Orkar inte mer...VILL INTE...

Allt är bara så jobbigt nu, så motsträvigt... Ser inte längre någon ljus punkt i vardagen... allt känns bara jobbigt... Har en klump i magen varje dag när ja ska till jobbet, rädd att han är där och ja ska bli tvungen att tassa på tå för att inte göra honom upprörd. Hela tiden så få ja bara höra negativ kritik och aldrig någonsin så får man höra att man gör något bra. Allt man gör är bara fel, för lite eller helt enkelt duger inte. Ja vill inte ha de så. Ja vill ha ett jobb där de finns rutiner och erfarenhet. Ja vill inte behöva gissa varje dag hur allt ska vara och hur de ska göras. För de är vad ja just nu håller på med. Varje dag får ja en massa gåtor, Ibland lyckas ja gissa rätt och de blir bra men självklart blir de ibland oxå fel och då får ja en jävla massa skit för de... Ja mer eller mindre vill gråta nästan jämt på jobbet... Ja orkar inte bli nertryckt hela tiden. För att ja ska orka höra allt de negetiva så måste ja oxå få höra något possitivt någon enstaka gång. De går lixom inte annars. Så nu vill ja inte mer, orkar inte mer, kan inte mer... ja lägger helt enkelt ner de...så fort de bara går...

Ska de värkligen kännas så här?

Är de meningen att man ska känna en oro när man ska till jobbet? Är de inte lite meningen att man ska tycka att de är roligt på jobbet? Ju längre tid de går destu mer känner ja att folk inte uppskattar vad ja gör. Ja känner mig underskattad och oönskad... Ja vet ju att ja inte kommer att kunna hålla på med de här hela livet så varför inte sluta på en gång. Innan de är för sent? Just nu vill ja bara gråta... Orkar inte... Varför blir dom aldrig nöjda? Ska ja behöva tassa på tå och be alla om ursäkt jämt och ständigt? Ja orkar nog inte de länge till. Ja vill vara uppskattad och omtyckt på jobbet. Visst de finns folk ja kommer överns med och som inte nervederar mig men de känns inte alltid som att de räcker. Vill inte mer. Ja kommer upp till dig i stället, känns som att de vore lättast så... där finns de i alla fall jobb. Vad som helst... ja orkar inte mer...

Jobbiga jävla gubbe....

Blir så fruktansvärt irriterad. Varför kan inte människan vara lite pedagogisk och prata med mig i en normal ton istället för att ställa sig och skrika? De fanns noll och INGEN anledning till att skrika på mig. Han e ju bara dum i huvudet. Å sen nån timma senare e allt bra å han ska kall prata med mig. FUCK NO! Heller, han kan fan inte tro att han först kan stå och skrika på mig utan någon som helst anledning och sen tro att vi e bundisar. Glöm de. Blir de fan inget med.

Trevligt men över!

Humm... vet nog inte riktigt om ja ska skratta eller gråta... troligtvis inget av de! För ja fick de ja ville å nu e de över! å så va de med den saken! Känns väldigt kul å bra att vara uppskattad av någon och de e kul när man får långa blickar av folk men de räcker! Vet att en del av de kanske inte var allt för inteligent å att ja borde ha gjort de på annat sätt men men de e ju jävligt lätt att vara efterklok! Nu e de som de e å de e de bara till å leva med. Kolla upp allt å skylla sig själv i värsta fall, men ja brukar ju ha tur...=P kanske dumt å säga så... men ändå!


_________________________________________      O     __________________________________________



Vi ska till Gbg och ha så roligt! Längtar efter att få träffa dig och festa med dig igen! Var så himla länge sedan nu! Saknar dig mer än va ja sakar hemma! Å ja är ändå bra hemmakär =P
Ska bli så roligt att få visa dig hemma! Få visa dig var ja växte upp! Visa dig skogen där hemma som luktar så gott på våren! Visa dig huset där ja gjort så mycket bus! Visa dig skolan ja hatade att gå till! Visa dig vårat patetiskt lilla centrum! Visa dig mitt gamla rum, mitt gamla hem, mitt gamla liv!
Saknar dig så min uderbara vän!

Vad har ja gjort?

Jag har....
(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
( ) skolkat
(x) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) har blivit fastbunden
( ) haft trekant
( ) har haft på ögonbindel
( ) blir kåt av lack & läder
( ) blivit knullad med en strap-on
( ) spytt i en bar
(x) ätit sushi.
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en orkan
(x) sovit under stjärnorna
( ) klappat en delfin
(x) dansat i regn
(x) gjort upp eld på en strand
( ) fastnat med tungan i metall
(x) stannat uppe hela natten
( ) haft en träkoja
( ) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
( ) modifierat listan
(x) sovit naken
( ) modifierat denna listan
(x) smakat på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken
( ) haft sex på offentlig plats
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

Lägg ner å gå vidare!

Varför haka upp sig? Varför inte bara bryta ihop och gå vidare med sitt liv?! De hjälper inte att älta vad som skulle kunat hända när man vet att de blir inte så i alla fall. När man fått ett klart nej så är de dax att lägga ner. Annars blir de bara jobbigt för alla parter.

När allt bara ser ut att gå nerför så vänder backen och så går de uppför igen! I början så går de lixom fort för man har lixom fått fart i nerförsbacken. Men sen saktar man ner igen men de går i alla fall fortfarande uppåt! Å de känns som att de är de man måste tänka på! Även om de inte alltid går så fort så går de i alla fall fortfarande uppåt! Kom ihåg de! De kan nästan alltid bli bättre! Så om de nu är så himla jobbigt att gå vidare för att man åker nerför då kom ihåg att de sen går snabbt uppåt igen!

En busig resa!

Kom just att tänka på när ja va utbytes student i Ungern! Hur fruktansvärt spännande och intressant de va =P Nu tänker ni säkert att ja tyckte att de va intressant och spännande mat lagnig och matkultur med mera. Men nej där tar ni fel! Visst maten va la rätt spännande den me men de bästa av allt va dom ja va där med! Eller i alla fall en av dom! Vi var två flickor och två pojkar som åkte! Dom andra tre kände varandra sen innan men ja va ny i den lilla gruppen men de gjorde mig ingenting för då kunde ja ju få vara mig själv och inte tänka på vad dom andra redan viste om mig då dom inte viste nått! Bättre kunder de ju helt enkelt inte bli! Ja minns att de första ja tänkte när ja såg dom två pojkarna som skulle åka med va att ?hjälp dom e ju snygga!?. Hur skulle ja lyckas hantera att umgås dygnet runt i 3 veckor med två riktigt, riktigt snygga pojkar och hålla mig i skinnet samtidigt? Ni hör ju själva, de är ju rent omöjligt =P. Men ja började tappert och höll mig på lagom avstånd. Men dom tre första dagarna i bilen på väg ner till Ungern märkte ja att en av dessa heta killar flörtade ju faktiskt med mig. Men nej ja kunder ju inte, hade ju typ nån där hemma och jupp ja säger ?typ? för de va så de va. Nästan men inte riktigt, på väg mot slutet lixom. Han fick höra talas om de och blev lite mer tillbaka dragen men inte helt. Märkte fortfarande att de va något. Mitt minne är lite luddigt eftersom att de är nästan två år sedan ja var där men ja minns bitvis! Ja minns att dom kommande veckorna var fulla med små flört, en snabb kyss i dörröppningen när ingen såg, lite hångel i smyg innan dom andra kom, lite mys i trapphuset när dom andra tog hissen, en snabb kyss när dom två andra gick några meter framför och ibland till och med i sängen när dom andra var på toa! Men så kom de en kväll då vi va ute och firade hans födelsedag! Ungern är ett mycket biligt land när de kommer till alkohol och de blev de mycket av den kvällen! Så efter mycket tjat från den andra tjejens håll så bytte hon och ?mitt ragg? sovrum den natten? De blev en väldigt mysig natt! *ler* Men allt var så hemligt! De va de bästa av allt! Vi gjorde så mycket bus och ingen annan fick veta nått å ja tror inte heller att nån viste något!

De är nått ja vill göra igen! De där i smyg är faktiskt något som är väldigt, väldigt upphetsande på nått konstigt sätt, visst har gjort de efter me men inte alls i samma utsträckning. Vill igen! De är roligt när man minns såna stunder, dom förbjudna stunderna! Man vill alltid ha de man inte kan få!


En på tok för tung väska...

16 Maj 19:28

O hjälp? Har lyckats packa den tyngste väskan någonsin.. Åkte till Floda med en stor tom väska på hjul, åkte till Ge-Kås i måndags och packade väskan full? Och nu ska ja ha hem den till Strömstad igen? Ok om de bara hade varit kläder å så men nej massa fina tunga grejer som porslin, massa tvättmedel och massa andra små saker som väger ton när man lägger ihop de? suck? Pappa va snäll nog att köra ner mig och väskan på motorcykeln så ja slapp i alla fall att släpa ner den genom skogen! Men sen va ja inne i nordstan en snabbis och hämta ett par skor ja lämnat in. Och sen skulle ja ut därifrån, där de va ca 10 trappsteg? Ja höll på att dö? men de ja fasar mest är den faktorn att ja bor på 3 våningen? UTAN hiss? men ja kan lova att de blir taxi från tåget och hem i alla fall. De går nog inte annars! Men ja lovar att ja ska rapportera sen hur de gick?


23:54
Hemma..de va jobbigt...trodde att både armar och ben skulle gå av. Blev ingen taxi hem utan va duktig nog och drog hem den där tunga saken.. först på några runda dumma kuller stenar sen för världens längsta å brantaste backe där ja trodde armarna skulle gå av å sen upp till 3 våningen..de va då ja dog! *ler* men men nu är ja å alla saker hemma å för de mesta hela!


De är alltid blått och ljust bakom!

De finns dom dagarna då man vaknar och allt känna bara grått. Grått, mulet och de känns som att när som helst så kommer problemen bara ösa ner över dig. En riktig stanna inne dag och bara tycka synd om sig själv. Men de är dom dagara du måste komma ihåg, att hur mulet och grått kanske till och med svart det än är, så är det alltid blått och ljust bakom. Himmelen är alltid lika blå, de är bara så att den inte alltid syns. Men komihåg att den finns där, och sviker dig aldrig.

Vet att ja tjatar...

Ja vet att ja skriver om mer eller mindre samma sak hela tiden men ja måste. Måste få de ur mig. Ibland är du så mycket å ibland så lite. Ja vet aldrig var ja har dig. När ja nu fick för mig att ja skulle säga de, faktiskt ansikte mot ansikte, då fick ja knappt nån reaktion. Visst de kanske va blomman som svara de kanske är blomman som tar din tid. Men blommor är krävande. Dom kräver omvårdnad och städnig uppmärksamhet och ger man dom inte de så dör dom till slut. De är så de är. Då är de bättre med vilda växter. Klarar sig själva och låser dig inte. Du kan göra som du vill och ändå vara säker på att växten fortfarande är grön och fin när du kommer tillbaka. Varför låta sitt liv kretsa kring en blomma. Man lever väll inte för en blommas skull man lever för sin egna skull, så då är de ju lättare med vilda växter....

Frustrerande...

Ja säger inget, gör inget. Men ja tänker så mycket, inbillar mig så mycket, vill så mycket. Men ja vet att så länge ja är tyst kommer inget att hända. Så länge ja inte visar vad ja vill eller säger vad ja vill så får ja gott sitta här, sitta här å bara drömma. Varför sa ja sådär? Varför sa ja mer eller mindre nej? Varför? De va ju inte vad ja ville. Ja ville säga ja. Massor med ja. Vill, vill, vill, vill ha dig. Nu väntar ja bara på att du snart vet de oxå... å att de inte dröjer för lång tid tills de händer och att de då inte är för sent... Kanske är de redan försent. Ibland tror ja de men så får ja ibland ett hopp som säger att nej de är inte för sent. De blir och är aldrig för sent. Men ju fortare man får fram de man vill desstu fortare får man njuta av de. Så de är väll bara för mig att ta mig i kragen å sluta drömma...

En känsla. Eller?

Inbilning? Önsketänkande? Förhoppningar? Eller sanningen? Just nu vet ja inte. Med armarna i kors är man inte så motaglig för energier. Skulle valt annan tröja. Vara mera öppen. Nästa gång. Måste få veta och känna av flera energier. Snart. Kanske. Vem vet? Bra? Dåligt? Jobbigt? Underbart? Mysigt? Otrevligt? Vackert? Fult? Ingen vet men ja ska ta reda på de!

So lonely inside so busy out there...

Ord och meningar ja fastnat för just nu!

I've been searching deep down in my soul. Words that I'm hearing are starting to get old. It feels like I'm starting all over again 

I still get lost in your eyes, and it seems that I can't live a day without you. Closing my eyes and you chase my thoughts away. To a place where I am blinded by the light 

And it hurts to want everything and nothing at the same time. I want what's yours and I want what's mine, I want you. But I'm not giving in this time 

So I took your hand and we figured out that when the time comes I'd take you away 

If you want to, I can save you, I can take you away from here. So lonely inside so busy out there. And all you wanted was somebody who cares 

I'm sinking slowly. So hurry hold me. Your hand is all I have to keep me hanging on. Please can you tell me so I can finally see where you go when you're gone. 

All you wanted was somebody who cares, If you need me you know I'll be there 

Turn it inside out so I can see the part of you that's drifting over me. And when I wake you're, you're never there, But when I sleep you're, you're everywhere You're everywhere.  

Just tell me how I got this far. Just tell me why you're here and who you are. 'Cause every time I look you're never there and every time I sleep you're always there.  

'Cause you're everywhere to me. And when I close my eyes it's you I see. You're everything I know. That makes me believe I'm not alone. 'Cause you're everywhere to me. And when I catch my breath It's you I breathe. 

I recognize the way you make me feel, It's hard to think that you might not be real. I sense it now, the water's getting deep I try to wash the pain away from me. 

And when I touch your hand, It's then I understand the beauty that's within. It's now that we begin you always light my way I hope there never comes a day. No matter where I go I always feel you so. 

You're in everyone I see So tell me. Do you see me? 

Now, don?t just walk away pretending everything?s ok and you don?t care about me. And I know there?s just no use, when all your lies become your truths and I don?t care. 

Could you look me in the eye and tell me that you?re happy now? Would you tell it to my face or have I been erased? Are you happy now? 

I am givin' up this game I?m leaving you with all the blame cause I don?t care. 

Do you really have everything you want? You can't ever give something you ain't got. You can?t run away from yourself 

And I Take it just a little bit. I, hold my breath and count to ten. I, I've been waiting for a chance to let you in 

And I Give you just a little time. I, Wonder if you realize. I've been waiting till I see it in your eyes 

If I just breathe let it fill the space between I'll know everything is alright. Breathe, Every little piece of me you'll see. Everything is alright, If I just breathe.

Grymt bra låttext och låt!

Hittade idag Michelle som ja inte hört på att tag! Bruden är grymt bra! Laddar ner å lyssna! Här är en av hennes goa texter!

Michelle Branch "Everywhere"

Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're, you're never there
But when I sleep you're, you're everywhere
You're everywhere

Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I am not alone
Whoa, oh, oooh, oh

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
'Cause you're everywhere to me
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?

Sååååå glad!!!!!!!!

Lalalalala! Weeee! *ler* å ler lite till! Kan nog inte sluta! Att de krävdes så lite för att göra mig så glad! Å de va så lätt! Våga inte först men gjorde de i alla fall! å nu studsar ja på molnen! Solen skiner, träden är gröna, havet blänker, de är varmt och allt är underbart!

Lite av varje...

Ok alla dessa texter är oberoende av varandra. Lika bra å säga de så ja inte förvirrar er!!

____________________________________________________________________________________________


En konstig kväll

Först var de du och hon, kära som få.

Sen var de jag och han, en snabb kyss.

Sen var de du och hon, långa kära blickar.

Sen var de jag och han, en snabb flört.

Sen var de jag och hon, en kyss.

Sen var de du och jag som avlutade kvällen tillsammans?

 Å de finns inget ja ångrar


_______________________________________________________________________________


Go känsla då! För första gången på flera år såg ja mig i spegeln idag i ett par kortbyxor och de ja såg va inte ett par sjukligt stora lår. För första gången på så länge så såg ja mina ben som normala. Inte sjukt feta! Ni kanske tycker att de låter som att ja överdriver men så länge ja kan minnas att ja har tänkt på de så har ja sett mina ben som stora, å har ständigt strävat efter att dom inte ska vara de. Å nu efter flera år så ser ja e skillnad. Ja såg den inte på vägen men nu. Ok dom e inte smala än, men nu ser ja resultat och är på väg åt rätt håll! Älskar dessa upptäckter och dessa dagar!


________________________________________________________________________________

Har aldrig sett dig så deppig. Du brukar vara mitten, centrum, där allt händer. Nu satt du där tyst, sorgsen och kär??? De är något som är fel. Ni kom sist och gick snart igen. Ingen såg ut att njuta av de. Bara nerdragande. Varför utsätta sig för de? Varför inte göra slut på eländet. Ni kanske inte ser de så. Ni kanske är för (?) kära (?) för att se? Ja vet inte me nått ja vet är att du mår inte bra. Något är fel.


________________________________________________________________________________

Ja saknar dig fortfarande så himla mycket. Ja känner en ny dig men ja saknar den gamla saken vi hade. Ibland vill ja bara gråta? Men ja vet att ja bara har mig själv att skylla. Ja sabbade de bästa som någonsin hänt mig? Du var faktiskt de. Har aldrig tidigare känt någon som är så snäll, omtänksam, ärlig, rolig, underbar nej ord kan inte beskriva allt du är och allt ja känner för dig. Du är en så himla underbar människa och ja tänker på dig varje dag. Jupp så är de varje dag så tänker ja på dig, ser en bild, hör en låt, känner en lukt, ja något som påminer mig om dig. Du är runt om mig hela tiden. Så kommer dom dagarna då ja gråter? Dom dagarna då allt bara känns så hopplöst och ja bara skulle vilja krama dig och all skulle vara bra igen. Ja väntar på den dagen. För ja vill så himla gärna att den ska komma så ja har mer eller mindre bestämt att den kommer, de gör de! Annars orkar ja inte?


Grymt bra låt!!!

Har så sjukt mycket fastnat för denna låt! Nog för att Avril alltid varit himla bra men denna e ju sjukt bra!


Avril Lavigne
"Girlfriend"


Hey! Hey! You! You!
I don't like your girlfriend!
No way! No way!
I think you need a new one
Hey! Hey! You! You!
I could be your girlfriend

Hey! Hey! You! You!
I know that you like me
No way! No way!
No it's not a secret
Hey! Hey! You! You!
I want to be your girlfriend

You're so fine
I want you mine
You're so delicious
I think about ya all the time
You're so addictive
Don't you know what I could do to make you feel alright?
Don't pretend I think you know I'm damn precious
And Hell Yeah
I'm the motherfucking princess
I can tell you like me too and you know I'm right

She's like so whatever
You could do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about!

Hey! Hey! You! You!
I don't like your girlfriend!
No way! No way!
I think you need a new one
Hey! Hey! You! You!
I could be your girlfriend

Hey! Hey! You! You!
I know that you like me
No way! No way!
No it's not a secret
Hey! Hey! You! You!
I want to be your girlfriend

I can see the way, I see the way you look at me
And even when you look away I know you think of me
I know you talk about me all the time again and again
So come over here, tell me what I want to hear
Better yet make your girlfriend disappear
I don't want to hear you say her name ever again
(And again and again and again!)

She's like so whatever
You could do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about!

Hey! Hey! You! You!
I don't like your girlfriend!
No way! No way!
I think you need a new one
Hey! Hey! You! You!
I could be your girlfriend

Hey! Hey! You! You!
I know that you like me
No way! No way!
No it's not a secret
Hey! Hey! You! You!
I want to be your girlfriend

In a second you'll be wrapped around my finger
Cause I can, cause I can do it better
There's no other
So when's it gonna sink in?
She's so stupid
What the hell were you thinking?!

Nått mer...

Kanske är de lika bra å lägga ner, har la förstorat allt som vanligt... Who knows...


Ska man kanske kolla sig om efter annan syselsättning?... e nog lätt uttråkad och för mycket mag ont....

Gött!

Ute igår! Gu va roligt de va! Stora syster var uppe på besök och så va de Sahara Hotnigts på Cod! Va ett tag sen nu som ja fick festa loss ordentligt. Men så va de ju dom som inte riktigt va lika roliga som vanligt men alla kan ju ha en dålig kväll! Kan ja leva med! För ja hade så roligt! Gött å få skaka loss lite! Kolla in min foto blogg för att se lite bilder. Finna länkad här brevid.

men lägg ner...

varför snackar folk om saker dom inte vet nått om. ni vet inte vem han är och kommer troligen inte komma på de heller... är nu redigt trött på att behöva förklara mig för vad ja skriver. Ja skriver vad ja känner tycker och de som finns i mitt huvud av en anledning. Ja vill få de ur mig. och är de så att ni inte vill veta så är de ganska så enkelt att bara låta bli att läsa. Så om folk från och med nu läser vad ja skriver och struntar i att spekulera i vad de kan betyda så blir de så mycket lättare....

Kanske lika bra å lägga ner...

kanske ska ja helt enkelt bara skita i de... glömma är ju något som ja är bra på. kanske lika bra så. bäst för alla....

suck..

de e sorgligt att man inte kan skriva vad man vill utan att folk ska missuppfatta så fruktansvärt. Nej de är inte han ni tror att de är. Varför ska ni hitta på själva? varför inte tänka efter en gång till och lyssna på vad ja har att säga? de känns som att folk i den här stan hellre hittar på själva än tar reda på fakta. kan ni vara så snälla och sluta med de?