Partyyy!!

Nu jävlar e de fest på gång! De hela börjar på fredag, då e planen bara en lugn och mycket kort utgång. Mest för att träffa lite folk å få röra lite på mig! Sen på lördag så är de inflyttnings fest hos Marika! Å då säger mina källor att det kommer bli en mycket galen kväll med stora mängder alkohol. Sj måste ja ju ta de lite lugnt me alkoholen just nu men ballt ska de bli i alla fall!
Sen kommer vi till nästa vecka! Då börjar de me att älsklings Lina kommer på torsdagen. Sen e ja ledig fredag lördag å söndag så på fredagen är det planerad en sjuk utgång med påtok för mycket alkohol (då ja kan dricka igen!!) och så kommer Fa  upp oxå för att gå ut med oss! Så de kommer bli såååå jävla ball! Å sen blir de ju lördag me! Så måste nog ut å se oss runt då me! Så akta er party världen här kommer vi!


Kändisduo!

Kom på att ja glömt att uppdatera er om kändisarna på jobbet. Nu är de ju en ny butik å nya stammisar! Å vi har fått ett riktigt najs stammis par! Lia Boysen och Anders Ekborg!

image176


Stora systers blogg!

Så har då oxå stora syster skaffat sig en snygg blogg!
Å hon börja me en snygg bild på oss från påsk!
http://jennije.blogg.se/

image175
Av: Jennie! http://jennije.blogg.se/


Dämpat mitt piercing sug!

Äntligen! Varför har ja skutit på detta så länge för!?!! Men nu kan ja i alla fall vänta någon månad till innan ja måste tatuera mig eller pierca mig igen! Men e mycket nöjd men den nya! Gjorde inte så ont som ja trodde att de skulle göra! Å snyggt blev de! Nog för att ringen kanske är lite stor nu man de måste den ju tydligen vara först för ev svulnad...men sen blir de en lite mindre! Men ja är nöjd! Mamma å pappa kommer nog som vanligt att få spader! Men den går ju att ta ut när ja blir gammal å vis ;-P

image168

I like!
(nix detta är icke min tutte!)



ork...

Men suck så...

En till Regina?!

Nu har ja blivit lite mer förvirrad igen! Finns de två Regina Spector röster eller har bruden två identiter!? Denna här bruttan Maia låter ju lika dant! Å gud så bra de låter sen! Hör å häpna!



Maia Hirasawa


Min låt!

De är lite festligt när man hör en låt å tycker att de här är minsan min låt! Å nu har ja en till, till samlingen! Delar av mitt motto. Hur svårt kan de va?

Hur svårt kan de va?


Jag kan va' varm och jag kan va' kall
Jag kan va' allt du vill ha
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' under, jag kan va' över
Svara mig ja eller eller nej? He-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Jag kan va' ärlig, jag kan va' härlig
Jag kan va' bättre än bra
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' fattig, jag kan va' rik
Bara jag är det med dig, he-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Inget i världen kan få dig att ångra dig, du behöver mig
Jag kommer förfölja dig tills du blir min (Tills du blir min)
För här är jag
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

(Jag kan va' din och stanna hela natten)
(Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill) (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?





Ja hur jävla svårt kan de va???



Vem är ja då?

Beroende på vad man dricker så ska ju de tydligen avgöra vad man är för typ av person och hur pass vuxen man är.. Men då har ja en fråga! Om man först gillar kaffe i ett par år å sen slutar gilla de. Har man då först blivit vuxen å sen fått ett slag i huvudet å blivit ung igen? I så fall, har man då mer eller mindre rest i tiden? Skummt de där!

Men vem är då jag?
Ja dricker
Öl
The
Cider
Vin både rött och vitt
Vatten
Läsk
Skumpa

Men ja dricker INTE
Kaffe
"Bubbel" vatten

Så hur blir de då?
Kaffe ska man ju vara vuxen för å de dricker ja ju inte så de gör mig till barn...
Men öl brukar man ju säga att man dricker när man e vuxen..eller va de flata man skulle vara för de?
Cider sägs ju vara ungdoms dricka och rött vin vuxet... Ja känner mig sjukt splittrad nu! Ja måste helt enkelt vara lite lagom gammal! Så de så!


Jävla busschaför! (?)

Nu vet ja vad som gör mig bitter klockan 7 en söndag morgon. Jo när den där jävla nissen som ska köra buss jäven bestämmer sig för att komma sent! Där får man så vackert stå i kylan å frysa som en tok medans puckot e inne på Donken å köper mat. Å när han sedan kommer 5 minuter sent så skyndar han sig inte ens!! Ok fine, ja va sickla allé exakt då ja skulle vara framme.. Men de är bara grejen. Ja fick frysa som en tok å hade om han hade skött sitt jobb hade ja kunnat vara framme 5 minuter tidigare å varit lite glad å tacksam istället för kall å bitter.




Föresten, ja ska köpa dig ett par brillor!!!



Konstigt de där!

Ja har verkligen verkligen försökt men ja kan inte. Ja kan inte förstå hur hon kan vara snygg för dig? Har verkligen studerat henne och så himla het är hon inte. Å sen kan hon ju inte klä sig heller. Men men de är inte mina ögon. Uppköp tack!

(Vet att ja börjar bli mer och mer elak i min blogg men de är fler å fler som förtjänar de!)

 Å vet ni vad ja kom på idag när ja såg en gammal bild från i somras där ja å syster fiskar! De är så sjukt irriterande när man fiskar efter en vacker och god makrill och så får man en slemig blek torsk på krogen... Men men, tjusningen kanske är att fiska! Å bara man tillreder den där stackars torsken rätt me rätt grejer till så kanske den inte är helt fel trotts allt... Men tacka vet ja makrill!



Sommar tack!

Har uppdaterat min andra blogg nu!!  kolla vettja! www.letsparty.blogg.se




Idag längtar ja efter sommaren! Vill åka båt, fiska, sola, bada å bara njuta av värmen!


image167

Ja å Syster yster njöt i sommras!


Fundera på en sak..

Du måste ju vara dum i huvudet!
Asså ja brukar inte vara elak å så. Men nu måste ja. Man beter sig inte så. Man gör värkligen inte det. Man utnyttjar inte vänner som är i en krisig situation. Vet du inte hur man bör bete sig eller? Du borde verkligen tänka till en extra gång innan du säger och gör vissa saker. Hoppas att du kommer på de nån gång. För annars har du inte många vänner kvar snart. Ingen vill vara vän med någon som utnyttjar sina vänner. Har därför inget som helst behov av att någonsin mer prata med dig. Som sagt är det inte min grej att vara elak och springer vi in i varandra säger ja nog hej. Men be mig inte vara din vän. För det vill ja inte.
Å kanske kan passa på att säga en annan sak. Det är dumt att bli besatt av en vän. De går till en gräns när de inte längre är gulligt utan bara konstigt. Du har paserat den gränsen för länge sedan.

Orka.


Bara ja vet att allt är ok!

Du känner ju mig. Har väll berättat hur bra ja är på att analysera och tolka å grubbla. Å de va precis vad ja gjorde. Kunde inte släppa de. Det blev de enda ja gick å fundera på hela dagarna, å ju mer ja tänkte, destu mer bitter blev ja. Å ja är ingen bitter person. De passar inte mig lixom! Ja är ju Glada Ida! "Alltid snäll" eller vad va de nu du sa? Men nu känns de bra, nu behöver ja inte grubbla! Nu vet ja att du lever! Å de va bara de ja behövde veta för att kunna släppa de! Så tackar! Du lever å ja mår bra!


_________________________________________O_________________________________________



Ja MÅSTE ut på fredag! De bara är så! Eftersom att ja inte tog chansen när du gav mig den så fint förra gången så måste ja se till att få tummen ur å göra de denna gången! Du gav mig tusen möjligheter...å vad gör ja? Jo INGET!! Blir så trött på mig själv ibland! Kan ja inte bara ta ett steg fram?!! Var är problemet Ida? Ja va ju kung på de förut... när de gällde killar...va aldrig några problem. Ja traska så vackert rakt  fram utan att tänka en halv sekund. Men nu så fort de är en het brud på ingång... då tvekar ja.. ja e knäpp på riktigt! Skärpning Ida!

Så här blir de inga barn gjorda =P


9/3 lite fuktigt blogginlägg!

Ja blogg torka var de... Nu bor ja hos moster för tillfället och hoppas på att kunna leta reda på lite nätverk här, bara ja orkar engachera (hur fan stavas de jävla ordet?!) mig i att leta reda på de!! Men vilket fall som helst så skriver ja nu på word för att när ja får en kort stund på nätet så kan ja ju lägga in ett litet inlägg i alla fall!


Punkt numer ett;

Man beter sig inte så. De borde väll du ändå förstå. Du klassas ju nu ändå som vuxen. Mer eller mindre. Har du någongång hört talas om grejen att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad och "What goes around coms around". Du borde kanske tänka på den saken. Man behandlar inte sina vänner så. För ja trodde faktist att du var min vän.


Punkt numer två;

Hem lös å lugn som en fil bunke! De flesta i min situation hade nog haft ryck, gett upp å flyttat hem till pappsen igen. Men inte jag! Envis som fan är ja å vägrar ge mig! Ja kan allt klara mig här! Se bara här!


Punkt numer tre;

Socialt missanpassad. Det är vad ja just nu håller på att bli! När man jobbar för mycket. För många lördagar å inte hinner gå ut, när man inte längre har nått att se fram emot för att man jobbar för mycket. Då riskerar man att bli missanpassad! Så nu ska Solita få rädda mig! Ska leka på onsdag! Å så lekte ja me Marika igår! Så lite händer här i alla fall!!


Punkt numer fyra;

Ja har ett mål. Har haft de sen Elin drog... om inte längre! Du vet vem ja pratar om Elin! Å ja ska så ha den personen! De bara är så!! Hade värsta chansen sist! Men va gör ja då? Jo INGET! Fan kan ja aldrig få tummen ur eller? Hon e ju typ galet snygg å hur trevlig å najs som helst! Ja tack!


Punkt numer fem;

Ja ska hem till Götet under Påsk! De ska bli trevligt att träffa familjen lite igen! Kanske blir de även en dags tripp upp till Falköping! De skulle ja gilla! Få gå in på "osten" å gå lös lite! Vill, vill, vill!! Så blir de nog kalas tårta för stora syster på söndagen då hon fyller 22!! Blir en kalas bra helg!!


Ofrivillig Bloggtorka...

Uch va de är öken när man inte har möjlighet att blogga när man vill! På mitt tillfälliga boende är det nämligen väldigt dåligt med internet... å de gäller att ha tur å sitta jävligt stilla...då har man kontakt i ca 10 min... därav att de inte kommit upp bilder från de två senaste party helgerna på bloggen heller...Men ja jobbar på de! Ska se om kanske Marika har lite nät ja kan låna! Men ja är snart tillbaka! ...hoppas jag!!


See ya!