik... Ända bra med de hela är att man kan skriva på datan och njuta av ett glas vin under tiden! Vilket ja nu sysselsätter mig med! En halv flaska gott vitt vin med inslag av persiko- och päronfruktighet och citrus syrlighet. Ett alldeles perfekt tjej smuttar vin! Å de borde nog räcka hela resan!


Men måste nog säga att de kännes lite tungt att lämna stackars Prinsessan kvar i stora staden helt själv. Ja vet ju bara hur rast lös ja blev å ja gillar att vara själv ibland... Å nu snackar vi om att Prinsessan älskar allt vad socialt liv heter och klarar sig inte många timmar utan en massa folk runt sig! Oj oj oj! Himla tur för henne att ja e skitso så att hon har många personer runt sig i vanliga fall! *ler* Här har ni de olika Ida!


  • Ständigt Glada Ida
  • Hunger Arga Ida
  • Lulliga Dansiga Ida
  • Spralliga Ida
  • Galna Ida
  • Ledsna Ida
  • Busiga Ida
  • Mysiga Ida
  • Hemmafru Ida
  • Cigarett Hitler Ida

Ja där har ni ju några av alla min "goooa" sidor! *ler*


21:54

Ok nu har ja åkt i typ 1.5 timmar... men bara kommit en timma på vägen! Erkänn de låter bra å logiskt?! Vi blir ca 60 min sena till Gbg... Roligt... Å ja som skulle få åka bil med pappa hem... Nu måste ja hitta en öppen pressbyrå så ja kan få köpa ett tågkort... vilket ja misstänker att de inte finns.. bajs då blir de dyrt att åka tåget mellan Gbg å floda... om ja inte hoppar av i Alingsås kanske... så kanske min mamma kan hämta mig där!! Ja e fan inte dum ja! Måste nog ringa henne på en gång!


23:02

Ok nu vet ja lösningen!

Ja brukar lixom alltid bli åksjuk när ja åkter tåg baklänges...vilket ja gör nu! Men vet ni lösningen!? Jo en halv flaska vin och en massa bra musik! Ok att man kanske blir en anning flummig å tappar mobilen på golvet å så, men de kan man leva med om de innebär att man inte blir åksjuk! Here we go! Bara typ 1 timma och 12 min kvar nu!! Tjoooo flöjt! Nu hoppas ja bara att min far å syster känner för att vänta på mig!! Hoppas hoppas!!


23:31

Man får ju inte vara dum va! Pappa ringde just å fråga var han skulle hämta mig då han å Gill e färdiga på Bion nu. Så ja sa lite smidigt att vi va sena men snart är i stan, typ om en 30 min för då vet ja att han väntar, fast ja mycket väl vet att de e ca 47 min kvar! Men vadå nöden har ingen lag! *ler* Ja har fått ställa upp å köra honom på obekväma tider så nu e de min tur att ge igen! *ler* Men ork sitta å vänta på centralen i en timma på att tåget ska gå!


23:43

Pappa ringde just... Oj då tänkte ja, nu säger han att han måste vänta så länge och åker hem i stället. Men icke! Han sa när ja skulle komma in, på vilket spår och att han och Gill tar en fika så länge! Men då så! Fan va kalas! Bil till Flöda!! Here I come!


Varför Café Opera när man kan va på jobbet!

Ja varför springa till Caféet för att få se lite kännt folk när dom i stället kommer rännande till mig! Himla bra jobb ja har där både "A" och "B" kändisar ränner runt!
Här är några av de som gillar att studera mig när ja jobbar (då köket är öppet å alla kan se mig...)


image66
Robert Aschberg

image67
Erik Gadd

image68
Fredrik Kempe

image69
Idol Cornelia Dahlgren


De va ett smakprov!


Roligt!!

Avsändare
Pouringdown K27 från Barnens ö i Stockholms län
pouringdownSkickat: Söndagen den 21:a oktober 2007 kl 20:52
 
 
 
Hej,jag har suttit i en diskussion med min designchef på Acne i dag om vad vi skulle g;ra med höst kollektionen08,vi kom inte direkt någnstans,så jag tog en break.Jag loggade in på helgon o efter ett tag dök bilden av dig upp o jag blev inspirerad så pass att jag fick igenom en klännings skiss.Klänningen kommer att finnas med i Acnes hösrkollektion 08.Tack för inspirationen.Mvh Vincent


Tjéna eller!! Inte nått man får höra varje dag! Var så god! Står så gärna till tjänst!
Men ja undrar dock vad de blir för klänning då den inspererande bilden var denna;
image65

Men de blir nog spännande!!!

Knussligt folk!!

Folk är för knussliga iden här stan! Ja menar man kommer in på en knök full jävla tunnelbana å e riktigt seg i benen. Ja då e de klart att man kan sätta sig på huk lite skönt å, ja sitta där lixom! Men fatta folk kollar! Knasigt folk de här... Ok att Prinsessan också drog lite på smilbanden men endå!! *ler*
Ja satt så bra och fick äta min risi frutti i all min ro så ja var nöjd! Sen får folk glo bäst dom vill! Ja lider då inte i alla fall! *ler*

De va ju inte så att ja låg på golvet i alla fall!

image64

Låten säger allt! eller...??!!!!

1. sätt på din musik på "blanda"/"shuffle".
2. Klicka på "nästa" efter varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar på frågan.
4. FUSKA INTE!

1. Vad anser du om sex?
I'm A Bomb (Natasha Bedingfield)

2. Är sex bra?
I Hate Myself For Losing You (Kelly Clarkson)

3. Bästa åldern för detta ämne?
Give It To Me (Timbaland; Nelly Furtado, Justin Timberlake)

4. Skönaste stället att utöva dessa aktiviteter?
Mixit (Dj Jacke)

5. Skönaste ställningen?
out of touch (VA)

6. Ditt drömligg är? (ARTIST/GRUPP)
Robbie williams

7. Bästa sexet med? ( ARTIST/GRUPP )
Roxette

8. Porr är?
Going Blind (Lilyjets)

9. Detta tycker jag om porr?
White & Nerdy (Weird Al Yankovic)

10. Det bästa med sex är?
Addicted (Kelly Clarkson)

11. Du medverkar i en porrfilm med namnet?
smile (Lily Allan)

12. Detta beskriver dig som älskare?
Not forever (Popsicle)

13. Bästa omständigheterna att ha sex under?
Illegal (Shakira)

14. Vilken låt ska spelas under sexakten?
Bang, bang you´re dead

15. Hur reagerar din sexpartner efter?
When You Were Young (The Killers)


40 Onödigt vetande!

1.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Hade ja kännt honom så kanske!

2.Har du sett din bästa vän gråta?
Ja...men attans så dålig ja e på att trösta då...

3.Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Tog la AD droppar som alla andra! Och just de ja några små nallebjönar me som va nån vitamin!

4.Vad åt du senast?
Falu Rågrut knäcke med blåmögel ost på!!

5.Har du fått någon komplimang idag?
Om man räknar de senaste dygnet så ja.... men om man bara räknar sen ja vakna så nej!

6.Har du varit med i en rättegång?
Nix

7. Är du polare med grannarna?
Om ja hade vetat vilka de va så kanske...!!

8.Vilka språk pratar din mamma?
Svenska å knackig engelska...

9.Vilka länder har du bott i?
Endast sverige....en så länge!

10.Senaste piercingen?
Nån av de i öronen tror ja...eller i navelen...inte helt hundra!

11.När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
När ja skulle ut med jobbet förra lördagen...i taxin...annars var de ett bra tag sen!

12.Gay?
50/50

13.Har du däckat/spytt någon gång för du har druckit?
Tyvärr...

14.Har du äggat någon?
Ja är en snäll flicka ju!! Gör inte sånt...ännu!!

15.Har du täckt någons hus i toalettpapper?
Icke...Men tack för tipset!!

16.Suger det här?
Lite lagom sådär! Men har man inget bättre för sig så...

17.Har du varit på stranden?
Öööö?! Tror du?! Är ju från västkusten!!

18.Har du haft en stalker?
Om ja haft de va han/hon jävlar i mig diskret!

19.Minns du dina/din musiklärares namn?
Nja...nån va ragnar...

20.Hur bra är din syn?
Bättre än din!

21.Har du varit på ett party?
Skojar du eller?!

22.Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Jaa du... Om ja hade nån mycket säker bur att gömma mig i!

23.Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din syster?
Grattis till dig!

24.Har du varit utomlands?
Jaja mensan!

25.Har du sett din bästa vän naken?
Jopp...

26.Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Inget eftersom ja aldrig varit på nått!

27.Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Troligen...ja me för den delen!

28.Var är dina syskon just nu?
Hemma hos pappa och sover misstänker jag!

29.Vad var den senaste drömmen du mindes?
Minns ja inte!

30.Vem ringde du senast?
Pappa!

31.Vilken tid gick du upp i morse?
Ööö halv tolv..

32.Vad har du gjort i helgen?
Shoppa, söp, dansa, tvätta och städa!

33.Vad står det i fjärde sms:et i din inkorg?
"Kan tänka mig det haha! Har läst att Ebba von Sydow hänger på Spy ibland på fredagar, så så himla kass kan de ju inte vara! Hoppas ni har de grymt! Puss" //Stora syster

34.När var du riktigt sjuk senast?
Jaa du... typ snart ett år sedan! Vad ja kan minnas...

35.Vem är den senaste kändisen du tog på?
Minns inte va gubben heter! Men en skådis/komiker! Som va på jobbet å handla!

36.Vad finns i din bakficka?
Inte allt för mööe!!

37.Har du färglinser?
Icke....

38.Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Dansa som en tok!

39.Vad är det första du gör på morgonen?
Gnuggar mig i ögonen och svär över att det är dags att gå upp!

40.Vad ska du göra efter det här?
Börja fundera på om ja kanske ska sova!

Dom e la för söta!

De är ju helt sanslöst! Finns nog inga andra som är så söta mot varandra! Men endå så ettriga! As roligt att höra på samtal och ja blir lixom avundsjuk! Dom är så lika å så hackar dom å gnabbar på varandra om samma saker! Fruktansvärt roligt! Å båda två är personer som man så himla lätt fastnar för! Dom är som blodiglar som ja sa till Elin häromdan! Men ja lider inte! Två så underbara, roliga, söta, omtänksamma, snälla personer! Me like!

Skoja...

BTP, kille, 21Sö 14:e Okt, 23:30 Svara på meddelandetFler funktioner
hejsan hejsan, jag har en kompis som är lite desperat å precis flyttat till lstockholm, men ser bra ut å har en otroligt bra personlighet, kan du tänka dig å hjälpa han?

Helt seriöst vad är problemet?! Ser ja ut som en vandranade välgörenhets gala eller?!

Bläää....

Jävla skit ja får magsår på de här... Kan de inte bara lösa sig nån jävla gång. Måste de muppa sig så... Bläää...  När dyker du upp så de löser sig?! Snart snabbt å lätt tack!

Lååång vecka...

Veckan har varit väldigt lååång... Den börja egentligen redan förra veckan då Elin åkte till Strömstad å ja blev själv hemma...
Började med att ja var ledig torsdag fredag och gjorde väll egentligen inte direkt nått överhuvudtaget å dagarna va rätt så sega.. Sen var det helg och ja jobbade å va på personal fest, de va la rätt så trevligt å tiden flöt förbi! Sen blev de söndag kväll och väntan på att Elin skulle komma hem, även detta va så segt så att ja somna. Vakna lite lätt när hon kom hem sen dog ja igen!
Sen var det måndag å ja var ledig å Elin jobba som vanligt! Dan va seg men åkte i alla fall in till stan för att shoppa lite mat med Elin efter att hon slutat! Guuud va skönt de va å se frugan igen! Handla en massa mat å sen hem för å ta de lungt då Elin va helt slut efter dagen. Å sen var det en mycket mycket seeg tisdag, BLÄ!!
Men så blev de Onsdag å dags för att jobba. Började med en kort dag och slutade redan klockan fem och åkte in till Gamla Stan för att gå till Choklad Koppen för att äta lite middag/kvällsmat! De blev var sin smörgås och en kopp choklad/the! Mumma!
Så blev de tordag å en lång dag på jobbet. Kom hem sent å gick å la mig ganska så snabbt... Å sen kom den längsta dagen på den lååånga seeega veckan...började klockan 8 och slutade kl 23.30.. Hade en bitter fitta till kock i köket men ja sängde av öronen och lät de rinna av mig och höll mig sådär lagom mycket ute i butiken med alla mina trevliga arbetskamrater och prata lite med dom! Men ja fick akta mig för att prata för mycket för då kom Gollum å klaga =P *ler*
Men nu är äntligen den lååånge å seeega veckan över och nu är det en lång skön helg på tre dagar av total vila innan nästa vecka börjar! Jag längtar redan!!¨

image62

De kallar ja personalfest!

Då har man just börjat på nya jobbet och redan var de dags för personalfest! Man tackar ju inte nej va! De som dock var lite synd var att ja jobbade både lördagen då de var och idag söndag. Vilket innebar att ja fick ta de lite lugnt men de gjorde inte så mycket!

Vi hade vår personal fest tillsammans med vårat kaffe rosteri. Så de va många. Vi började (eller ja dom!) med en vin provning. Å eftersom att Anna våran sommelier är grymt bra så prata hon på massor å dom fick testa de olika vinerna mot olika bas smaker så som typ syra, beskt, sött...ja ni hajar!
Även om ja då jobbade så är hårt kök helt öppet mot matsalen och rätt litet så ja va rätt mycket med i de hela ändå! Så ja jobba slet å lyssna.

Så blev klockan 18 och vi stängde och skulle städa, chefen kommer då med ett glad vin och säger åt mig att nu måste ja komma ikapp! Städar fort medans de andra minglar vidare, slänger på mig min kläder och in i taxin där alla andra redan väntar! Så var de dags att åka till aktiviteten som rosteriet hade ordnat. Innan hade vi bara fått veta att vi skulle ta med oss "mjuka" kläder. Vi hade ju gissat lite innan men oj så fel alla våra gissningar hade varit. Vi skulle dansa Afrikansk dans! *ler* Vi vara mycket fundersamma först å tänkte att nu kommer vi göra bort oss totalt. Här krävs mera alkohol!

Sagt å gjort vi stampa med fötterna, klappa med händerna, tjöt med munnen å hoppa runt som dårar men shiit va roligt de va! hade kramp i skratt musklerna efter en timma där! Efter att vi på Fine Food hade vunnit den sista delen av dansen som var en tävling så var de snabbt upp i omklädningsrummet för att göra sig lite snygg! Trodde nu att vi var på väg till en klubb men icke.

Vi kom fram till en liten fin och mysig restaurang där vi började med champagne medans vi väntade på att borden skulle bli färdig dukade. Vi minglade runt å drack mer skumpa å prata lite till. Sen var de middag! Och oj så gott de var! Mera vin, god mat, tryffel till dessert, latte och sen nån spännande jordgubbs drink till var å en av oss!
Hade väldigt trevlig och satt väldigt bra mellan massa roliga folk att prata med å lära känna lite bättre. De e ju aldrig fel att lära känna sina kolleger!

Sen så var de dags att gå vidare när klockan börja närma sig halv ett. Men alla vi flickor kände att de fick räcka nu. Både jag och Emma skulle ju jobba idag, jag kände dessutom att ja hade fått nog av alkohol denna kväll.
Så de blev hej då till dom andra och raka vägen till tunnelbana. Hemma vid halv två och upp igen vid halv sju för ytterligare en dag på jobbet!

image61


Juryn!

Nu har ju Idol Juryn för en gång skull sagt nått riktigt riktigt bra!

Efter att Mattias gjort sitt smöriga framträdande va Kishtis kommentar

"Du är som smör och socker, Gott!"

image60

Du är saknad!

Blev så himla glad idag! Fick ett medelande där du sa förlåt för att du inte hade hört av dig de senaste men att du hade haft mycket på jobbet och hemma. Men att du hoppades att ja inte var arg på dig!
Men hur skulle ja möjligen kunna vara det?! Vi har inga skyldigheter till varandra. Men de är klart att ja saknar när ja inte hör ifrån dig och ja blir helt överlycklig när ja ser att smset som just kom är från dig! Blir lycklig i hela kroppen! Varför måste du bo så långt borta.. Varför är vi båda så upptagna.. Varför förde ödet oss samman om de är så hopplöst? Finns de inte en mening med allt!? Ja vill träffa dig mer, har inte sett nog av dig än! För med dig känns allt så anorlunda och bra. En kännsla som de var så länge sedan ja kände senast. Du ville ha mig för mig. Å hela mig, hela tiden!
Saknar dig..








...för mycket...

Men du då?!

Folk brukar tycka att ja kan säga och göra konstiga saker. Att de ja gör, säger och uttrycker inte alls stämmer samman. Och du är en av dom som brukar/brukade säga så. Men de du gör då!? Ja säger inte att de är nått fel, för oddsen för att ja skulle göra samma sak är väldigt stor. Men när du kan säga till mig att inte göra så så gör du precis så själv. Kan inte riktigt förstå. Om du nu vill på ett sätt varför försöker du då få alla andra att tro och uppfatta de som att du vill nått helt annat.
Men de känns endå bra att veta att ja inte är den enda! Att de inte bara är ja som kan vara lite knasig och förvirrad ibland. Kanske vill du nått men inte tror att de går å försöker på detta vis trycka bort tanken på att du vill... Eller va tusan vet ja.. Blir bara lite förvirrad och nyfiken, och de får ja nog fortsätta att vara!
image59

Coola Gwen!!

Lite bilder borde man ju lägga upp från den kalas roliga showen med alla klädbyten! Min kamera är som bekant inte tillbaka riktigt än men fann lite andra bilder från kvällen som ja lägger in i stället!


55198-51


image52

image54


image56

image57

image58

Ok inte alla klädbyten med här men några coola bilder!

I was ther!

Så liten kropp och så mycket röst!

Ooo de va en roligt, spännande, intressant och trevlig kväll! Efter jobbet så var de raka vägen till Globen, entre 6, sektion A19, rad 13 och plats 40 för att se på Sweet Escape tour med självaste Gwen Stefani!
Hon va as grym live, inte alla som klara detta men hon gjorde det med briljans! Gick dit ensam å Elin tyckte att ja va knasig som gjorde de! Men ja kan lova att jag var allt utom själv! Globen var denna kvällen till ära fullsatt! Och alla gunga med!
Fram emot slutet så klätra hon upp och stälde sig på staketet framför den ståeende publiken, babbla ett tag å sa sadan att nu skulle vi leka en lek och bad de bilda en passage i mitten av folk halvet. Publiken skötte sig fint och snabbt fanns där en gång. Då flyger Gwen ner i folk massan å börjar att springa efter. Efter henne kommer oxå en kaskad av livvakter! Men vi svenskar är ju så fredliga så alla lät henne gå igenom! Eller ja springa! Hon hoppa upp på mixer bordet, ner bakom dom, förbi baren som stod på golvet mellan all publik, och upp på läktarna och ennu en gång upp på staketet. Där stod hon nu och sjöng å prata å hon fick oss alla att lova att vi skulle vara bättre än alla andra publiker hon haft och sjunga sjukt högt! Sen sprang hon vidare mellan stols raderna och vakterna hade problem att hinna med specielt "Big bobb" men även han klara de till slut! Sen rände hon en bit innan hon klättra upp åter en gång  å fortsatte å sjunga. Å så kom hon fram till där ja satt typ å ja kunde på nära håll se hur denna grymma kvinna lyckas hålla sån kalas bra trimm på sin 38 åriga kropp! Så snygg vill ja me va när ja blir så gammal!
Avslutet va as grymt och en massa snygga kläder å klädbyten genom hela konserten å de ger klara + poäng!
Så summa sumarum var de as roligt å as bra! En klar 5 av 5 möjliga!!!
image50
You go Girl!!

Goa bullar!!!

Att en kombination av kolhydrater, fett och socker kan vara så himla gött! Helt ortroligt! Men oj va nöjd ja blev med bullarna! Hade du varit här hade du fått smaka! Stackars er som inte va de! hihi!
image48

image49

Som ett gift gammalt par...

Jaha då har nu första personen sagt de! Å kanske stämmer detta rätt fint in på min och Elins realtion just nu! *ler* Idag så är det Elin som leker försörjare medans jag leker hemmfru, i dessa syslor ingår då att diska, tvätta, städa och baka bullar! Men inte klagar jag! För de är så mysigt när frugan sen kommer hem. Då de är rent i köket å lagom rent i resten av lägenheten och luktar bullar och tvätten är ren!
sen om vi nu får hämska stämplar... ja va tusan de ska ja nog kunna leva med! För det är gott med bullar! Å som hemma fru får man dessutom sova hur länge man vill! Förutsatt att man även utför dagens sysslor! Nog himla tur att vi har en så relativt liten lägenhet!
Så nu är ja då klar med alla dagens sysslor och sitter mycket vuxet på en hög stol i köket rak i ryggen och skriver ett inlägg med en latte i ena handen. Jupp vi får nog godkänt som ett gift gammalt par! Grattis till oss!


 

image47

Är detta vi om ett par år tro!? *ler*

Spybar....Ack så överskattat...!!

Så var de då lördag igen å dags att gå ut. Vi hade bestämt oss för ett ställe som inte låg så långt från Hötorget och hade en liten karta och allt för att hitta dit!
Men så gick de som de gick då både ja å Elin kan vara rätt så förvirrade med lite alkohol i blodet...Ok vi kan vara de i vanliga fall me men ni fattar grejen!
Så hamna vi på stureplan å Elin vräker ur sig att vi ska gå på Spybar, jag va dock väldigt kritisk och tänkte på alla fördommar ja hade om de stället med alla kvajer, backslik och brats. Men de va ju Elin födelsedag så va ju bara till att glatt traska med! Mot ingången där vi först gick fel, fick vi veta när vi försökte ta VIP ingången in... Vi trodde ju att de stod för Väldigt Inteligenta Prinsessor... är inte lätt alltid...
Men in kom vi tillsist och börjar gå ett varv, ser den lilla brath-skumpa-helrörs avdelningen å går lite till å ser en liten bar, går lite till ser ett litet dansgolv till och inser att vi nu är tillbaka där vi börja... HALLÅ stället va ju i storlek med vår lägenhet...Å var tusan höll garderoben hur?! Kunde inte se nån på flera mils avstånd... Förvirrat frågade vi vakten var vi kunde hitta den. Han medelade då att gaderoben fanns på övervåningen och öppnade först kl12...SUCK... ja ja bara till att bära runt på jackorna ett tag då...

Så blev klockan äntligen 12 och upp för att lämna in jackor och väskor. Är möngo lång kö och de tar ett bra tag innan vi kommer fram, då upptäcker vi de att dom inte tar kort och ja å Elin har bara 26,5 kr löst...å de kosta 20 st...Men tänkte vi å Elin sprang fort bort till baren för att köpa nått å dricka för att få ta ut lite till gaderoben, men icke de fick man inte...dumma jäkla människor. Så vi tänkte att vi får la helt enkelt hänga på samma. Å säger de till bruden när vi kommer fram. Då säger hon att de går inte, man FÅR inte de...pyttsan... ja ja tänkte vi vi får la ta å hålla i ena jackan då å hängde in min stora kappa, bad att få hänga in Elins handväska med, men då skulle dom mupparna ha 20 kr till för de! Rena rånet  å de gick vi inte me på å tog väskan å gick. Tryckte ner Elins jacka i min väska och alla mina prylar i hennes. Nu hade vi två knökfulla handväskor och mycket illska inne på toan där vi va för att lugna ner oss å piffa till oss.

Bestämda att ändå ha en underbar kväll så svepte vi vinet som vi tvingades köpa för 168 kr för två stycken...(ni hör ju...) och gick ner för att dansa. Väl på dansgolvet så ser vi Ryan från OC! ok kanske inte den riktiga men vart fall hans gengångare! Å vi kan int behärska oss å glor som två fån! Men men va gör de i en värld som denna!
Går ut för att Elin ska få röka så kommer Ryan snubben oxå ut. Elin hetsar mig å säger att ja inte vågar gå fram till honom och prata. Envis som ja är så traska ja glatt fram å häver ur mig "Asså ja måste bara få fråga, du har aldrig tidigare fått höra att du är lik Ryan i OC eller?!" Förvirrad kollar han på mig, ler och säger att nej de har han aldrig!

Elin är snabbt framme å vi står å beundrar detta körsbärs fenomen. Efter ett par cigg blir de dansgolvet nästa. Vi svängde loss som aldrig förr å ja tror bestämt att de törra stadsborna blev lite chokade när vi drog igång våran dans, å aldeles säkert fick dom sej oxå ett gott skratt men de kan ja så gärna bjuda på!

Sen som att de inte var nog med att vi hitta Ryan så hitta vi även Seth Cohen, å även här va Ida snabbt framme för att upplysa om detta!

Blev mycket skratt, mycket bortknuffande av fula tjejer som dansa med snygga killar, mycket lekandes, å mycket smitandes! Å slut betyget för Spybar blir tack vare den bra musiken å alla hetingar blir fjuttiga 
Antal stjärnor

Men i de stora hela så hade vi en underbar kväll å man kan nu skryta om viss utbytning med almost kända hetingar!!

image45  
image46

Ja tackar vart fall INTE nej!

Baka med ett barn!

Ja som sagt så skulle här bakas bullar! Å Elin är la bra söt! De är som att baka bullar med ett litet barn! Som starkt håller på begreppet "Kan själv" trotts att dom ser ut som frågetecken! Men dock ett väldigt sött frågetecken!
Så Idas bullar blev vanliga medans Elin med sin livliga barn fantasi gjorde en snigel! Skulle först bli ett hjärta men när de slutade med att hjärtat såg ut som en snopp så la hon ner de projektet! Söta prinsessan!

image44

Är de så att den blonda prinsessan på bilden är Elin?! Likheterna är ENORMA! *ler*

Kamelbullensdag!

Årets bästa påhitt!
1999 så firade Hembakningsrådet (Gillar de tanterna massor!!! tackar!!) 40 år och firade detta med att instifta kanelbullens dag. Varje år den 4 oktober! Och detta var för att uppmuntra och inte låta hemma baket dö ut!
Å för att hjälpa dessa trevliga damer så håller ja nu på att baka en omgång! Varför bryta en så väldigt trevlig traddition som att baka bullar?!
Så... KÄKA BULLAR!

image43


Får aldrig nog..*ler*

Dina testresultat är klara 

Ditt Fultal är något över Socialstyrelsens rekommendationer men ändå rätt okej
Ditt Fultal är: 56
Du tillhör Fultalsgrupp 4

Ditt Fultal är något över Socialstyrelsens
rekommendationer men ändå rätt okej.


Analys:

Du är en smula ovanlig.

Är du tjej fanns du antagligen på killarnas topp-3 lista över snyggaste tjejerna i klassen. Som kille blev du kanske vald som andra eller tredje man på gympan. Är du kille är risken även stor att du sjunger i ett coverband från Trollhättan, vilket lett till kontakter med det motsatta könet.

Du har viss koll och vet bla att tubsockor är dålig smak, att Hisbollah inte är ett fotbollslag samt att man bör ha med sig en flaska vin när man är bortbjuden.

Ditt fultal ligger något över Socialstyrelsens rekommenderade intervall. Men ta det lugnt. Du tillhör ingen högriskgrupp och din nuvarande livsstil är i stora drag tillfredsställande.

För att undvika att sjunka djupare i fulträsket bör du dock tacka nej till ungefär varannan företagskickoff, samt avstå från skamliga förslag fram till åtminstone tredje dejten. Killar som sjunger i coverband rekommenderas att sluta med detta.

Följer du dessa enkla riktlinjer är chansen stor att du kan leva ett någorlunda normalt liv. Anmäl dig gärna till någon av våra studiecirklar på ABF angående fultal, där du kan få stöd av medmänniskor i samma situation.
 



http://www.fultal.net/


Helt hopplös =P

De där me att sluta röka går la sådär för stackars Elin, eller nej ja tar tillbaka de de är INTE synd om Elin! HAHA! Hon va så duktig med första limpan å rökte bara så mycket som hon fick. Så kom vi till andra limpan å hon skulle ha koll på den själv å bara ge sig själv 10 cigg om dagen...nu har de gått 4 paket på 4 dagar...ni hör ju åt vilket håll de här går... så nu kommer cigghitler fram! Hon kan ju drömma om fler än 9 cigg denna veckan. Å nästa blir de bara 8. Så får hon gnälla bäst fan hon vill! Jopp ja är ond men de är för frökens egna bästa å de vet vi allihopa.
 
Så  de är dags att   image41

Innan lungorna går denna vägen...
image42

välj själv babe...

Låtar som fastnar...

Vi satt som vanligt å kolla på Idol häromdagen å så sjung dom två låtar som ja verkligen fastna för, JoJo´s Too Little Too Late och Nelly Furtado´s Im Like A Bird.
Ni vet när man känner att texten lixom är skriven ur ens egna huvud.... Ja känner mig nog ibland som en fågel... Men på ett bra sätt! Ja gillar de!

image40