Baby bomb!

Helt galet va alla ska ha barn nu helt plötsligt! Nu är det 5 av mina vänner som går i väntans tider! Helt skummt...! Å några som nyss fått oxå! E de nått i vattnet eller?! Men men gulligt är det ju i alla fall!


Dagens låt! Li den är din å Min!

Li du vet vad ja menar när ja säger att detta är våran låt ;-)
nog för att vi börjar samla på oss några stycken! Men just nu får även denna gå under kategorin våra låtar!




I´m not your baby
no more
cause I let you go with none
let you go with no score
Well I´m not a baby
no more
with eyes full of sun, I´ll feed
my love you get bored

I get around
execept don't wanna spend my
time on you my love
Fucking get rid of this heartache
again

There won´t be no maybes´
no more
with eyes full of sun, I´ll feed
my love you get bored and I´ll
have my baby now fucking
D-chord, will beat it out of me´
I´ll feed my love you get bored

I get around.......

Bye bye bye, why can´t you die stop
living in my mind, cause everytime
I see a way to brake myself
free from you, stick in my head like glue

Nu är ja äntligen trådlös helt å hållet!!

Weee nu har ja köpt mig ett mobilt bredband! De va änna på tiden känner ja! Från 3 fick de bli! Dom ska ju vara så himla bra! haha! Men inte fan fick ja nån fin "dongel" haha! Men kanske bra de...! Så slipper ja framstå som en 3 nörd!!

De är en sak som är lite spännande....

Ja tycker verkligen att du är hur snygg som helst, helt perfekt i mina ögon. Men hur är det så möjligt att folk säger att ja är så mycket snyggare, that I´m way out of your league....? Hur kan dom säga att ja är snyggare å bättre å förtjänar nått bättre? Vad kan bli finare än du? But I don´t love you. Å de är väl lika bra de då! Ut på köttmarknaden igen! 

Göteborg = Sveriges framsida!



Vi har funderat på en sak på jobbet.. Eller rättare sagt ja har funderat! Om de där med om Göteborg eller Stockholm är Sveriges framsida. De har lixom alltid varit självklart att Göteborg är framsidan av detta vackra land! De har man ju lixom hört enda sen man var liten, att vi hade de bra, vi som fick bo på framsidan! Sidan som är mot världen, där allt händer lixom! Å de fanns ju inte på min världskarta då att folket på Baksidan skulle hävda att dom bodde på framsidan. De är ju som att säga att gräset är Gult! Fast å andra sidan kan de vara det, när de inte får tillräckligt med soljus och vatten så kan de bli gult...Med andra ord så är det så att Stockholm bara kan kallas för framsidan dom dagar om året då Göteborg känner att de har en "bad-city-day"! För sen när solen börjar lysa igen, då blir gräset grönt, å Göteborg framsidan!
Då var de uppklarat då! Fint de!

Jo som ja nämnde igår så jobbar ja galet mycket just nu, för att Alex e sjuk. Så börja ja fundera å¨hur mycket ja jobbat denna "veckan" ((mina veckor e inte rikigt som alla andras! Dom kan börja på en tisdag å sluta ¨på en måndag! eller liknande!)) Jo men denna veckan vart fall började i torsdags, då var de kvällspasset på 12 timmar som gällde, även på fredagen roa ja mig med det. Sen kom helgen som var på 2 gånger 11,5 timmar. Sen kom måndagen som börja vid 7.30 å sluta kl.21, med en paus på 2,5tim...!! å idag var de 14 timmar Då e ja nu uppe i 72 tim... i morgon jobbar ja förmodligen till 16 = 8,5tim. Och torsdagen  skulle ja vara ledig, men sitter som vanligt i dyngan på jobbet så får gå in å jobba ca 8 tim då med,...
Summan av kardemumman blev då en skön arbets vecka på 8 dagar = 88,5! Haha ja hinner med två arbets veckor på en vecka! De e fan inte illa pinkat! haha

Men nu får ja i alla fall vara ledig fredag-söndag! så de blir massa supande!  Å så utgång i morgon me då!

Nu ska ja nanna kudden! De behövs!


P.s
Li hatar människor!!

Back on track!

Sådär ja! nu så funkar nästan allt här i mitt liv! Mer eller mindre i alla fall! Men har ju varit lite dålig på att blogga de senaste... skyller på tidsbrist! För de e inte mycket tid över nu för tiden, å den lilla tiden som finns så sover ja eller städar! eller båda samtidigt! japp de händer! haha

Så vad har då hänt? Jo ja har blivit flyttad på jobbet tillbaka till köket i sjöstaden, så är nu officiel kock igen... Men vet inte om ja tycker att de är bra eller dålig. Visst så har ja å Alex helt sjukt roligt i köket å den bruden kan ju konsten att prata hon me! Så ni kan ju bara tänka er hur mycket vi babblar på!! Men de är så sjukt mycket att göra... vi är två personer som delar på tre personers tjänst... så jobbar de gör vi ju! men vi har haft en praktikant inne nu å de har varit hur bra som helst, då har vi varit tre personer på dagarna å ändå haft massor att göra. Men så har alex blivit sjuk. Så vill ni nu gissa hur många som vi är i köket i morgon?! Jo de är bara jag! wee grattis till mig! Snacka om enmans cirkus! haha

Va ute med Mika igår på Crazy Nights, hade feta abstinensen efter lite rock efter att blivit tvingad att lyssna på jävla dansband i flera dagar på jobbet. Så dit å öla! Najs som fan! Å de fins med de stället är att man kan ha på sig typ vad som helst! ja lovar att man kan gå dit naken å folk skulle inte reagera! haha
Hade på mig kortaste byxorna ever å snygg klippt linne! Men när ja stod där å funder så kom ja på vad ja skulle ha valt istället! Men de får bli till nästa helg. Nu snackar vi syndigt vill ja lova!
The shortest skirt ever!!

Påtal om kläder så har ja kommit på att ja nog har tre ganska så olika stilar, fast samtidigt!
1. Svarta tajta brallor, converse, svart linne, nitbälte.
2. Baggy jeans, skejtar skor, linne.
3. Superkort kjol, stövlar/låga klackskor, massa urrigning.
De känns ju onekligen som att alla dessa tre stilar är rätt olika... men ja älskar alla! hihi! fast oftast så är ju nitbältet på, oavsett om de är den där kort korta kjolen eller jeansen!

Å idag saknar ja mina trummor... Japp min dolda talang..! När man har för mycket tankar och känslor som man inte vet vad man skall göra med, då sätter man på sig sina största hörlurar, trycker på skön old rock, sätter sig framför trummorna å låter känslorna flöda! Mmmm! Nån som har lite rum över i stan där ja kan få ställa mina bebisar?!


Strax Tillbaka!

Hjälp vad jobbigt de är med en dator som vägrar att fungera! Så nu har den den senaste veckan typ vägrat att fungera, eller nja, den "funkar" i typ 40 min å sen dör den å måste då vara avstängd i typ 15 min innan man kan starta den igen...IRRITERANDE! De ända bra som kommit av de är väll att ja numera inte sitter å glor på rutan i flera timmar!!

Men i morgon så ska detta lösas! Ska köpa mig en ny dator!! weeee!! Har fått pengar av min snälla pappa så ja kan köpa mig en! Han förstår att hans dotter behöver lite teknisk grejor för att överleva!

Så se upp NetonNet här kommer Riccie Storhandlaren!

Lite kärlek killar emellan!

Blev så lycklig häromdan på jobbet när lill erik började skratta av ett sms han fick av en av sina polare. Så himla gulligt! Värsta kärleksförklarningen! Läs detta å tänk på att det är en kille på 19 år som skrivit det till sin polare! "Men gubben, du vet ju att jag älskar dig mer än solen älskar vattenbrynets sken, än gräset älskar morgondaggen, mer än spindeln älskar sitt nät, mer än svalan älskar sina ungar... Mer än världen älskar jag dig...! <3 slutter om 10, kommer då..." Är det inte gulligaste ever!! å värdens bästa avslut fick han ju till me!! kommer om 10...!! hihi ibland är inte killar helt dumma trotts allt!

Riccie heter jag!

Nu är det på tiden att ja återtar det namn som jag från första början hade. De kommer inte bli lätt, men värt ett försök i alla fall!

Hej, jag heter Riccie [Ricki]!

 Om folk nu kan lära sig att säga Kryckan, Flisan, Prinsessan, Porn Star å en massa andra knasiga namn så borde ni ju kunna lära er Riccie! Vi gör ett försök!

Är trött på Ida nu! Å alla heter ju de! Å ja gillar Riccie bättre! Känner att de lixom är mer jag!


Ni ser väll att det är en Riccie som sitter där å inte en Ida!




Ja just de ja! Glömde ju säga att idag firar jag ett års dag! Helt GALET att de var så länge sen sist! sjukt...
jaja men grattis till mig då!!