Nattvis...

De finns saker man tydligen inte ska göra eller får göra, så kallade normer. Men eftersom att ja är dyslektiker å knappt kan skriva ordet så har ja oxå svårt att förstå mig på de. Varför finns de saker som man inte borde göra!? För att folk känner sig obekväma!? Men vadå då är de ju nån annan som gör de å inte en själv... å människor är egoistiska och borde ju inte tänka så. Är de inte överlevnads instinketen som borde vinna!?
Oj va ja kommer få kritik för de här inlägget...känner de redan nu... Men då kommer vi ju till de där. För att andra känner sig obekväma i situationen. Men varför?! Är de nån som kommer få gnäll för de eller kanske må dåligt över de så borde de ju vara jag så varför beklagar sig då andra?!

Som att ja nu tycker något som ja inte borde tycka om någon så måste ja vara tyst om de pga normer!? Är de verkligen helt rätt?! Är de inte mer moraliskt rätt att säga vad man tycker? Vara ärlig och öppen?! De känns ju som att de vore mer rätt... Men ja kanske inte ska säga så mycket vet ju som sagt var vad orden betyder! Men ni kanske förstår vad ja menar...

...Vilket fall som helst så finns de personer man saknar som kan komma som en överaskning...fast de kanske inte alltid är personer... på två ben....


Fis Bok...rena döden!

Ok så här är de! Face Book i korta ord.

Är som kvicksand, man börjar med att nyfiket bara trampa i de, fastnar, å sjunker sedan längre och längre ner i mörkret innan man till slut dör....

De är som en drog, har man väl börjat kan man inte sluta, å försöker man så dör man....

Är som alkohol, lite är gott, lite mer blir godare, sen spyr man å blir de för mycket så dör man....

Är som ett stearin ljus, vackert i börjarn, sen blir de tjatigt, sen brinner de ut å dör.....

Å de värsta med allt är ja att man ska samla på sig så många vänner man kan innan man dör så de gäller att vara snabb....

I'm fuckt...

Ok ja ger mig...
Den som har flest vänner på Face Book när dom dör vinner!
Försökte låte bli men de gick ju inte...så nu är ja förvirrad där å försöker hitta runt... så himla bra gick de med min bojkottning...klara i alla fall fler timmar än elin! *ler*

It's infectious...

Bitch!

I hate the world today
You're so good to me I know that I can't change
I tried to tell you but you look at me like maybe
I'm an angel underneath; innocent and sweet
Yesterday I cried; Must've been relief to see the softer side
I can undertsand how you'd be so confused
I don't envy you; I'm a little bit of everything
all roled into one

I'm a Bitch I'm a Lover
I'm a child I'm a Mother
I'm a sinner I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell I'm your dream
I'm nothing in between
you know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This might mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
I'm going to extremes; Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

I'm a Bitch I'm a Lover
I'm a child I'm a Mother
I'm a sinner I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell I'm your dream
I'm nothing in between
you know you wouldn't want it any other way

Just when you think, you got me figured out
The season's already changin'
I think it's cool; you do what you do
And don't try to save me

I'm a Bitch I'm a Lover
I'm a child I'm a Mother
I'm a sinner I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell I'm your dream
I'm nothing in between
you know you wouldn't want it any other way

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess of my knees
When you hurt; when you suffer
I'm your angel undercover
I'm enough; I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way

ooooooooooooooooooo

Politik så som ja ser de!

Den 7-årig pojke frågade sin pappa:
- Pappa, vad är politik?
- Jo, det är såhär: när jag kommer hem med lönen är jag KAPITALISM, din mamma som bestämmer här hemma är REGERINGEN, din farfar som ser till att allt är bra är FACKFÖRENINGEN, barnvakten är ARBETARKLASSEN och alla har samma mål; att du och lillebror ska ha det bra, för du är FOLKET och lillebror är FRAMTIDEN.
På natten blev pojken väckt av lillebror som hade bajsat på sig. Han gick in i föräldrarnas rum. Där var det bara mamma som låg i sängen och sov djupt. Då gick han till barnvaktens rum där pappan hade sex med barnvakten och farfar tittade på genom fönstret. Ingen märkte pojken, så han gick upp till rummet för att sova igen. På morgonen sa pojken till pappan:
- Nu har jag fattat vad politik är! KAPITALISMEN utnyttjar ARBETSKLASSEN, FACKFÖRENINGEN tittar oberört på, REGERINGEN föredrar att sova, FOLKET är totalt ignorerat och FRAMTIDEN, jo, den ligger i skiten!

Vilken underbar syn!

Har just i denna stund insett de mest underbara med våran lägenhet och med vårat vardagsrum. Nämligen att när det är fullmåne vid midnatt så ser vi månen över träd topparna! Jag älskar det! Finns det nått finare än månen?! ja tror inte det. Den lyser så fint i mörkret med alla sina skuggor och alla stjärnor runt om... Denna vackra underbara måne!

image39

Nytt jobb!

De är spännande att jobb som man knappt vågar söka på för att man inte tror att man har kunskaper nog för de. De är dom jobben man får! Ringde i förra veckan tror ja de va till ett ställe där dom sökte kock/kallskänka och trodde inte att dom var intresserade. Men dom bad mig skicka in ett mail med CV å meritförteckning å så. Så de gjorde ja å dom ringde upp igen å sa att dom var väldigt intreserade! Så jag var å provjobbade i fredags, slutade vid tre tiden och vid 7 på kvällen så ringde dom å sa att ja fick jobbet!! Mycket nöjd! Heltid på 3-4 dagar i veckan! Soft värre! Så ska börja där nu i vecken!
Men så kommer de ju alltid nått ont med de goda som sagt å de var i detta fallet att ja blev tvungen att säga upp mig från mitt nanny jobb. Å de känndes jobbigt. För ja gillar verkligen dom här ungarna så himla mycket. Men ringde igår å sa som de var. Å idag när ja hämtade Lisa på fritids så börja hon nästan gråta å sa att ja inte fick sluta... Då känner man sig himla snäll... Så när ja skulle då så kom de en annan tjej som skulle komma på intervju för "mitt" jobb. Å hon kunde inte prata ren svenska och Lisa kunde knappt förstå vad hon sa.. Då tyckte ja synd om lilla Lisa. Men ska fråga henne i morgon hur de känndes med den nya barnflickan.

Men men de blir nog bra tillslut!...Hoppas jag!

Hjälp oss nu "Lika som bär"?!

Nu är de så här att ja å Elin sitter ju här var eviga kväll och kollar på Idol och tycker att Alexander Konstantoulas och våran Adis är mycket lika! Hur är de nu!? Omröstning! Skriv en komentar med din röst tack!

image36
Adis?!

image38
Alexander Konstantoulas?!?!

En till go å glad bloggare!

Nu har alla vårans Adis skaffat sig en blogg med! Ta en titt vettja!!

http://adze.blogg.se


image35

Så sant så sant...å mycket roligt!!

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

"Kära mamma och pappa, jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. Jag har också förstått att Marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om, det används även inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och hans vänner. I gengäld får vi hur mycket ecstasy och andra piller som helst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. Ni behöver inte oroa er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelerska! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag älskar ju djur, det kan väl knappast bli bättre!). Oroa dig inte mamma, jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. Någon gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn. Puss Puss

Emma

P.S.
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, - ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Veckans låt!!

Fastna för den här låten pga att av några av meningarna tycker ja passar så bra! Den feta stilen! Kolla lite extra på den! *ler*

JUSTIN TIMBERLAKE
"Lovestoned / I Think She Knows"


She's freaky and she knows it
She's freaky and I like it


Listen

She grabs the yellow bottle
She likes the way it hits her lips
She gets to the bottom
It sends her on a trip so right
She might be goin' home with me tonight

She looks like a model
Except she's got a little more ass
Don't even bother
Unless you've got that thing she likes
I hope she's goin' home with me tonight

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I had to stop and stare
She's got me love stoned
Man I swear she's bad and she knows
I think that she knows

She's freaky and she knows it
She's freaky, but I like it

She shuts the room down
The way she walks and causes a fuss
The baddest in town
She's flawless like some uncut ice
I hope she's goin' home with me tonight

And all she wants is to dance
That's why you'll find her on the floor
But you don't have a chance
Unless you move the way that she likes
That's why she's goin' home with me tonight

Those flashing lights seem to cause a glare
The way they hit her I had to stop and stare
She's got me love stoned from everywhere
She's bad and she knows
I think that she knows


Now dance
Little girl
You're freaky, but I like it
Hot damn!
Let me put my funk on this one time

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I had to stop and stare
She's got me love stoned
I think I'm love stoned
She's got me love stoned

I think that she knows, think that she knows, oh, oh

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I had to stop and stare
I'm love stoned from everywhere and she knows
I think that she knows
Think that she knows, oh, oh

And now I walk around without a care
She's got me hooked
It just ain't fair, but I...
I'm love stoned and I could swear
That she knows
Think that she knows, oh, oh
She knows, she knows, oh, oh

Stureplan?! Nej tack!

Nu har vi varit ute å traskar runt i denna lilla stan å ja har nu bestämt vilken plats som är den minst mysiga i stan å de är faktiskt Stureplan, inget spännande alls faktiskt...! Nu tycker ni kanske att ja e lite knasig som inte gillar stadens mest omtalade torg. Men vet ni vad vi snackar om?! Jo ett torg som är typ litet, en cementsvamp i mitten å massa trafik. Nej inte spännande eller mysigt för fem röda ören asså! Så nu vet ni alla det!

Men Hötorget de är ett mysigt ställe å självklart då även Gamla Stan! Drottning gatan är ju också rätt trevlig att vandra på. Å självklart så har vi ju även Götgatan och Söder som är två trevliga platser! Så där ser man ja lär mig sakta men säkert!

Idag gick vi förbi ett ställe som såg ut precis som Park hemma i Strömstad! Vilka flach backs de gav då! Å så har man hört så himla mycket om att alla ska till Cod idag och vet att alla har trevligt. Nej då hjälper de inte att vi är i landets största stad. För alla party sugna vänner är ju inte här, å då blir de inte samma sak.

Vi pratade häromdagen om vad vi saknade med Strömstad å vad vi längtade tillbaka till. Å det vi kom fram till var en plats, ett gäng och en stämning och en trygghet. Nämligen höstens alla förfester i Ochos underbara lägenhet. Varje helg var det samma folk och samma stämning. Kanske låter de tråkigt men de va de inte. Det var de bästa som fanns! Man visste med säkerhet att de skulle bli bra varje lördag. Spelade ingen roll om vi var 5 eller 15 personer med eller utan kändisar. Vi hade alltid trevligt.

Ok nu börjar detta bli för ömkligt å deppigt så nu ändrar vi lite här å säger så här istället! Gillar den här staden grymt å hittar nya ställen å nya människor varje dag å de finns en ny spännande överaskning bakom varje hörn. Men de hade varit bra om inte strömstad låg 50 mil bort....


image32
Stureplan

=  Nej tack...!!


image33
Hos Ocho
+

image34
Gamla Stan

= JAAAAA TACK!!!


Saknad...

Man kan aldrig veta innan man åker vem det är man kommer sakna, man får veta det först senare. När saknaden kommer, när man ser bilder å blir påmind om vad eller vem som inte längre finns i närheten. Det är också då man blir förvånad över vilka det är man saknar mest. Man får lixom så olika magkänslor av saknad för olika personer. Så är de nån gång man inte ska åka tillbaka så är det nu, nu då ja saknar...
Men jag är överaskad. Trodde ja hade helt å hållet koll på vilja som de va ja skulle sakna, men de hade ja tydligen inte. Kanske saknar man för att man vet att de är väldigt lång tid tills man får se den personen igen. Innan kanke man inte träffa personen så regelbundet å jämt men möjligheten fanns jämt å va inte långt borta. Nu är den det. Med andra ord, ju långre bort desto större saknad....

Ja men varför inte!?!?

You Should Get an Abstract Tattoo
Artistic and unique
You're the most likely type to personally design your tattoo

Lexikon för de smarta!

WOMEN'S ENGLISH:
1. Yes = No
2. No = Yes
3. Maybe = No
4. We need = I want
5. I am sorry - You'll be sorry
6. We need to talk = you're in trouble
7. Sure, go ahead = you better not
8. Do what you want = you will pay for this later
9. I am not upset = Of course, I am upset, you moron!
10. You're certainly attentive tonight = is sex all you ever think about?

MEN'S ENGLISH:

1. I am hungry = I am hungry
2. I am sleepy = I am sleepy
3. I am tired = I am tired
4. Nice dress = Nice cleavage!
5. I love you = Let's have sex now
6. I am bored = Do you want to have sex?
7. May I have this dance? = I'd like to have sex with you.
8. Can I call you sometime? = I'd like to have sex with you.
9. Do you want to go to a movie? = I'd like to have sex with you.
10. Can I take you out to dinner? = I'd like to have sex with you.
11. I don't think those shoes go with that outfit - I'm gay

Så sant så sant!

Vet att sist ja skev ett inlägg att de är gött å va "lättklädd" hemma så fick ja många negativa reaktioner om detta. Dock inga som sas till mig utan som ja fick höra bakvägen ((Skärp er gott folk å säg vad ni tycker!!)) Så läs å lår nu här lite längre ner. De är understruket å med fet text så du borde nog inte missa det! *ler*

Ha en bra dag!!

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about getting to old
We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it's art

But you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about catching a cold
We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it's art

But you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

You like to do it as a child on your own
you're in the jungle and the monkeys
take your mind from your home
How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself


Cause' you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about getting to old
You're the monkey in the jungle
trying to find your place
the one who let the sunset
bring a silly kind of smile on your face

You, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

You like to do it as a child on your own
you're in the jungle and the monkeys
take your mind from your home
How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself

Cause you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

Du måste kolla här!!

Nu är de så att du måste kolla in våran nya blogg.

http://www.itsallaboutthelook.blogg.se/

Det är en mycket bra blogg vill ja lova!!

En kalas full Elin beställes!

Så bra gick de med våra vita veckor... Elin är desperat efter att träffa människor så de va ju inte annat än att gå ut. Men Ida stod minsan på sig och skulle vara nykter. Inga onödiga kalorier skulle intas å inga onödiga pengar skulle spenderas. Men nej de gick ju som de gick. De börjar med att Elin säger att vi i alla fall bara kan dricka lite Baileys innan vi gick... vilket blev två glas... Sen var de så tråkigt när vi skulle gå ut att ha på mina egna skor så ja skulle nödvändigt vis låna ett par höga av Elin, med betoning på HÖGA!
Ställer oss i spegeln för att se efter om vi duger för stora staden. Ja står tyst ett tag innan ja utbrister "Skjut mig.............eller fettsug mig!" Elin skratta då så mycket att hon inte viste var hon skulle ta vägen.
Men vi började traska mot tunnelbanan då ja inser att de här kommer aldrig att gå, ja kommer få brutal skoskav, men skam den som ger sig! Landade först på odengatan på ett litet mysigt hak där, betalar gaderob och går inte för att sätta oss, när vi inser att det är fotboll på tvn....suck NEJ...hatar de typ... Men ja ja drickat var ju billigt så de blev ett glas vin till Elin och en cider till mig. Drack glatt upp den å gick sedan mot tunnelbanan.
Nästa hållplats blev Stureplan och ett as grymt ställe! Sjukt bra musik, grymma bartenders å massa - å då menar ja MASSOR - med snygga karlar!! Så vi njöt å drinkarna va me as goda! Kanske inte dom biligaste i stan men får man dom serverade av en av stans snyggaste killar så kan man lätt betala lite mer! Så där blev de två drinkar.
Vid de här laget hade ja börjat få rejält ont i mina fötter å led så fort ja blev tvungen att resa på mig... Usch va hemskt de var. Å Elin började nu bli riktigt berusad å ja kände mig nykter fortfarande. Å vi började tröttna lite på stället å ville röra lite på oss. Eller ja de va väll så att Elin ville dans. Men med mina fötter var detta en tekniska omöjlighet...
Så vi skulle i alla fall traska runt lite och Elin ville promt in på Spy Bar ((eller hur bruden att vi kommer in där!!)) Men Elin var vid de här laget dyng rak och ja hade så ont i fötterna att ja måste ha sett lika full ut jag där ja vakla omkring i mina minidojor... Så ja fick Elin till att gå med på att åka hem.
Väl på tunnelbanan så slet jag snabbt som fan av skorna och vilken befrielse!! De bästa ja gjort på länge! Elin babbla på med allt å alla å fråga dom två männen framför oss om dom inte ville byta skor med oss... Konstigt nog ville dom inte de! Skummt eller hur  =P *ler*
Men väl framme i Abrehamsberg så började vi gå hemmåt, Elin var då sjukt pratig men mycket underhållande! Så åkte de förbi ett gäng killar i en taxi som veva ner sitt fönster å skrek "Slaggatan 7!!!" Så vi såg detta som en inbjudan till en efterfest och Elin var noga med att vi var tvungna att kolla var de låg när vi kom hem, för om de låg nära så skulle Elin minsan gå dit! Men icke. Vi kollade på eniro och de var skamligt långt å gå. Å tur va la de! Elin som nu knappt kan få fram ett ord rent ur munnen å vimsar omkring å visar rumpan, jupp alla pojkar ja fick se den! Massor =P
Så nu sitter ja här typ nykter i min säng å Elin den kalas-fulla-snurrar-i-huvudet bruden har gått å lagt sig. Ja hoppas hon inte blir allt för bakis min lilla prinsessa!


image31


Och på tredje dagen...

Då var den en till dag i den stora staden som har blivit avklarad! Och inte en dag är lik den andra...kanske inte så konstingt med tanke på längden ja har varit här =P *ler* Men men, idag så började vi dagen med att söka en himla massa jobb. Fick nog iväg typ 6 ansökningar å ringde på en som ja ska på intervju på, på tisdag!! Så de känndes rätt bra å få ett litet hopp så fort! Sen e de ju inte säkert att ja får det men jag har goda aningar! *ler*

Sen var de lunch, samma som igår så de var väl inte sådär väldigt spännande men de var gott! Sen va de dags att komma utanför dörren idag med. Var hur matt å slö som helst så va la inte hel taggad men tanken på att bara sita i lägenheten var inte så upphetsande den heller! Så ut i staden och de blev trevligt!
Tror de var vid Mariatorget som vi hoppade av och började traska. Efter ett tag var vi lite törstiga och de blev ett fik och en latte för Elin och en smootie för mig. Sen gick vi vidare en bit tills vi inte viste var vi var! Då tog vi vagnen bort till slussen och gick igenom Gamla Stan för de är mysigt! Vid de här laget hade vi faktiskt riktigt trevligt! Så kom ja fram till att ja nog aldig sett slotet å de måste man ju. Så Elin visade vackert vägen dit! Och när vi är nästan där så avslöjar hon en sak som gör att ja håller på att få mig ett skrattanfall! De är tydligen så att Jonathan (( Fy dig som inte berättat detta för mig!! )) har stått högvakt vid slottet. Å bara tanken på Jonathan i denna utstyrsel gjorde mig måttligt road! Så kom vi fram och såg vakterna å då hade vi bra roligt å tänkte på att sätt man kunde reta dom på å hur roligt vi hade haft om det var Jonathan som hade stått där! Tack för den trevliga stunden Jonathan! *ler*

Sen påväg därifrån såg vi en tjej som hade vader som slog ihop när hon gick! Detta var mycket lustigt och eftersom att jag och Elin ibland kan vara rätt så hämska så hade vi lite roligt åt detta! Vi gick vidare mot innerstan och efter att ja gått en stund så började ja bli hungrig då de var ca 4 timmar sedan vi åt senast! Så vi hittade ett till mysigt litet café. Där drack Elin lite mer kaffe å ja drack varm mjölk å en ost fralla! Vi hör här lätt vem som är den vuxna i vårat förhållande! Grattis Elin!

Så var de då dags att åka hem igen och vi stannade för att köpa mjölk på vägen, å då såg vi honom. Kandidat nummer 3 till att få bo i våran gaderob! Eller egentligen så borde de vara nr 2 eftersom att den igentliga tvåan inte är i riktigt samma klass som nr1 och nr 3!! Men oj oj oj va snygg han var! De är inte klokt va ja gillar att de finns så många snyggingar i denna stad!

Sen blev de myskväll med varmskummad mjölk och fruktsallad! Min bestod av melon, vindruvor, hallon och solroskärnor medans Elin höll sig till äpple och hallon. Men mumma de var gott!

Å nu väntar en tidig läggdax då vi har tvätt tid kl 9 i morgon bitti å sen ska ut på stan å kanske blir de Håkan Hellström i morgon! Men  de berättar ja om då i så fall!¨


image30

Vi har vart fall lyckats lura in några hetingar i våran garderob!! *ler* Ja tar Vin Disel så får Elin Adam Brody!!!

Vilken hund är du?!?!

Jag är tydligen...
Cocker Spaniel
Cocker Spaniel Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

 

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_545826&lpos=extra_0

De va ju lätt!

Här trodde man att man skulle få kämpa å leta å leta i 100 år innan man hitta nån, men så håller han till bara 6 minuter härifrån! Den snyggaste killen i stan! Ja å Elin höll ju på att smälta idag när vi såg och typ till å med prata med honom! *ler* eller ja prata å prata, betala våra grönsaker! Så här var de! Vi bestämde att vi skulle ner till markanden för att köpa grönsaker. Och så ser vi att de finns två olika marknadsstånd att välja på, men valet var mycket lätt! Den heta killen så klart! Så vi börja vela runt där bland alla grönsaker å vimsa fram och tillbaka utan att riktigt ha nån koll på nått! Å att han traska runt där me gjorde ju lixom inte saken så himla mycket bättre! Så kom vi till den där grejen att vi skulle betala. Elin försökte ge kundkorgen till mig men Ida tyckte gott att Elin kunde fixa de! Inte hade ja en anning om hur man gör =P Så vi försökte knö oss fram till där kassan såg ut att vara, vilket var ett väldigt stort område å vi märker hur alla knör sig före. Å självklart så hade vi ju inga planer på att betala hos snyggingen, de va han ju för snygg för! Så vi stod lite tafatt där när han frågar om vi vill ha hjälp!!! Blir de bättre då eller? Ja å Elin måste ju lyst upp samtidigt som vi måste sett helt knasiga ut! Men Elin räckte snyggt över korgen å han började räkna å packa åt oss. Så skulle vi ha morötter me å flamsa la lite när vi skulle ge dom till honom å han såg ut att vara lite road av oss två förvirrade nyinflyttade flickor. Å han var så himla charmig så de var ju lixom inte klokt! Han log med hela ansiktet å hade as het tatuering å är helt enkelt rå het! Så gav han oss ett bländande leende å ja tyckte även att de var en liten blink med när vi gick. Och så var denna dagen fulländad! De blir inte bättre nu! Såååååååå Heeeet! Ja måste ha honom! Elin å ja fundera på om vi inte skulle låsa in honom i gaderoben! Låter la bra va!?

Ny stad nya intryck!

Så var första dagen avklarad! En mycket bra dag! Elin kröp upp i min säng å väkte mig kl11! En alldeles lagom sovmorgon, å ett underbart sätt att bli väckt på! kan ja leva med! *ler*
Sedan så var de frukost å de blev varma smörgåsar å sen va de ju bara att börja göra sig redo för att spana in staden! Gick ner till Brommaplan å de första man får se där nere är en sjukt het kille som jobbar på grönsaksmarknaden! Å då va de bestämt Ida måste nog gå dit varje dag å span in honom! *ler* En liten oskyldig flört har la aldrig skadat! *ler*
Sen bar de av med tunnelbanan in till staden å ja fick bannumej se alla hörn av stan! Vi var på söder, plattan, slussen, medborgarplatsen å gud vet va alla ställen hette! Å de bästa med hela dagen var nog när vi var inne i Saluhallen! Hjälp vad ja gillar dom ställerna! Måste nog söka jobb i en Saluhall, tror de hade passat mig fint!
Sen traskade vi till Gamlastan å gick till Chokladkoppen alias "Bögcaféet"! Å hjälp va ja gillar de stället! Ok maten e jätte god, kanske lite trångt å hyfsade priser. Men så kommer vi till de som gjorde de hela helt perfa! Alla RÅ HETA bögar! Ja fattar inte vad de är, de e slöseri med snyggingar! Ja menar de bara krylla av snyggingar där å alla va gay... ja pallar de inte! Snacka om att de är HELT omöjligt att få nån av dom... Känns ju till å med lättare å få en kändis lixom...Hopplöst... Men vi kunde i alla fall se å njuta å de vill ja lova att vi gjorde!
Sen var de dags att åka hem. Handlade mat på vägen å de är inte klokt va trångt de va i matbutiken...palla! Men men fick i alla fall tag på de viktigaste och ska köpa resten av snyggingen på marknaden i morgon bitti!
Sen kom vi hem å de va äntligen dags å packa upp väskorna, för de är ju sååå roligt =P Not!
Vi tröttnade när vi var nästan klara, sista väskan får vänta tills i morgon. De blev kvällsmat i soffan till Idol och sedan en film. Å nu ska man tydligen sova å ladda upp sig för en dag av arbetssökande! Wee!

image27

Denna gången ska det vara för mig...

Nu tycker ja att det är min tur snart... Nån som vill ha mig för mig.
Inte mig pga saknad efter nån annan.
Inte mig pga att han inte kunde få henne.
Inte mig när han vill ha henne.
Inte mig i stället för henne.
Inte mig för att det är ett måste.
Inte mig för tröst.
Inte mig utan anledning.
Mig för mig, mig för att jag är jag. Inte istället för.

Ja men de låter ju lovande!

image26

Jupp de e du å ja då Emma!!
Va ju bara tvungen å se vilken kvnnlig skådis ja hade fått med å ja får Tuva Novotny!! Lyckades dock inte kopiera den sidan men ändå! Men ja fick vart fall två snyggingar! *ler* wee!


Jobbigt!!

Fan va dumt de e å vända på dygnet så här...detta håller ju inte! men efter 4 dagars sena kvällar å låååånga sov mornar till kl 14...så blir de så lätt så....
Hade lixom tänkt att ja skulle komma i säng tidigt idag... för att ja måste städa å packa i morgon... Men nu e ja ju pigg som tusan å typ klar! Så de som väntar i morgon e bara å städa å lite lite lite pakning kvar som ska knös ner på nått smart sätt...humm!
Men men ska man kanske ta en sova gött tablett å lägga sig ner kanske är en bra idé!!
Söv gött hörre ni ni!

Jaha så här elak är då Ida! *ler*

You Are 32% Evil
                                        
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.


Du då? är du så mycket snällare???

http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/

Lek med mig!!

Nu så ska vi roa oss lite! Hittade ett roligt papper under min säng när ja städade! Ja hade kul åt de å nu är det din tur å se om du har lika roligt!
Men läs nu bara ett steg i taget å läs inte i slutet för då sabbar du bara allt de roliga för dig själv.
Så gör ett steg i taget å gå inte i förväg!

1. Börja med att skriva 1-11 i en lodrätt rad på ett papper.



2.Vid 1 och 2 skriver du två valfria siffror (en vid varje då!)



3. Vid 3 och 7 skriver du namnet på personer av de motsatta könet (jupp en vid varje!)



4. Vid 4, 5 och 6 skriver du namn på vänner, familj eller liknande (fortfarande bara en vid varje!)



5. Vid 8, 9, 10 och 11 skriver du olika låt/melodi titlar


Är du klar med det nu?? Ok då går vi vidare till vad du nu har skrivit!!!







Detta betyder nu det du skrivit vid dina nummer;

1. -----


2. Antalet personer du bör berätta för.


3. Denna person älskar du.


4. Du bryr dig mest om denna person.


5. Denna person känner dig väldigt bra.


6. Bringar dig lycka.


7. Någon du tycker om men inte kan komma underfund med.


8. Hör ihop med person nr3.


9. Hör ihop med person nr7.


10. Ditt sinne och dina tankar.


11. Berättar om din inställning till kärlek.


Ja hoppas att du kanske fick dig ett litet leende på läpparna eller att du i alla fall fick ihjäl några minuter!
Jag hade i alla fall roligt!

Vad är grejen??

Vad är egentligen grejen med killars gosia tjock tröjor? Hur kommer de sig att man som tjej så fort de blir lite kallt eller då man bara vill mysa lite måste få på sig en killes tjock tröja??
Då får man en sån där go känsla lixom, de känns lixom mysigt med den där ett par storlekar för stora tröjan å man känner sig bara liten å söt. Sen om de inte är så spelar egentligen ingen roll. För just då känner man sig typ sötast å mysigast i världen. Å de bästa är ändå lukten! De är knäppt! Hur kan man tycka att en gammal skitig tröja luktar gott? Men ja va tusan spelar de för roll den gör ju bara de!
Så gör man själv ett litet halv tappert försök å tar ett par storlekar för stor tröja nästa gång man är å shoppar för de är ju så mysigt med stora tröjor. Men så fort man kommer hem å ska prova sin nya mys outfit så är de bara så fel. Inte alls samma sak. Ne de kan kvitta. De ska vara dom slitna, mysiga, goa, lukta gott tröjorna som gäller.
Så pappa är nog lagom tacksam för att ja inte snor hans tröjor längre! Men tack Jonathan som idag ((ovetandes dock!!)) lånade ut sin goa tröja som ja å Elin hade tävling om att den som hitta den först fick mysa med den! Haha jag vann! Men ta de lungt jonathan du får tillbaka den i morgon! Hade ju dött om ja gått utan den! *ler*

Med andra ord 10 guld stjärnor till slitna stora tröjor som luktar kille!


image25
Här ser vi att vi är till och med rätt i modet i de gosiga tröjorna, dom myser till å med omkring i dom på catwalken!!


Vi lever bara DETTA livet en gång!

Jo nu är de bara bra! Har väll igentligen inte direkt vettigt  å skriva just för tillfället. För som sagt allt är bra numera!
Inga pojk problem.
Inga jobb problem.
Inga familj problem.
Inga vänner problem.
Inga bostads probmen.

Ja de ända skulle la i så fall vara lite resefeber i så fall. Kommer ju att sakna rätt många här asså. Trodde inte att ja skulle göra de. Har ju lixom flyttat innan å då fanns de ingen direkt att sakna. Där va de ingen som sa att ja inte fick flytta, ingen som nästan grät när ja åkte. Och här fan kryllar de ju av människor, å dom är överallt! Så ja måste ju faktiskt erkänna att de känns rätt så bra att veta att man kommer att vara vart fall lite saknad å efter längtad! Men de gör ju oxå att ja kommer å känna att ja vill hälsa på lite då å då! För nu finns de ju vänner å hälsa på!
Ha va tragiskt de låter! För första gången i Idas lilla liv så har hon vänner som saknar henne. Kan ju inte låta så bra =P Men å andra sidan så har ja ju lärt mig att de finns folk som gillar mig med! Wee! hihi!

_______________________________________O_________________________________________

Ja just de ja ja är sjukt sugen på att tatuera mig igen! De lutar just nu åt ett Ohm tecken

image22
Mellan skullderbladen ((eller hur de nu stavas!!??)) fast lite mer runt så att de ser runt ut helt enkelt =P

Men så idag så hitta ja en som är så sjukt jävla snygg! Kolla på denna då!
image23
Måste ju säga att ja fastna väldigt starkt för den! Ja menar den e ju as cooool!
Jonathan fixar du de tro =P Ne så roligt ska vi inte ha! Sorry =P
Men måste bara spara ihop lite pengar först... Eller vinna på triss har ja hört ska vara trevligt!

Å så fick ja för mig häromdagen att ja nog ska förverkliga en gammal idé å dröm! =P
image24
..Men då tror ja att min mamma hade fått spader!! *ler* fast de kommer ´hon nog få om ja gör en jätte tatuering med! Så ja menar...vadå då! *ler* Man lever bara en gång å man kan ju inte tänka nu på att man måste vara snygg när man är 65, ja menar vem vet om man änns lever då? Varför inte leva för stunden å vara nöjd nu. Å inte halv nöjd hela tiden. Bättre nu på en gång å vara nöjd. Vi lever bara detta livet en gång. Så kan man ju göra anorlunda i nästa!

Peace out!