Måste ju få roa sig!!

D va en svensk, en norrman o en Afrikan som stod vid en väldigt djup brunn.

Först slängde norrmannen ner snö i brunnen o då fråga dom andra varför. då svara han:

Vi har så mycket snö hemma så d spelar ingen roll.

Då slängde Afrikanen ner sand i brunnen o då fråga dom andra varför. då svara han:

Vi har så mycket sand hemma så d spelar ingen roll.

Å då va d svensken o han puttade ner norrmannen i brunnen o då frågade Afrikanen varför och Svensken svarade:

äh vi har så många såna hemma så d spelar ingen roll





Vet du varför norrmännen alltid har med sig en stor sten i jungeln?

För att kunna släppa den o springa fortare när d kommer ett lejon





// Föredetta-tillfällig-låtsas-bror



Vem annars?!





De är klart att det är du! Vem skulle de annars vara?! Tror inte att de finns någon som kan tävla mot dig där. Du leder på alla fronter. De börjar vid tårna och slutar inte förens ute i hårtopparna. Så jag bara ser, ler och  njuter.





.

Hemmåt igen...

Så sitter ja då ännu en gång på tåget från Stockholm mot Göteborg... Denna gången faktiskt med lite vemod... Har nu suttit här i 30 min, införskaffat både vin och kod så att ja kan surfa lite. Vet va ja ska göra hela helgen och att de förmodligen kommer att bli trevligt. Men ja kan ändå inte sluta längta tillbaka till Stockholm...jupp redan nu! För vad missar ja i helgen när ja inte är här!? vet att ja missar förmodligen tre utgångar och mycket mys... Vilket suger rätt kraftigt... Men å andra sidan så ska ja ju faktiskt få julklappar och ge några me för den delen. Ja ska packa ner min lägenhet i Strömstad och slippa de bekymret nått mer. Umgås massor med mamma och pappa och systrarna kommer ja nog me att se en del av. Ja, kanske till och med så att ja hinner med att sitta ner och äta en riktig middag med min pappa! Kan inte minnas när de hände senast!
Å sen är de ju nyår i Strömstad och de kommer säkert att bli trevligt de med. Men ja misstänker att när ja är där på Cod och de inte är exakt samma som förra hösten så kommer de inte att vara lika roligt längre. Kommer ja då att ångra mig å hellre önskat att ja va i storstan?! Men de blir nog bra! Nu ska ja vara lite possitiv ju!

Jaja...så är de så är de... Satan ja börjar gäspa och grejs...kan ju inte somna nu när ja pröjsat 109 spän för att kunna leka på nätet i 3 timmar...rena rånet ja vet! Men ja lyssnar på fasligt bra musik i alla fall! Om ja visste hur man gjorde så hade ja lagt hit en video...men nu vet ja ju inte de så...men ja jobbar på de!!

Om inte annat så sök på "stars - calander girls" på youtube! den e fin den du!

Jävla pucko...

För ett tag sen så läste ja i Metro på vägen till jobbet. Så är de en kolum där man kan få sms in vad man tycker om en viss fråga. Så publiseras ett visst antal svar dagen efter. Så kom en dag frågan;

"Är det ointressant med damfotboll på tv?"

Så är de två jävla puckon som svarar så här.

Jim 22 från Kungsbacka
-Ja, Jag kan lika väl gå och kolla på Kungsbackas herrlag i division 5. Det håller ungefär samma klass.

Och de strösta puckor
Max 20 Södertälje
- Damfotboll är totalt ointressant och jag anser att det till och med att det borde byta namn, då det håller på med knappast kan kallas för fotboll.

Va e de för pucko som ransonerar så!? Dom spelar på samma vilkor och med samma regler om inte ja tar helt fel. Hur kan de då inte vara samma sak. Bara för att dom inte spottar på varandra å skallar sina motspelare och har 100 000 huliganer som slås efter deras matcher. Är det inte fotboll för att de inte är våld?! Då är de la snarare damerna som spelar fotboll å inte herrarna.
Blir så sjukt irriterad....

image100

You go girls!




Hösten 2006!

Nu när de är på tapetern hur 2007 har varit så kan ja inte annat än att tänka på hösten 2006! En så jävla bra höst! Som ni kanske vet så var -06 en väldig bergochdalbana i mitt liv, började med pojkvänn, hel familj, snart student, massa planer och allt var frid och fröjd. Sen till sommaren och hösten så blev de minus pojkvänn, minus hel familj, minus Inka, minus framtidsplaner. Sen kom ja till strömstad och träffa den underbara Elin och de är där hösten börja!

Ja minns så väl första gången ja skulle följa med ut å träffa Elins alla vänner. Hur narvös som helst! Å ja va till och med nykter! Ja minns folks första ögonutryck när dom träffa mig. Ja minns va ja hade på mig. Ja minns bilen ja körde! Ja minns allt från den kvällen! Å den va as bra! Å så fortsatte hela hösten. Visst de fanns la minus i den med me jobbiga ensama kvällar när tårarna inte ville sluta att rinna. Men ja minns bara de bra stunderna!
En underbar höst helt enkelt!!

Men så kom 2007! Även detta året började jag med en pojk. Men de höll som ni kanske vet inte så himla länge och vi gick skilda vägar som vänner. Våren och sommaren spenderade jag i strömstad! Jätte trevligt de me! Jobbet kanske sög rätt hårt emelanåt å ja va nog rätt sugen på att sluta både en och två gånger... Men ja va kvar... I alla fall fram till hösten! Och återigen så flyttade jag på mig! Till en större stad, till en större värld.

Å nu har ja de bästa jobbet ja kan tänka mig, den bästa rumskompisen ja kan tänka mig,en bra lägenhet (i alla fall för stunden!!!), en snygging och en go fet lönechek varje månad! kan man möjligen kräva nått mer!! Ja gillar livet så himla brutalt mycket just nu! Allt som behöver lösa sig kommer att göra de.

Man är inte fri fören man inte har något att förlora.


Uppdatering av lite av varje!

Då så

Kändisarna tycks svärma så här års och de flesta håller till på mitt jobb!! ((Tack för de!!)) Häromdan så va de Sahara Hotnights å Idol-Berg. Så va de ett pack med karlar som ja självklart inte kommer ihåg namnen på! men vart fall en av snubbarna från "tippen" å en annan het skådis som syns rätt offta på tv. Anna berätta va han hette men minns ej!! Vart fall e de ett par å de känns bra!! =P

Jo å så e de min jävla mupp rygg...börjar bli riktigt riktigt less på den nu.... nu får den snart ge sig...idag har de böjat igen...ryggen känns som ett stort blåmärke å de hugger  grejs...lovar att ja snart vaknar en morgon å inte kommer ur sängen å får åka plingplång taxi till plåster huset...men orka... Så de blir la till å ta lite speeade piller i mån på jobbet! Blir helt stolligt pigg av dom å inte ont alls! å de e najs! morfin tror ja de kallas!!

¨Å så var de jul då! Först så va de ju meningen att de skulle vara jag å Elin här på jul men hon sviker å drar hem så ja ska åka till moster!! de ska bli trevligt!! har missat många många många jular med henne! Så har ju en del att ta igen!! Så de blir middag där! Å så ska ja köpa med mig lite goda ostar från jobbet å en najs flaska vin! Så de blir nog en himla trevlig julafton! Å juldagen ska ja roa mig med att tvätta...kul va?! blir så när man jobbar hela tiden!

Just de ja... jobbet var de me!! Helt stört va alla e stressade över julen, de e ju helt tokigt!! Så nu e vi 3 kockar inne i köket + en praktikant...å vi e vanligtvis bara två...så vi står ju typ på varandra! Men men...så nu e de 6 najs långpannor här innan jul...orka! One Down, Five To Go!




image99
Ok vi behöver inte stänga ner hela julen, men slappna av människor å sluta stressa! De ordnar sig!!

Några till...

Ok hej pappa, thomas, farmor, farfar...ni har visst lika bra koll på mig hela bunten! De visste ja inte... Men som sagt, ja säger till er som till mammsen, ja ansvarar inte för ev hjärt attacker!
Vill ni veta vad de e för spektakel ja pysslar med så visst fine läs... men vill du inte veta, låt bli att läsa!


att du hade sån koll....

Ok pappsen! Hitta just en tjusig bild på dig!! hihi!!

image98
Gangster, knutte, get, hårding...ja du tolkningen e många! ;-P



Nehe du...

Här trodde ja att ja kunde skriva vad som helst...men helt plötsligt får man höra att mammsen e inne å läser bloggen! Dags att börja tänkta efter lite först då så man inte ger stackarn en hjärtatack =P Men vill man inte veta ska man inte heller läsa!
Mamma du får gärna läsa! Om du vill veta vilka spektakel din dotter pysslar med! Älskar dig!



image97





Två trevliga dygn!

Då var min "helg" över...tråkigt! Men oj de har varit en bra helg! Började med bio å ett kort å lugnt krog besök på onsdag kväll! Sågpå saw 4...å ja lovar att även om man inte blir rädd (vilket ja i å försig blev de me!) så blir man vart fall spy färdig!

Sen så blev de torsdag å den spenderade vi i sängen! Till kockan blev typ 15 å de va dags att röra lite på sin innan kvällens bus! Köpa lite hårfärg å lite alkohol! Hem å färga håret! Blev dock fel så ska fixa till de i morgon! Å sen göra sig snygg för en lucia utgång! Så en as ball utgång! Me en massa nya människor!

Sen blev de fredag morgon! Kvar i sängen till kl 17! Många kanske nu kan tycka att ja e knasig som ligger i sängen hela dagarna... Men med rätt sällskap så gör man helst inget annat!
In till staden för att köpa lite mat å vin å hyra en film. Så var de dags för myskväll!

Så de har varit två as bra lediga dagar! Nu känns de as bra att jobba helgen! När ja vet att i morgon ska ja träffa en gammal vän å på söndag väntar film kväll å sen ytterligare två lediga dagar! Älskar de här just nu!!

image96

Lite revben, avokado, desert ost, kex, marmelader, champinjoner, oliver och ett glas vitt till de! blir de bättre?!




De va då självaste...

Nu har ja smsat å smsat å inte funkar de. Så då får ja la göra ett försök här å se om du läser de här.

OCHO! Du måste fråga din syster va hon pyssla med i fredags! Hihi! Pay back time!


De va som fan du!

Ja slutar aldrig att bli förvånad!
Vilket underbart dygn ja just haft! Böja med att färga hövet i en anningen rödare ton! Först va ja lite tveksam å tyckte att de kanske va lite väl rött, men ne. Ja e nöjd! Nu e ja tillräckligt busigt röd för att spegla min personlighet!

Sen så var de till att göra sig snygg för hör på detta, vi skulle på förfest hos nån annan än oss själva!! Sandra drog med oss till vän! Så i en liten etta på st eriksplan satt vi 7-8 brudar å snacka skit å kolla lite på Idol! Å eftersom att ja har blivit vuxen nu så drack Ida öl! Ja e fan bra ja!

Sen så va de vidare till G. Gillar den klubben! Många balla människor! Å för en gång skull så va de inte bara Elin ja dansa med utan vi hade trevligt på var sitt håll. Ja Sandra Elin och Li lyckades till och me ta oss upp senen och skaka lite rumpa å visa Stockholmarna hur de ska gå till! Var även ett gäng med transor som hade nån form av show! de va lite ball =P dom såg ju inte riktigt kloka ut ju! Jo ja gjorde en snygg sak med! Eftersom att ja va helt speedad så sprang/hoppa ja runt på dansgolvet, Så var de nån stackare i vägen som ja lyckades skalla! Blödde i läppen, hövet värkte, en fjollig bög som var orolig för mig å ja dansa bara glatt vidare!

Sen blev de då bestämt att Sandra och Li skulle följa med oss hem för lite...humm va kallar vi de.. efter "socialitet"! Men så känner vi ju Ida å hur hon blir när hon åker tunnelbana.. Jo hon mår mindre bra. Så de va ju bara att hoppa av vid en hållplats så att fylletratten kunde få spy i en soptunna. Å sen på de igen!

Hem kom vi i alla fall. Frågan e ju dock bara hur länge vi han vara sociala innan vi däcka hela högen! Li han i alla fall ha högläsning ur "Orgasmboken" å även lite musik spelades. Efter ett tag kviknar ja till av att Sandra gör ett tappert försök att få av mig kläderna å upp mig i sängen! Sen sov vi så sött alla fyra.

Dagen har sedan spenderats i sängen! Mycket trevligt sätt när man e så pass bakis att hela världen snurrar så fort man blundar! Och de bästa med allt i den här staden är att dom har fri hemkörning på pizza! Kan ju lova att ja å Sandra götta oss me pizza i sängen! Bäsa bakfylle maten på länge!

Men sen hej å hå var de dags å röra lite på sig. Följa Sandra till tunnelbanan å sen köpa lite ost som vi nu ska frossa på! 4 olika ostar, 3 olika marmelader, lite olika kex och ett gott glas vin.

image95
Så här ser ja ut nu!! Godkännt?!!


Första Advent!

55198-92

+

55198-93

=

Första advent!

 Ni har väll inte missat ljuset, glöggen och peppar kakorna?!
Julen är äntligen påväg! Nog för att ja förmodligen kommer frysa som en tok och svära över slasket så är de ju ändå Jul! Å de är de bara en gång om året, så slappna av och njut! 


Måste bara...!!!

Nu är de snart kört här! Känner ett sjukt stort behob av att göra det igen! Ja vet mamma, ja lovade. Bara en å sen är de bra. Å skulle de vara nån mer så skulle de vara diskret och bara ses när ja sj ville. De gick rätt bra med den saken andra gången med... Men nu kan ja bara inte låta bli! Ska göra de ordentligt, så alla ser, stort. Inte hålla på å fjösa! Nu har ja funderat på de ett bra tag så ja måste ju bara göra de! Inte som alla andra, utan kanske lite på mitt egna sätt, visst lik en annan men ändå min, på mitt sätt! En stor, börja under bröstet, ner på sidan å ner på rumpan. De måste bli så! Nu har ja ju pengarna och möjligheten! Så varför vänta?! Vore väll dumt!? En stor fet tatuering ska de bli! nått i stil me detta underverk!

image90
Kan man annat än att älska detta mäster verk!?

Nya städmodet rapport!

image87

Elin visar här de ganska så klassiska turkosa städhanskarna, tillsammans med en självklart matchande topp och ett par aldeles lagom slitna grå mjuk byxor för att snyggt bryta av de turkosa.

image89

Här har vi då Ida som visar upp den kortare varianten av vinterns städ mode. Men en löst sittande tunika som går i en matchande färg till väggen är det mycket lätt att smita runt alla möbler och få ett garanterat rent resultat. För att bryta av lite så har hon ett par svarta korta strumpor som även är värmande i kylan.

Debutant Bal?!

Ja då hade man gjort debut då... å de känns rätt najs  ;-) Men det var nån som sa nått om dabutant bal?! En sån vill ja me gå på! Men även om ja inte får de, så är ja rätt nöjd ändå! *ler*