Hur kul va inte de då? *ler*

Läste för ett tag sedan boken "Linas Kvällsbok". Ja vet de e säkert en bok för yngre men de skiter vi i nu för den va as rolig! Så hitta ja ett stycke som är så underbart jävla roligt så man vet inte var man ska ta vägen!! Här ska nu få läsa!




"När jag tänker på Ivar så blir de så pirrigt i mig. Men ja vet aldrig vad ja ska göra med pirret riktigt. Jag vet ju allt om onani och så, men de känns fånigt. Jag ser mig själv liksom uppifrån, då blir ja generad. Ligga där å greja...
Jag försökte en gång. Att pilla på mig själv. Det funkade inte. Visste liksom inte var ja skulle börja, jag vet ju inte hur ja ser ut! Jag vet inte var något ligger. Killar har de så lätt. De har sin snopp, och drar de i den så blir allt bra. De vet man ju redan på dagis. Men vad ska ja dra i? Tuttarna eller? Klitoris bla bla bla. Klitoris kan man ju läsa om i vilken tidning som helst, men var fan sitter den? Och vad ska jag göra om jag väl hittar den?
En gång låg jag och gned mig mot en kudde. Det var rätt skönt. Kudden låg mellan mina ben och jag liksom drog den fram och tillbaka. Det hände något, det var som att pirret blev mer elektriskt, närmare på nått vis, närmare mig, men ändå spred det sig, ut mot låren, upp mot magen. Men mitt i allt de där elektriska såg jag mig själv med en jävla kudde mellan benen. Då slutade jag. Det måste ju vara helt onormalt att ligga och gnugga sig mot en kudde! Lina - kuddknullaren!"


Äventyr på (Syd)ÖstKusten!!

Ute på Äventyr!

 

17 Juli 21.37

Ja ha då blev de så att man skulle få ha semester i en vecka! Alla människor hittar ju på något på sin semesten så ja ville ju inte vara sämre! En vän till mig som ja inte har sett på två år fråga då om ja inte ville komma ner till Karlshamn å hälsa på honom eftersom att de va festival där denna veckan så skulle de vara lite roligt! Så va tusan ja ville ju inte vara tråkig så de e klart att ja sa ja! Han hade tydligen tvekat på om ja verkligen skulle komma eller om ja skulle fega ur? Men ja menar jag, banga? Tror inte de va! Man måste ju leva lite impulsivt ibland ju annars funkar de inte!

Så nu sitter ja här på tåget! Första gick från Strömstad kl 16.03, sen från Uddevalla kl 17.37, sen från Herrljunga kl. 18.52, sen från Falköping kl. 19,16, å sen skulle den gå från Nässjö kl. 20.53 men självklart måste de ju skita sig någonstans längst vägen och de tåget gick inte fören kl. 21.10? å nu sitter ja på de å hoppas på att tåget ja ska byta till i Hässleholm e snällt nog å väntar på mig! Annars så får ja la lifta eller gå till Karlshamn! Motion är ju bra!

Men så va de ju den där jobbiga grejen innan ja skulle åka? packa! De va bannumej inte lätt asså! Har två väskor en halvstor å en stor. Å ja visste att om ja tar den stora så tar ja bara med mig för mycket grejor, så ja gjorde en Elin å packa den halvstora väskan knök full satte mig på den å stängde! Å de gick alla tiders, men å andra sidan så är både data väskan och handväskan också rätt så knökade! *ler* men då har ja nog i alla fall inte glömt något! Eller jo ja skulle ha tagit med mig min regnjacka för ja ska på Vallarnas utomhus teater på lördag? å de e ju viss risk för regn? *ler* Men va tusan lite regn har la ingen dött av!

Ready ore not here I come Karlshamn!   

20 Juli 13.12

Ja ha då var det Fredag och man har nu varit här i 2.5 dagar å än så länge så har allt varit super trevligt! Folk här dansar som om att dom har druckit en liter lösningsmedel som har löst upp alla ben i deras ben och sen har dom tagit en massa, massa elchocker! De kanske inte låter riktigt klokt men de ser faktiskt ganska så bra ut!

Hela min resa här började med att ja kom hit typ as sent på tisdag kväll å ja Jonas satt å tjöta ett bra tag innan vi kom fram till att de kanske va dags att sova lite. Onsdagen börja vi me att käka frukost ute med hans aningen små ?galna? vänner?. Men dom va hur trevliga som helst så ja lärde mig lite mer av denna konstiga dialekt! Nu fattar ja ju mer än vartannat ord =P Sen fick ja se nått som ja inte sett på flera veckor! SOLEN!! Så då gäller de att vara snabb på med bikinin och blända alla andra med sin lakan bleka kropp, för ett försök att kanske bli lite brun! Efter ett tag tröttnar man ju vart fall på de och vi gjorde oss snygga för första dagen på festivalen! Ute på en gräsmatta vid ett bord med en cider/öl i handen satt vi nu å började den ljumna kvällen! För de av ta mig tusan fortfarande varmt! Bättre än utomlands semester de här ju! *ler* Vi blev den kvällen inte så väldigt, väldigt långvariga ute i öl tälten utan gick redan vid halv ett efter att ha klättrat klättervägg och druckit lite öl å så!

Torsdagen var de ju självklart också sol när vi vakna så de blev bestämt att vi skulle åka ner till Bellas mamma för att sola å bada! Vi spelade kubb å grejs å de va riktigt, riktigt gött! Sen gick vi till en annan av Jonas vänner som jobbar på Terrassen för att käka lite mat?igen! De är nämligen något som dom uppskattar väldigt mycket här nere! Och de absolut bästa man kan stoppa i sig är tydligen langos! Ja ok de e ju rätt gött å så men ja menar när man kan komma upp till typ 3 gånger om dagen börjar vi då inte snacka besatt? *ler*

Självklart så var vi ute på festivalen igår kväll med och vi stannade då lite längre och gick inte fören allt stängde kl ett.. Ha oj va mycket längre vi var där =P hela 30 minuter =P Igår så va de typ två olika band som vi såg på, dom första va la helt ok som spelade en massa reggie, inte kanske min smak av musik men va tusan ja e inte den som är den! Sen kom de då ett band som va betydligt mycket bättre! Party Polarna som spelade en massa covers av gamla låtar! De va lite mer intressant!

Vart fall så var de så längt som ja nu har kommit på mitt lilla äventyr här nere på sydöst kusten! *ler* och än så länge så lever jag och har hälsan i behåll! Bortsätt från alla jävla myggbett som mina ben har fått utstå?

Peace out, I bee back! 

24 Juli 17:12

Nu har ja varit hemma i några dagar och hunnit smälta allt som hänt!

Å ja har nog bara några få ord som kan beskriva allt! Helt underbart, trevligt, varmt å mysigt! Vet inte vad mer ja kan skriva! Har träffat massa nya människor och en upplevelse ja inte kommer att glömma på länge! Och om ja får så kanske man åker  ner någon mer gång, om ja är välkommen vill säga!


Rätt?? Hur vet man??

Man säger att de finns en person för alla, men att man måste leta. Måste man åka långt för att hitta? Var de så att ja hittade dig, men att avståndet gör att de inte funkar. Är du då rätt för mig, om de nu ändå inte går?

Vilket fall som helst, rätt eller inte, så gillade ja ditt sällskap och hade en as trevlig vecka! Ja hoppas att du tar ditt förnuft till fånga å snart kommer hit å lär oss å dansa här =P Vi behövde ju tydligen en lektion =P *ler* Ne nu lägger vi ner den där rätt tanken å inser att du är min vän! *ler* Men de visste vi ju redan i alla fall så varför fundera på saken =P

Å en sak har ja nu lärt mig, inte första bästa, utan första rätta, de är de som är viktigt. Sen tror inte ja att ett par mil gör någon skildnad när man väl hittat rätt! *ler*

See you!


Prickikorv!!

Haha ja ser ut som en prikikorv! Vakna i morses å va helt prickig! Mycket spännande de här! Får se om dom försvinner annars får ja la ta å besöka farbror doktorn!

Men men nu har ja fyllt år med! Men de inlägget lägger ja på min andra blogg men gå gärna dit å kolla!!    www.letsparty.blogg.se

You and Me or Us?

Så jävla bra! Å så är de ändå bara ja som vet... Varför e de bara ja som får märka av den as grymma sidan av dig? Varför håller du den hemlig för dom andra? Är de kanske inte med flit, kanske bara blir de så när du e med mig? Men ja fattar ändå inte, låt alla få se å uppleva den sidan av dig! De är nämligen en väldigt väldigt trevlig sida! De borde de nästan vara lag på? Kanske är vi värsta dream team =P *ler* The best, is it me or you, or Us??





Kan folk vara så snälla och inte tolka detta på en massa konstiga sätt och alla behöver inte ta åt sig! Ok bra då har vi den saken avklarad oxå!

Kanske är de så...

Natasha Bedingfield - Soulmate 

Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
you're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
is already in my life?
right in front of me
or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone


Here we are again, circles never end
how do I find the perfect fit
there's enough for everyone
but I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone
If there's a soulmate for everyone

Nu ska vi ta reda på lite om mig!

PERSONLIGT
1. vad heter du? Ida Riccie Stina Sjöberg
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Engla är väldigt fint!
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ja skulle från början bara heta Riccie så de är la de då!
4. vilket stjärntecken är du? Kräftan
5. vilken årgång är du? 1987
6. vart bor du? Just nu bor ja i mysiga Strömstad!
7. bott utomlands? Icke?men skulle gärna vilja testa de me!
8. flyttat antal gånger? 2? Eller de beror nog på hur man ser de? Adressändrat 2 ggr? men å andra sidan har ja bara flyttat med ALLT ja äger en gång?så de e en tolkningsfråga!
9. vart skulle du vilja bo? Var som helst där de är varmt å skönt bara de är nära min Elin!
10. vilken skolklass? Ingen alls! Jobbar serru!
11. vad vill du bli när du blir äldre? Nått roligt! Grymt bra kallskänka kanske! För de e roligt!

UTSEENDE
1. hur lång är du? typ 175 cm (va de sist i alla fall!)
2. hur mycket väger du? Tolkningsfråga de här me! Sängen håller =P
3. hårfärg och frisyr? Just nu är de mörkrött och ganska så långt och väldigt uppklippt, de kortaste kanske är typ knappt 10 cm å de längsta går till typ halva skuldrorna?tror ja! Men de är denna veckan får se vad de är nästa!
4. ögonfärg? Typ gröna eller nått som alla andra!
5. mest nöjd med? Oj svår? mitt hårsvall på hövet! De är bra lixom! Behöver inte göra så mycket för att de ska se bra ut! Så de är bra!
6. minst nöjd med? Ja du? de skulle la vara knävecken och baksidan låren!... big NO NO!
7. skostorlek? Ööö typ 40...
8. glasögon? Nej.
9. har du några piercingar/tatueringar? 8 hål i öronen, ett i naveln, en tatuering i nacken i form av Buddhas ögon och en tatuering på höften eller va man ska säga som är tre kinesiska tecken som betyder tro hopp och kärlek!

FAVORITER
1. filmer? Vet faktiskt inte! Gillar de mesta lixom!
2. låtar? Sedan igår har ja hårt fastnat för Fergie?s ?Big girls don?t cry? As bra! Annars har de en förmåga att ändras väldigt ofta men ett säker kort är alltid ?Baby when your gone? med Mel C och Bryan Adams!
3. årstider? Sommaren helt klart;)
4. mat/dryck? All mat e ju typ gött men de bästa är ändå tacos! Älskar de brutalt asså!
5. djur? Delfiner är så himla fina! Men sen e de la hundar å kaniner me!
6. färg? Blått! Och så klart svart! Bästa färgen! *ler*
7. parfym? Varieierar men just nu är de Nina Ricci?s ?äppleformade? parfym! As go!
8. tv-program? Ööö gillar alla serier som typ Gilmore Girls, 3 lbs, House, Jamie Oliver å så vidare!
9. ämne i skolan? Som sagt ingen skola här inte!
10. sysselsättning? Jobbar, sover, festar, umgås med vänner, raggar, flummar, bloggar, pratar!!!

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ja du de e ett par =P Men just nu e de ju typ sommar å använder då helst ingen! Men om de blir nån så är de en midjekort svart från HM
2. vad använder du just nu för skor? Ett par där me men typ ett par mörkröda skin converse, ett par bruna loafers, ett par rosa (och en massa andra färger) ballerina skor, ett par svarta med klack? ne orka skriva ner fler nu! Ett par till!
3. favoritfärg på kläder? Svart funkar alltid! Men nu på sommaren så jobbar ja på att ha lite ljusare färger me!
4. favoritmaterial på kläder? Ja du? de borde la vara bommull då!
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par svarta snygga tajta Cheap Monday hade ju inte suttit fel!
6. favoritaffärer? Inte en anning!
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? De varierar? på vad plånboken tillåter! De senaste har de dock blivit lite mer då sommar garderoben behövde utökas!
8. favoritmärke? Jaa duu?!
9. vad har du för byxstorlek? De beror ju helt på vilken butik och vilket märke men typ 30 tum på jeans?
10. vad har du för tröjstorlek? Typ S?Ibland M?beror ju lixom lite på!

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Min lilla lägenhet är på 23,5 kvadrat?så bestäm du!
2. vilken färg på tapeterna? Latte Brunt och en mörkröd fondvägg!
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Naturliga och jordnära färger som typ brunt i olika nyanser men även lite guld då ja har ett guldmotiv på den röda fondväggen!
4. favoritmöbel i rummet och varför? Lätt sängen! Älskar min säng! Den är stor och alldeles lagom mjuk och så får den även jobba extra som soffa så ja tillbringar ju en del tid i den me! De är i den de händer lixom!
5. vad vill du ändra där inne? Absolut inget! Har ju just fixat min lya! Ok köket ser för jäkla illa ut (tapeterna!) men orka bry =P
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja.
b) video/dvd? Dvd och VHS
c) dator? Jupp! Min lilla älskling ju!
d) stereo? Icke.. datorn ställer upp!
e) telefon? Jaja mensan! Men de är ändå mobilen som blir de ja tjötar mest i!
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Lite träd, å en skola, å en massa hus, å en kiosk! Bor på översta våningen bredvid ett lågt hus så ja ser en hel del ja!
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, äter, umgås med vänner, pillar på datan, tecknar?
9. vem förutom du brukar sova i din säng? De e la mest bara ja men sen så sover ju vännerna här ibland me?

10. favoritpryl i rummet? Datan!

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Han hette Leif!
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Inte en blekaste aning! Inget tror ja!
b) handväskan just nu? Ja du allt en tjej kan behöva... för att överleva en kväll ute på stan!
c) handväska eller liknande just nu? Ett par stycken här me? en svart stor en svart liten en rutig mångfärgad stor?osv?
3. vad är du beroende av? GLASS!!....å Elin så klart!
4. vilket land kommer du i från? Sverige!!
5. vilken sorts lipsyl använder du? Armens! Bra grejer de serru!
6. vad tror du på? Att allt är möjligt bara olika svårt!
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Vete tusan om ja tillhör nån? ja gör väll de för att ja är döpt och konfirmerad men ja tror inte på de?
8. vad köpte du senast? En vit tunika, en vit topp, ett svart skärt och en smink grejs? allt samtidigt på Lindex! De är där men får gå lös när man bor i denna lilla stad!
9. har du nåt husdjur? Ja har min lilla bebis Leni Ex Animo som är en Löwen kanin!
10. vad bor du i? I ett stort fult hus med en massa lägenheter!

GREJER
plånbok: En svart en!
tandborste: Ren och hel!
smycken: För mycket?
solglasögon: På tok för många! Missbrukar solglasögon?sist ja räkna va de lite över 20?men alla används dock inte?många ligger nu nerpackade!
underkläder: Sköna och söta!
nagellack: Guuu nej! Jobbigt å blir så satans kletigt!
mp3: Min älskade iPod mini dog just så nu lånar ja tillfälligt syrrans gamla Jens Of Sweden!
mobil: En Samsung 3320 eller nått jag vet inte den har dubbla skärmar å kamera iaf.