Jävla pucko...

För ett tag sen så läste ja i Metro på vägen till jobbet. Så är de en kolum där man kan få sms in vad man tycker om en viss fråga. Så publiseras ett visst antal svar dagen efter. Så kom en dag frågan;

"Är det ointressant med damfotboll på tv?"

Så är de två jävla puckon som svarar så här.

Jim 22 från Kungsbacka
-Ja, Jag kan lika väl gå och kolla på Kungsbackas herrlag i division 5. Det håller ungefär samma klass.

Och de strösta puckor
Max 20 Södertälje
- Damfotboll är totalt ointressant och jag anser att det till och med att det borde byta namn, då det håller på med knappast kan kallas för fotboll.

Va e de för pucko som ransonerar så!? Dom spelar på samma vilkor och med samma regler om inte ja tar helt fel. Hur kan de då inte vara samma sak. Bara för att dom inte spottar på varandra å skallar sina motspelare och har 100 000 huliganer som slås efter deras matcher. Är det inte fotboll för att de inte är våld?! Då är de la snarare damerna som spelar fotboll å inte herrarna.
Blir så sjukt irriterad....

image100

You go girls!




Kommentarer
Postat av: Anonym

du har så rätt så, jävla puckon

2007-12-25 @ 16:31:36
Postat av: BloggerGlenn

Håller verkligen inte med om motiveringen som de killarna gav, men det går inte att förbise det avgörande i frågan: Det handlar om tempo. Men då måste man se till de fysiska förutsättningar (givetvis). Tror damfotbollen är lidande, med knappt halvfulla läktare etc, pga av att det går för sakta för "målgruppen av intresserade" helt enkelt. Tar man en idrott som handboll eller basket är det stor skillnad, eftersom det är mindre yta och tempo bibehålls.

Sen tycker jag att det är modigt vågat av t.ex tv4 att våga satsa på att visa det på tv. Men vad damfotbollen behöver för att bli bra och växa är större bredd ute i världen. Man behöver bara se på kvalitén på spelarna och lagen under det senaste VM-slutspelet. Det handlade egentligen bara om 6 lag, Tyskland, USA, Brasilien och i viss mån Norge Sverige och England. Resten fick tyvärr stå tillbaka som utfyllnad och "se och lära".

Om några år tror (och hoppas) jag att det kommer vara mycket jämnare i toppen. De individuella misstagen av spelare under VM var ingen bra reklam heller, speciellt på målvaktssidan såg det mycket tunt ut för många landslag. Stort undantag var Nadine Angerer för Tyskland i VM. Däremot är det inte bra för damfotboll i stort att Tyskland går igenom en hel turnering utan att släppa in ett enda mål...

Kort sagt, folk vill se fartfylld idrott. Sen spelar det ingen roll om tv4 försöker promota sina sändningar, trots att de går med förlust.

2007-12-28 @ 21:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback