Men varför är det så jobbigt?

Vi träffades igår. Även om det var några kompisar runt omkring och bara en kort kort stund så känndes det väldigt bra! Ja va så rädd att du skulle vara avvisande eller inte vilja prata med mig. Men du var så glad och det gör mig glad! Ja har inte en anning om varför du var glad.. Var det för att du träffa mig? Var det för att din dag varit bra? Var det för att du nu är singel? Jag har inte en anning och det spelar ingen roll för ja vill bara att dom ja tycker om ska vara lyckliga. Sen om inte du kan vara lycklig med mig så är det synd. Men ja ser hellre att du är lycklig och glad själv än olycklig och nere med mig. Trodde ja på en gång när vi sågs skulle kunna säga om ja har kommit över dig eller om ja bara har förträngt mina känslor. Men konstigt nog så gjorde jag inte det. Det är klart att ja hade hellre gett dig en kyss än en kram men man kan ju inte alltid göra det som faller en in. Och det kanske är lika bra de! Men i alla fall så drömde jag om dig i natt igen. Kan inte hjälpa det. Men du finns alltid i mitt undermedvetna. Det gör mig ingenting! För i drömmarna är både du och jag glada ibland tillsammans iblan var för sig! Men vi är alltid lyckliga och det är så jag vill att det ska vara.
Ja frågade dig igår om vi kunde ses i morgon innan ja åker igen för att prata. du har fortfarande inte svarat. Ja vet inte om de kanske inte spelar nån roll men om vi inte kan ses i morgon så vet ja inte när ja kommer hem nästa gång. Och ja vill inte vänta i 100 år med att prata med dig. Vill helst göra det nu på en gång.

Trodde ja kommit över det men nej...

Trodde verkligen att ja hade kommit över dig nu. Det känndes så. Men så kom dagen då ja skulle ringa dig. Tog mig många timmar innan ja kunde slå ditt numer på telefonen. Men ja ringde och vi prata. Det var inte länge men tillräckligt länge för att ja skulle komma på vad ja har förlorat och åter igen börja gråta. Ska in till stan nu för att träffa min vän som får agera psykolog. Måste prata med någon. Kan inte prata med dig om dig. Men du lovade att du skulle ringa i morgon. Jag hoppas verkligen att du håller vad du lovade. Så vi kan ses i morgon. Prata och så du kan få tillbaka dina saker som du har här. Kidtong dig Jonas. Och jag hoppas att du förstår det.

Miss Maybe.. Special price only fore you my frend!!

Jaha då var ja hemma igen efter en vecka i solen och värmen! Har varit en avkoplande semester! Bara ta det lungt och gjort det som vi ville. Vilket var mycket solning och ännu mera bad! Var mellan 37-40 grader i luften och mellan 28-31 grader i havet! Har aldrig förr kännt ett så varmt hav! Fanns inte så mycket som man kunde shoppa men lite blev det väll som vanligt! Åt en del kontig mat men vi var i alla fall friska hela veckan! Massa bilder togs.. närmare 400 stycken! Bara till att sätta igång och sortera för att sedan framkalla en del! Det är ju himmla bra med digitalkamera asså!

Men oj vilket över trevligt folk. Om det nu är så man skall förklara det. Jag och min syster fick aldrig vara ifred. Hela tiden var det någon som skulle prata och flörta med oss. Och på marknaden så skulle alla dra i en. Mycket jobbigt. Och oj alla ville dricka the me...men de ville inte vi så de blev många gånger man va tvungen att smita från stället för att inte bli galen eller köpt för ett antal 100 kameler. Jennie fick frågan några gånger hur många kameler hon ville ha för mig! Men som tur va ville hon ha med mig hem själv!

Men men lite solbränna fick vi nog oxå..gick lite hårt på med sol skyddsfaktorn kanske. Men vi är ju brunare än när vi åkte och det är nog huvudsaken!