De händer en del på ett år!! =)



Ida
Våren 07 måste det ha varit som jag var och tog denna bilden...
Långt brunt hår å lite allmänt söt sådär!

Riccie
Sen 1,5 år senare så va håret av, röd svart å kort kort! Tjejen med lite mer Attityd!
Inte för att ja hade brist på attityd innan heller...men ändå! =)

En hård, hård helg...

Å denna helgen har varit bra lång... Å den börjar mer eller mindre i fredags då ja tvingades att gå upp på tok för tidigt för att chefen hade fått för sig att de va en as bra idé att ha möte klockan halv 8 på morgonen.. DUM IDÉ!!

Sen så gick ja å träna! De va grymt skönt! Känns skönt att komma igång igen! De håller ju inte att bara slappa hela tiden. Nej nu är de dax att återgå till den formen som ja skaffa mig när ja flytta till Strömstad!
Prata massa träning med Karina på jobbet som typ tränar hela tiden å lite till! Å hon e fan min nya idol! Denna lilla människa (ok kanske inte liten men kort i alla fall!!!) som typ bara är 155 hög, hon tar 260 kg i benpress! Helt sjukt! Så nu blir de hårda tag å ja har sagt att innan sommaren så tar ja minst 200kg! Å ja ger mig fan inte vill ja lova! Så i morgon så ska de bli ett ben pass med Karina! Vilket kommer sluta med att ja förmodligen inte kommer kunna gå ordentligt på typ en vecka! Haha men ska man göra de kan man lika gärna göra de ordentligt!

Men nu återgår vi till helgen. Fredan va vi då på, ja jobbade kväll å vi sluta vid 9, då blev de bestämt att vi skulle ut å ta en öl. Ok nu vet man ju redan innan att 1 öl blir de aldrig! Men ja, Linda å Karina som skulle jobba på lördagen bestämde oss för att ta de lungt, å anders beställde in nån fin jäkla champagne å sen blev de en massa drinkar, du vet när bossen betalar vore de ju elakt att tacka nej! ;P

Så på lördagen  då så vakna ja helt tokigt snuvig, De slog lixom till under dom få timmarna ja sov... inte najs... Så väl på jobbet så mådde ja så himla dåligt, va inte bakis (till skildnad från dom andra flickorna!!=) ) men stod där i köket å fundera på om ja skulle gå å spy eller inte...sjukt jobbigt... Men flumma igenom hela lördan, fick kanske inte sådär farligt mycket gjort, men ja överlevde i alla fall!! =)=)

Sen drog ja hem till Angel, vi laga lite mat å sen va de film å massa onyttigheter mixat med clementiner! Mumms! En riktigt najs mys kväll lixom! =)

Så vakna ja idag mer sjuk än igår..blää.. Har stapplat mig igenom dagen å funderat på om ja skulle gå hem eller inte... men enveten som ja är så blev ja kvar på jobbet me feber och årets värsta förkyldning.

Så nu ligger ja då här i min säng å funderar på om ja ska palla träna i morgon. Men de är ju faktiskt inte nån fråga, ja MÅSTE! 200 var det!

Sen var de ju en sak som sliter lite i mitt hjärta. Nått som skaver å sliter. Det som värker så är saknad. Saknar min prinsessa så himla mycket så det gör ont. Behöver dig babe! Finns så mycket som bara du förstår, när alla andra dömmer ut mig så förstår du. Å va ja längtar till helgen!!

Underbar och älskad av alla!


Törnrosa!

Vad är en tjej med 6 personer sovandes i sin lilla lilla lägenhet?! jo, inknödd!!

Så nu sitter ja då här i min säng å försöker ta så lite plats som möjligt! Två ligger på golvet, en ligger i soffa å vi e tre i sängen...räkna inte med att få luft här va!! haha! Hur blir de så att de alltid e efterfest hos mig?! eller ja, fest å fest, i den här stan så innebär oftast efterfest, var man ska sova. Med andra ord, om någon i denna stan frågar om de e efter fest hos dig, så frågar dom egentligen om dom kan få sova hos dig!! =)
kan bli kul!! haha

sov gött! Ja lovar att ja ska försöka! =)

Inlägg på begäran!! =)

Ja vet att ja e rätt kass på att blogga numera... men dom ni vet så går de ju lixom upp å ner med den  här saken! Å just nu e ja så himla mycket på bilddagboken å uppdaterar där vilket gör att de känns som att säga samma sak två gånger... men nu har ja lite å skriva om i alla fall!

1. Ja e trött på att inte veta allt, ja vill veta mera! Men ja vet nog allt som ja kan veta i den fråga, du har ju berättat allt som du vet, och de du inte vet. Ja om du inte vet det, hur ska ja då kunna få veta. Men de är jobbigt att du inte vet heller... Hur länge orkar man hålla på såhär?

2. Ja e sååååå obota trött på folk som komenterar men inte skriver vem dom är. Dom kan gott gnälla på vad ja skriver men dom kan inte säga vilka dom är. Kom igen å stå för vad du tycker. Det gör i alla fall jag!

3. Ja är trött på falska människor. Personer som lägger sig i sånt som dom inte har nått å göra med överhuvudtaget. Folk som tror att dom gör mig en tjänst eller försöker inbilla mig att dom gör det, men dom gör det bara för sin egna skull. Sluta lägga er i mitt liv, lägger ja mig i ditt? Vill ja bli sårad så låt mig då bli det!! Är det inte värt att vara ledssen i några dagar om man har fått sväva på moln i några veckor? Ja kan inte förstå  vad de är som är så farligt med att våga chansa.

4. Sen så är ja lite trött på en person. Som när vi råkar springa in i varandra på krogen är jätte trevlig, men sen får man höra att personen i fråga snackar skit om mig. Å eftersom att ja står för vad ja tycker å e trött på folk som inte säger vem dom är. Så är det sandra ja är trött på. Hej sandra. Vanligtvis så läser du ju här så nu vet du det me. Om du vill snacka skit om mig. Gör det då direkt till mig tack. Ja får ändå veta.

5. Ja fryser!! VVV =Våga Vägra Vinterjacka. De är vad ja pysslar med just nu, å de resulterar i att ja fryser som en gris!! hihi! Men fan tjock(is) jackan hänger där på kroken å lixom säger "Om du inte sätter på dig mig så kommer du att frysa ihjäl! Men om du gör de, ja då ser du fet å ful ut! MOHAHA!" Så nej, e inte väldigt taggad på att ta den på mig!!

6. Fan va bitter ja låter!! Men de e ju inte! E rätt så nöjd nu för tiden! På jobbet går de as bra! Mina vänner kryllar omkring mig. De har kommit in flera snygga tjejer i mitt liv ;-) Ekonomin är lagom bra!! Å snart är det jul å ja får åka hem! Å så är min piercing i näsan rak denna gången så snart kan ja byta å ha ring!!!! =)=)=)=) Å innan ja åker hem där den 22 dec så blir de nog en piercing till!! Men var det blir får ni veta då!! har två alternativ!! wee!!

7. JA SAKNAR MIN PRINSESSA!!!!!! KOM HIT! Men de gör du nog denna eller nästa helg!! Å då ska ja krama dig tills du blir blå!! =) Saknar dig mer än gud vet vad! För ett år sen var det du å ja i soffan på bessmans! Minns med ett leende! =)

8. Min mamma är sötast! Fick ett mail av henne idag!

Hej gumman!!
jag längtar massor efter dej, kom hem!!!!!!!
för JAG ÄLSKAR DEJ!!!!!!
Mamma

9. Ja längtar till mitten av december!!! ;)

Sådär ja, nu har ja kartlagt läget!! =)

over and out

Riccie Ida Stina Sjöberg

Så där ja, nu är det gjort. Jag var i måndags och ändra mitt namn till Riccie. Eller rättare sagt bytte tillbaka till det namnet som ja från början hade och som det var meningen att ja skulle ha. Grejen med mitt namn har alltid varit lite luddigt. Men nu så ska ja förklara här!

När ja föddes så gav mig mamma å pappa namnet Riccie Stina Sjöberg. Det hette jag då i ett par månader innan ja skulle döpas, kvällen innan dopet så ringde prästen å sa att han minsan INTE tänkte döpa mig till Riccie för de stod inte med i namnboken. Så där satt då mina päron kvällen innan dopet å viste inte vad ja skulle heta! Så dom drog till med namnet Ida. Så prästen döpte mig till Ida Stina Sjöberg. Men de va ju inte vad ja skulle heta så på nått sätt så fick dom in Riccie som andra namn å i mitt personbevis stod det då Ida Riccie Stina Sjöberg.
Så då hette ja då Ida, för mina föräldrar trodde att ja typ skulle bli förvirrad om dom började kalla mig för Riccie igen (som om de skulle kunna bli mycket värre =P )

Men så började jag i skolan å de visa sig då att Ida va stans mest poppulära namn! De va Ida He, Ida Ha, Ida A å bla bla bla. Ja ni fattar grejen! Så då kom vi på att vi skulle kalla mig för Ida-Stina istället. Å De där bindelsträcket kommer av att när mina lärare då fråga mig om ida-stina vad med eller utan bindelsträck så sa ja att de var det! Så där blev det så Ida-Stina. Så har de lixom alltid blivit Ida-Stina, men det har inte känts bra. Har inte kännt mig som en Ida å absolut inte som en Ida-Stina. Ja känner mig som Riccie.

Så nu efter att ha kännt så i ganska så många år så gjorde ja något åt det och ändra mitt namn. Så nu har dom börjat kalla mig Riccie på jobbet å en del av mina vänner börja haja de oxå! Klart att de finns motsträviga polare som tycker de e krångligt! Men försök!

Hej jag heter Riccie!

Uppmuntran!

Mitt här i mitt supertrötta å matta tillstånd så fick ja ett litet glatt medelande i alla fall! De va en gäst inne i morses å köpte en macka, som ja specifikt mindes för de va en specialare. Å ja orkade inte lägga ner nån direkt kärlek på den mackan men gjorde la lite. Så fick ja nyss ett mail från Anna som hon vidarbefodra som hon hade fått. Där de kort och gott stod;



Hej jag köpte min frukostmacka hos er i dag, bondbröd med seranoskinka, färskost och sallad m groddar och tomat. Jag vill bara tala om att den var helt underbar så goda råvaror och bara perfekt!!

Den passade bra till blåbärste och en halv avocado, sedan som avslutning ett litet glas med divine aprikosjuice, som jag köpte hos er.


Tack för att ni finns, en matoas med bästa servicen!!! Hälsningar Kajsa.
Med vänlig hälsning Kajsa.


De är för dom gästerna som ja älskar mitt jobb! Att bara ta sig tiden till att skriva det bara för att man är nöjd! Innebär inte det att man är väldigt väldigt nöjd?! Det gjorde min dag!! =)=)=)


Jobba tills du spyr...jo ja tackar ja...

FY FAN!
De är de enda ja kan säga om denna dagen. Fy fan.
De börja väll relativt bra. Va rätt så pigg när ja kom till jobbet, kände mig lite sliten men visste ju att ja skulle få dra vid typ 3-4 tiden så de va ju en kort skön da som vänta. Kom in i köket å han lixom börja pilla lite å baka ut degarna å grejs så ringer Alex(kock nr2) och berättar att hon är sjuk å inte kan komma in å jobba. Ringer runt lite å inser att nej, de finns ingen som kan komma in å jobba. De hade varit lung om de hade varit så att de inte hade varit några PM som skulle göras å bara lunchen som ja skulle överleva. Men nu ska vi ju inte inbilla oss att det är så lätt inte. Nej två PM var redan inne. 50 mackor + 800 små tunbröklämmor (som i å försig anna å petra skulle komma in å lägga, men som ja skulle förbereda för och hjälpa till med). Fick tänka taktiskt. Först överleva lunchen, till å börja med. Å självklart blev lunchen helt galen. Men ja gav mig fan inte. "Ja kan själv" var dagens motto som ja höll hårt på. Petra å Anna fanns ju i närheten men hade ingen möjlighet att hjälpa mig. Bångraden var full, å ja va ensam = Ida lagar maten, Ida lägger maten, Ida serverar maten, Ida plockar undan tallrikarna å Ida diskar. Å självklart då allt en på å samma gång! KUL! Sen när ja trodde att de aldrig skulle ta slut å paniken i mig bara steg så kom Anders in å sa att han hade bestämmt att köket hade stängt nu för de gick inte mer nu. TACK!!!!
Så då var det två timmar kvar till mina 50 mackor skulle gå, å ja just de ja då hade petra tagit in ännu en beställning på 20 mackor till! Tack så jävla mycket för den lixom! Å köket såg ut som ett helt helvette! Å då hade preppet till tjejernas 800 snittar tagit slut så fort som fan bara till å städa av, å sätta igång med deras röror som dom inte han göra. Samtidigt som ja gjorde det va de ju till å preppa till mina nu 70 mackor... Fick in Mackan i köket så han fick hjälpa mig. Slängde ihop alla smörgåsar som va klara 30 sekunder innan budet kom! Å sen var de ju klämmorna med. Som de var knappt en timma kvar tills dom skulle gå å det var 300 kvar att göra!!! SKYNDA!!
Å då va la klockan typ halv 5. Å ja sa att ja va tvungen till å gå kl 5... i vems dröm händer de lixom?!!
Men hur som hellst så han vi slänga ihop de sista rullarna å när vi äntligen var klara var klockan 5 å de såg återigen ut som ett bombnedslag i köket å ja insåg att Fuck ja sitter så hårt i skiten till i morgon så de finns inte. Hade väl kunnat vara kvar halva natten å fixa men orka fan inte. Så ja städa av köket å drog sen. 3 timmar efter de att ja skulle ha slutat. Stressat konstans i över 10 timmar. Inte ätit något mer än två bananer och överkonstumerat kaffe.
Sen gick ja hem å spydde. Är så jävla slut så ja vet inte om ja ska skratta eller gråta. Men ja gjorde ett så fan i helvettes bra jobb idag så ja är så grymt stolt över mig själv!
Ja klara mig bra! Satt i skiten men log konstant eller sjöng peppande sånger för mig själv! Ja kunde minnsan! Och Petra, chefen sa att hon var grymt imponerad av mig å att ja hade varit jätte jätte duktig å va dagens hjälte! Å då ska vi lägga till att hon ytterst sällan ger komplimanger. Sooo God Deam It I'm Goooood!!


Nu ska ja dricka öl!


Min nya kärlek!

Ida är Kär!!
Första gången ja ramla över henne var faktiskt på jobbet, det var min chef som presentera henne för mig. Så fort ja hörde henne så blev ja aldeles varm innuti, varm av lycka. Min första tanke var en soffa, tända ljust, mys och kyssar. Hennes röst var så len i mina öron, sån total lycka. Sen den dagen har ja inte kunnat släppa henne ur mina tankar och hon finns med mig hela tiden! I'm in Love! Å hon som ger mig dessa rysningar av total lycka är Missy Higgins! Denna australienska skönhet har sjungt rakt in i mitt hjärta! Telefonen är fulladdad av hennes låtar och hon spelas med jämna mellanrum på stereon på jobbet!! =)
 
My Love!

Ten Days

Flera bra låtar med henne är;
Steer
Scar
Peachy
The Special Two


LYSSNA!!!

Ego kick!

Ibland så behöver man en liten ego kick sådär! Å de fick ja idag när ja gick in på Qx å läste ett medelande ja fått;

Sveper in....

..och njuter av din sida...du är ju nästan onödigt läcker ;-)
Hur klarar du dig bland alla stora stygg vargar? *s*


Haha! Ja men varför inte lixom!


Suck!

Ja, nej, kanske, vet inte, nu, tidigare, senare, idag, imorgon, igår, om en vecka, om några timmar, på en gång.

Ja buden är många. Men ja nöjer mig med ett tack.

Varför man e singel!!

Ja å Flisan hitta en lista i en tidning med 100 fördelar med att vara singel. Men vi tyckte inte att de va nån bra lista så vi gjorde en egen!! Så här har du 30 anledningar till varför ja e singel!! 

Fördelar med att vara singel

•1.       Du slipper oroa dig för att någon ska ta din heta partner

•2.       Du slipper förklara för din tjej varför den där andra bruden prata med dig

•3.       Du slipper förklara dig när du kommer hem sent från krogen

•4.       Du behöver inte ha ångest för dumma fylle grejer

•5.       Du får vara med vem du vill när du vill

•6.       Du får hångla med vem du vill, hur du vill

•7.       Du får ligga i din säng med VEM DU VILL

•8.       De är ingen som kräver att du ska städa, diska eller tvätta

•9.       Ingen som tjatar på dig

•10.   Ingen som irriterar dig

•11.   Du kan ha bilder på dig själv på väggen utan att någon bryr sig

•12.   Du får ligga bakis å bara beklaga dig en hel dag om du vill

•13.   Du får däcka inne i badrummet med huvdet i toaletten utan att nån gnäller

•14.   Ingen annan tar de sista toapappret

•15.   Ingen använder ditt smink

•16.   Du får ragga på vem du vill

•17.   Du får springa omkring i den där fula men ack så sköna tröjan utan att någon gnäller

•18.   Du kan sitta i telefon i flera timmar med bästa polaren utan att ha någon som rullar tummarna bredvid

•19.   Du får ha sänglampan  tänd hur länge du vill

•20.   Du slipper de där as dåliga programet på tv som hon älskar

•21.   Du får äta hur mycket vitlök du vill utan att behöva tänka på andedräckten

•22.   Du får lov att äta glass till frukost utan att nån påpekar hur onyttigt de är

•23.   Du kan träffa massa nya människor

•24.   Du får inte en massa extra "sambokilon"

•25.   Om du vill supa upp alla dina pengar vid löningshelgen så drabbar de ingen annan än dig själv

•26.   Du behöver inte oroa dig för att dina matpengar hamnar i hms kassa låda, om du inte själv väljer de

•27.   Din bästa vän som just blivit dumpad kan komma över mitt i natten å gråta å dricka 18 liter the utan att någon gnäller om saken

•28.   Du slipper grubbla på vad din partner gör med den där andra bruden

•29.   Du får inreda ditt hem  hur du vill! Byt färg varje vecka om du vill

•30.   De är ingen som skäller på dig när du glömt vattna blommorna...igen


The night is totely clear!

The rain is faling of my eyes
So I can see clear again
Now I know that I don´t need you
and you don't need me


Not that way
I can't be mean to you
I don't what to do that
You are beging me to
Beging me to do somthing I can't


I miss you girl
The way you laugh
The way you did't close the doors
The way you make me smile
The way you always know what to do
The way you learn me to live

För det är så jag!

Haha nästa gång ja åker fast vet ja i alla fall vad ja ska säga!!

Polisen stoppar en ung kvinna.
- Ni körde för fort!
- Oh, jag förstår, säger kvinnan.
- Kan jag få se körkortet.
- Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.
- Har ni inget? utbrister polisen.
- Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.
- Kan jag istället få se registreringsbeviset!
- Tyvärr inte.
- Varför inte?
- Jag har stulit bilen...
- Stulit den?!
- Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
- VAD ÄR DET NI SÄGER?!
- Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

- Kan ni gå ur bilen? säger polisbefälet.
- Är det något problem? undrar kvinnan.
- Min kollega påstår att ni har stulit den här bilen och mördat ägaren.
- Mördat ägaren? säger kvinnan.
- Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?
Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget. Polisbefälet frågar:
- Är det här er bil?
- Naturligtvis! säger kvinnan bestämt. Här är registreringsbeviset. Vill ni se körkortet också?
- Jag måste medge att jag aningen förvirrad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!
- Jaha och snart påstår han väl att jag körde för fort också?

whay should i even try

Ja blir så jävla trött.
 Varför inte bara säga en sak å hålla sig till den?
Varför försöka vara snäll å sen e de raka motsatsen till vad man gör?
Du gör det du säger att du inte gör.
Du gör inte det du säger att du gör.




How stupid of me not to see this coming
How stupid of me to trust that smile
I'm falling so fast, I can't belive it's
happening to me