En hård, hård helg...

Å denna helgen har varit bra lång... Å den börjar mer eller mindre i fredags då ja tvingades att gå upp på tok för tidigt för att chefen hade fått för sig att de va en as bra idé att ha möte klockan halv 8 på morgonen.. DUM IDÉ!!

Sen så gick ja å träna! De va grymt skönt! Känns skönt att komma igång igen! De håller ju inte att bara slappa hela tiden. Nej nu är de dax att återgå till den formen som ja skaffa mig när ja flytta till Strömstad!
Prata massa träning med Karina på jobbet som typ tränar hela tiden å lite till! Å hon e fan min nya idol! Denna lilla människa (ok kanske inte liten men kort i alla fall!!!) som typ bara är 155 hög, hon tar 260 kg i benpress! Helt sjukt! Så nu blir de hårda tag å ja har sagt att innan sommaren så tar ja minst 200kg! Å ja ger mig fan inte vill ja lova! Så i morgon så ska de bli ett ben pass med Karina! Vilket kommer sluta med att ja förmodligen inte kommer kunna gå ordentligt på typ en vecka! Haha men ska man göra de kan man lika gärna göra de ordentligt!

Men nu återgår vi till helgen. Fredan va vi då på, ja jobbade kväll å vi sluta vid 9, då blev de bestämt att vi skulle ut å ta en öl. Ok nu vet man ju redan innan att 1 öl blir de aldrig! Men ja, Linda å Karina som skulle jobba på lördagen bestämde oss för att ta de lungt, å anders beställde in nån fin jäkla champagne å sen blev de en massa drinkar, du vet när bossen betalar vore de ju elakt att tacka nej! ;P

Så på lördagen  då så vakna ja helt tokigt snuvig, De slog lixom till under dom få timmarna ja sov... inte najs... Så väl på jobbet så mådde ja så himla dåligt, va inte bakis (till skildnad från dom andra flickorna!!=) ) men stod där i köket å fundera på om ja skulle gå å spy eller inte...sjukt jobbigt... Men flumma igenom hela lördan, fick kanske inte sådär farligt mycket gjort, men ja överlevde i alla fall!! =)=)

Sen drog ja hem till Angel, vi laga lite mat å sen va de film å massa onyttigheter mixat med clementiner! Mumms! En riktigt najs mys kväll lixom! =)

Så vakna ja idag mer sjuk än igår..blää.. Har stapplat mig igenom dagen å funderat på om ja skulle gå hem eller inte... men enveten som ja är så blev ja kvar på jobbet me feber och årets värsta förkyldning.

Så nu ligger ja då här i min säng å funderar på om ja ska palla träna i morgon. Men de är ju faktiskt inte nån fråga, ja MÅSTE! 200 var det!

Sen var de ju en sak som sliter lite i mitt hjärta. Nått som skaver å sliter. Det som värker så är saknad. Saknar min prinsessa så himla mycket så det gör ont. Behöver dig babe! Finns så mycket som bara du förstår, när alla andra dömmer ut mig så förstår du. Å va ja längtar till helgen!!

Underbar och älskad av alla!


Kommentarer
Postat av: madde

Vad är det Elin har i håret??

Postat av: Riccie

konfetti!! =)

2008-12-01 @ 19:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback