Massa tanker nu igen!

Jaha då har man avverkat ytterligare en seg dag på jobbet. Fast ok när vi fick trevligt besök på slutet så blev de hela mycket roligare! Å vad ska man hitta på nu då? Jo först så sitter ja la kvar här ett tag å sen så kanske man åker förbi mataffären! De e ju alltid himla roligt! Köpte mig en mattidning idag så kanske kan man hitta nått spännande recept där i som man kan tillaga. Börjar sina av matlådorna i frysen nu.

Ja ha så blir de party igen på lördag då! Jo ja har faktiskt en anledning att gå ut varje helg! Antingen så är de ju lönings helg, någon som har inflyttnings fest, nån som fyller år eller så måste ja helt enkelt bara fira att det är lördag! Där ser ni, det finns alltid en anledning eller två att svänga runt en kväll! Och alla trevliga människor man träffar också! Blir ju bara bättre och bättre för varje helg som går för det är alltid någon ny som man träffar som man aldrig sett innan! Och det är ju minst sagt spännande! Sen så finns det ju dom som man hoppas att man ska springa in i för kvällen kan då sluta så mycket mer spännande! Och hittills har ja lyckats bra med de me! Träffat denna spännande människa varje party helg nu de senaste! Tackar Gud! Schyst att du är på min sida ibland i alla fall! Kanske man kunde se till att få be om en liten tjänst när man ändå pratar om dig! Kan du inte se till att ja kan springa in i personen i fråga nån mer gång än med ett antal promille i blodet! Det skulle verkligen vara bra faktiskt! Om vi nu vill att ja ska komma någon vart i detta uppdrag!

Har kommit igång med träningen igen också! Det känns sjukt gött! Precis som ja va rädd för så va starten seg men nu när ja är igång så borde de la flyta på som de ska! I alla fall 4 pass i veckan och nu med så mycket tid till övers kanske ja snart ska lyckas komma upp i 5 pass. Men det kanske kan bli svårt eftersom att i alla fall typ varenda söndag går bort… pga. lördagens bravader! Och på lördagar hur ska man då hinna med att träna? Börjar ju en halvtimma efter att gymmet öppnar och sen e de ju raka vägen till närmaste party! Det låter som att ja får hålla mig till 4 pass i veckan. Kan bli segt annars!

Jag vet inte om ja nämnt det tidigare man ja har kanske skaffat mig en lägenhet nu! Ja hoppas på detta i alla fall! Henrik som har jobbat här innan ska flytta å han hyr en lägenhet i andra han så ja ska nog ta den!! Om människan kunde vara så vänlig att svara i telefon bara. Har varit omöjligt att få tag i honom. Det bekymrar mig lite. Men ja har ju i alla fall nr till den han hyr den av så har han gått å kola vippat så är de ju bara att ringa Albert så ska ja la kunna ta lägenheten i alla fall! Å det var ju de som var målet! Ja har fattat det som att de är en 2,5:a, takvåning, lite havsutsikt och högt i tak! Ca 5 minuter från centrala Strömstad, torget med andra ord! Så ja hoppas, hoppas, hoppas att de blir så!


Kanske man blir strömstabo då!!

Om ja nu får som ja vill så se de ut som att j inom en väldigt snar framtid kommer bo permanent i Strömstad! Denna mycket trevliga stad med alla underbara människor kan ja ju inte bara åka ifrån! Bara tanken på allt man då skulle misa gör mig ju rädd... nej de e säkrast att ja stannar här och styr upp ett och annat!
Man har ju träffar många spännande människor här och vissa vill man ju inte sluta träffa... hihi.. Vissa för att dom e sjukt bra på party, vissa för att dom e roliga, vissa för deras uppmuntrande ord och så finns de dom man saknar för att dom eller den personen är rätt så mysig faktist! Man kan ju se om man kan bygga en höna av en fjäder här! Vem vet! Ja vill ialla fall testa! De kan ju bli rätt så mysigt! Om inte annat så blir de nog både roligt och spännande!


Julbord & efterfest så de heter duga!!!

Jaha då har man festat till det igen då! Det blev spännande den gången med! Först var det julbord med Forest Dream. Det var mycket trevligt och mycket gratis alkohol så ja klagar inte! Jag, Elin och Fang såg till att roa oss! Gick sedan ner till Strand/Skageracks lilla klubb och drack lite till. Sedan skulle ja och Elin till The Cod men vi gick förbi Park på vägen men där träffa vi inte nån vi kände. Tog oss var sin dricka där med och satt å tjöta. Kom sedan på att tusan nu blir de ju kö till Cod så fort dit bort. Mange Scmith och Mogge från Idol skulle spela så fort dit bort. Kom in när dom hade spelat ett tag lyssna la typ30 sekunder sen fortsatte vi leta folk som vi kände. Va la där vid ett tiden kan ja tänka. Som vanligt så tyckte ja och Elin att vi ägde hela stället och hade jätte roligt! Träffade massa nya människor igen och de va lika trevligt som vanligt de med! En annan mycket spännande sak var antalet killar som var på mig denna kväll! Måste ha varit mycket snyggare än vanligt! Och alla trodde dom att ja va runt 21!! Oj oj de kommer ja leva på länge vill ja lova! Var jätte nöjd med mitt kläd val igår med! De va bruna city shorts med vita kritstreck, och en topp till det som var i olika typ bruna och orange och gula färger. Som ja dessutom fick höra mycket positivt om! Sedan tyckte ju ja och Elin att vi va ju tvungna att efterfesta! Så hon och hennes bror styrde upp en efterfest hos honom dit vi bjöd alla vi känd! Det blev en himla spännande efterfest! Ca 30 pers i Markus lilla lägenhet och vilka dyker upp om inte Mogge och gängt. Så vi fick vara så snälla att festa lite med dom också! Blev himla lajbans! Vid 6 tiden gick dom sista och då va vi alla tre helt tokigt trötta… trodde vi ja! Elin somna på en gång. Ja låg och kolla i taket ett bra tag och Markus trodde ja sov men han va inte säker! Vi vakna igen vid 9 tiden och tänkte att vi skulle gå upp då men de va för jobbigt så vi tänkte att vi går och lägger oss igen bara fram till kl11. Humm de gick la sådär… Vi vakna vid 2 halv 3 nån gång! De va så gött å sova! Nu sitter ja i min säng och klockan är 17:45. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Ska kolla på film å så sen ska ja sova igen! Och drömma om den mycket trevliga natten!


Tankar...

Hur kommer det sig att ibland så leker liver med dig och allt blir precis som du har tänkte. Men så kommer den tiden ibland när ingenting längre är vad det borde vara. Är det då du som har gjort fel eller va det bara ödet som inte ville som du? Det är en konstig fråga kanske men det känns som att man ställer sig den ofta,  i alla fall jag. Det är som när man har alkohol i kroppen så blir allt så himla mycket lättare men så försvinner en och allt blir mycket mera komplicerat och man kan inte alls längre göra som man känner för. Är de så det alltid är i livet? Att vi ibland är påverkade av något och allt känns så lätt men så försvinner det och allt blir mycket jobbigare. Om det nu är så, så chansar jag på att kärleken har nått med det hela att göra. När man är kär är man lyckligare än någonsin annars och allt känns bara så underbart och det finns inget hemskt. Men så försvinner kärleken och allt bara faller ihop och blir jobbigt. Men om man nu inte alltid kan leva på kärlekens mjuka små moln hur gör man då? Hur vågar man göra allt och hur är man ständigt glad om man inte är kär? Vad finns det annars för fantastiskt känslomässigt rus som gör dig så lugn och glad. Jag kan i alla fall inte komma på något. Innebär det då att vi inte kan leva ett lyckligt och lätt liv utan någon form av kärlek? Kärleken måste ju inte vara mellan en man och en kvinna som lever sina liv ihop. Det kan ju lika gärna vara mellan två vänner eller kärleken till sina barn eller föräldrar. Men bäst är nog ändå kärleken från sin själsfrände. Är det den sanna kärleken? Eller finns bara sann kärlek i sagoböckerna? Kommer vi aldrig att få bli lika lyckliga som Törnrosa och Askungen? Är livet då värt att leva? Jag vet inte. Kanske, kanske inte. Vi får inte svaret serverat på ett silver fat. Vi måste leta efter det. Vägen till svaret är säkert både långt och knölig men när vi väl finner svaret och kanske kärleken så ser vi att det var värt resan. Ingen resa kan bli svår nog för att vi inte ska ta oss an den för att finna kärleken.


Så j**lva arg på dig...

Ja fattar inte hur man kan bete sig på det viset. Hur f*n kan du göra så mot den du påstår att du älskar? Och att han sen är för dum för att förstå. Jag tänkte berätta det för honom idag. Men du han tydligen före. Du hade sagt att jag hade ljugit ihop det och spridit en massa rykten om dig och hans bästa vän för att jag var svartsjuk på erat förhållande för att jag inte kunde få mitt att hålla. Men varför i helvette skulle jag vara avundsjuk på att förhållande där den ena är otrogen och den andra är för korkad för att fatta. Men att vara otrogen mot sin pojkvän som man säger att man älskar med hans bästa vän. Det är inte kärlek. Det är ...ja vet inte hur ja ska förklara det men det är det värsta man kan göra. Jag kanske inte alltid har varit så smart jag heller men jag har känt ånger för vad jag gjorde och såg till att få slut på förhållandet innan jag sårade någon. Men du är bara ute efter att såra. Du sårar den personen som älskar dig över allt på jorden och gör allt för dig. Jag tycker synd om honom den dagen han förstår vad du har gjort. Men då kan han inte komma och säga att jag inte varnade honom för det har jag gjort. Hata är ett starkt ord som man inte skall använda i onödan men jag HATAR dig. För det du gjort mot honom, det du säger om mig och sättet du beter dig på och hur du behandlar människor. Man gör inte så. En gång var du min kusin, nu är du ingen för mig.


Snacka om eld i ryggen...

Nu har ja lyckats igen! Skulle köra bilen till jobbet i onsdags morgon precis som vanligt. Ända skillnaden var att det hade kommit den första snön under natten och det var väldigt kallt! Det tycket även bilen så ja fick skrapa rutor och grejs. Jobbigt, jobbigt.. Upptäckte att handbromsen het plötsligt hade lagt av. Den fungerade kvällen innan. Himla mysko. Som vanligt satte jag på värmen i bilen och självklart sätesvärmen annars förfryser ju stackars rumpan. Efter ett tag tycker jag att de luktar lite små skumt i bilen men tänkte att de kanske är för att de är så himla kallt och att bilen liksom håller på att bli varm. När jag har ca 5 min kvar tills jag är framme känner jag hur det börjar svida på ryggen. Skall klia mig med fingrarna och bränner mig då ordentligt och får som smält plast på fingrarna. Det börjar komma tjock rök som från eld ur sätet och ja får panik. Stannar bilen på en gång, var i en kuva men ja va inte så himla sugen på att köra vidare när sätet ja sitter i ryker som fan. Flyger ur bilen och ser i ryggstödet på sätet ett bränn hål. ca 2 cm i diameter. Det har alltså blivit någon form av kortslutning i sätesvärmen. Min hyfsat nya jacka som ja köpt för dyra pengar och som ja älskade blev det ett sort hål i som va 5 cm långt. det var som en regnjacka i materialet och det var det som hade fastnat på mina fingrar. Tjock tröjan jag hade under hade det börjat bränna hål i och på ryggen hade jag ett stort rött märke. Är mycket tacksam att jag den morgonen satte på mig den tjocka tröjan som jag från början hade tänkt lämna hemma. Hade ju blivit ett sådär lagom snyggt brännmärke annars. Det ja slapp undan med var två rätt så brända fingrar och en trasig jacka och tröja. Hade väll tur i oturen!