So what? I´m still a Rock Star!

Idag är livet bra mycket bättre och en grymt bra låt ska få förklara!


Do whatever you want to, I´m still a rock star!


P!nk - So What !!!!!



Bimbo

Min dag kan förklaras kort och gott med en enda låt.
Lambretta BIMBO


Å nu kommer då alla som lyssnar på låten tro att det såklart har med en brud eller två att göra. Men nej... då har du fel. Det finns många saker som man bete sig och kännas som en bimbo....
Å idag är en sån dag...



BIMBO

Stackmoln....

Oförskämt glad!!! Eller?

Ja vet inte vad det är som gör det, men allt känns just nu så himla lätt, bra och rätt. Men det känns fel att vara så glad hela tiden. När ja vet att inte dom som står mig nära är helt lyckliga. Men de blir ju fel det med...
Men kanske kan ja vara glad... å uppmuntra andra till min ständiga optimistiska syn på livet!
 Ida, den ständiga opptimisten.

Men även solen har ju sina fläckar... Och även ja har mina små stackmoln. Dom som ibland kommer över mig å påminner mig om hur jobbigt det kan vara å då blir lixom min lollipop värld grådisig....som idag... idag är det disigt....
Men ja tror att det är bra att det är disigt idag, får ju träningsvärk i kinderna i magen när ja skattar å ler hela tiden ;-P



Idag har det varit riktigt riktig regn och rusk väder i mitt liv...
Ville inte vara med mer. Ville bara lägga mig ner, blunda och hoppas att när ja kollade igen så skulle allt vara bra igen.
Dagen i sig börja väll egentligen helt ok... men så var det många småsaker som lixom bildade mer och mer moln. Och sen kom ja till jobbet. Å skulle börja med att ha möte med Pia. Typ utväcklings samtal... Å då insåg ja att de finns just nu inte en chans att dom höjer min lön. Dom låter mig nog hellre sluta känns det som... Å sen den faktorn att ja ska ner till våran andra butik i Luma och jobba där i köket... bara för att det tydligen bara jag som kan vara där, för att det var min starkhet, för att ja va bra på att produsera å bla bla bla.. ja kunde inte ens ta komplimangerna. Jag kan inte se något roligt alls med att vara där nere.
Det sa ja till Pia också. Och hon vet nu att ja kollar runt efter nytt jobb. Så har du ett najs kock jobb till övers, säg bara till! Ja e tydligen rätt bra på de ja gör så du vill ha mig! haha

I have never been perfect but neither have you...

If I died to night, at least I know that I did wath I wanted to. How about you?

Don't be afraid to be the person you want to be. I will be right by your side. Always.

You wouldn't even recognize me anymore.

I will be here waiting for you....

Princess get's Punk'd

Hahahaha vi gjorde de roligaste på bra jäkla länge! Vi blåste Prinsessan!
Vi var hos Jonathan å käka innan vi skulle festa, å samtidigt så slog vi ihjäl ett par getingar. Så börjar Emma å Jonathan att funder på om man kunde äta en geting, eller om de på någon sätt var giftigt. Å efter lite funderande så kom dom på att det nog inte var en bra idé, för någon form av gift måste det ju vara i dom. Men röka dom då? JA! De måste ju gå!
Å eftersom att prinsessan var inne i duchen så blev ju självklart hon vårat offer! Tog en av hennes cigg, pilla ut ett par cm av tobaken, tryckte försiktigt ner getingen och fyllde sen upp med tobak igen, märkte den med ett rött sträck för att vi skulle veta när vi skulle skratta, å sen ner med den i paketet igen!
Så skulle då sessan ta en cigg, pillar upp den vi mixtrat med, å ser fundersamt på den å konstaterar att den var så himla kort, å konstig. Å säger nått i stil med "va e de här? nått fel på ciggen, ja ska reklamera den!!" inte en tanke på att de kan vara någon av hennes goa vänner som lekt lite! Haha säger vi å börjar babbla om att de kanske är en hash cigg! Å eftersom att prinsessan trotts allt är blond så var hon ju inte sen på att tro på det! Vi skratta vidare å Fröken tog en annan cigg. Men ju senare de blir ju färre cigg finns det kvar i paketet och vi säger åt Sessan att nu får hon ju ta å röka "hashciggen". Å de e klart att hon tänder den när vi säger åt henne! Å vi hade så himla roligt åt de, å hon fatta ju verkligen inte att vi hade gjort något, även om vi skratta så vi höll på att dö! Å här har ni filmen på de hela, när hon rökt ett tag å de va dax för oss att berätta!


Hahahaha skratta på!

I told you so!

Då vill ja bara välkomna dig ut! Å de va ta mig tusan de hetaste jäkla "utkommandet" jag någonsin har sett!
Å som välkomms present ska du få en låt av mig!
Från mig till Dig!


;)

Bättre men inte bra...

Dom säger att ja borde glädjas och vara glad över det. Och visst, en del av mig är nog glad å tänker att det nog blir bra så här. Att de sluta riktigt bra till slut. Men den andra delen av mig gillar det inte alls, den delen av mig som får mig att undvika personer jag älskar, den delen av mig som får mig att smyga på tå och tänka på vad ja säger.
Kanske är det så att folk har rätt, att ja bara måste ge det mer tid? Att med tiden så läker alla sår? Men detta såret är djupt och ärren syns tydligt...
Ja tror de hade varit lättare om de till slut blev nån av de första, tror att du hade fått ut mer av livet så. Någon som tar fram dom sidorna hos dig som ja tycker så mycket om. Inte någon som hjälper dig att bli gammal. För du är inte det. Ja vill inte att du blir tråkig och stel. Ja vill att du ska vara den du alltid varit för mig. Jag vill ha dig som du alltid varit.

Nu vill jag hem till min borg...

Nu har det gått över 2 år... samtidigt som de känns helt ok och jätte bra så får ja ändå en sten i magen varje gång ja är här... de är samma men annorlunda. Får ångest light när ja är här så fort jag inte har några andra tankar som upptar platsen i min hjärna... de är lättare att vara hos mamma, där är det bara nytt och på så vis lättare... så här länge som jag nu är hemma har ja inte varit sen ja vet inte när, brukar bara komma hem några få dagar, å nu ska ja vara hemma i en vecka till... Nu vill ja hem till min värld igen, eller att någon från min värld kommer och räddar mig...

De e fan tur att kryckan planerar att komma hit å göra mig sällskap... kommer ju bli tokig annars...

Så här roar man sig på landet!


Jaha då hade sommarens höjdpunkt nått strömstad och alla knasiga människor som infinner sig här! Radio Prime och Furholmen anordnade även i år "Furholmenrunt"! De går då ut på att man händigt som tusan tar å bygger sig en "båt" å nu skriver ja båt inom situations tecken just därför de mer ser ut som ja...ööö... ja någonting som man ska hoppas flyter tillräckligt länge! Inte allt för många ser ut som båtar utan kan vara allt från en ombyggd soffa till en fint ihop snickrad båt, två cyklar fast satta på två små hjollar å ja, bara fantasin sätter gränser för hur alla dessa åbäken ser ut!

Så de börjar då med att alla fraktar ut sina farkoster på något sätt ut till Furholmen som är en lagom stor ö med en krog på! Sedan går då start skottet å alla åbäken börjar förflytta sig -oftast- framåt på ett eller annat sätt! Å försten att runda ön vinner!


Å samtidigt så åker de då runt en massa vanliga "följe båtar" som hejar på sitt lag! Å förra året så hade vi ändå rätt så mycket tur med vädret, annat var det ju i år! När Pink Pearl (prinsessan å maddes båt!) å alla andra skulle sätta igång å ro så SPÖ regna de, å då snackar vi inte om 10 droppar, utan hela himmelen öppna sig över oss och allt regn som inte kommit ner de senaste veckorna kom allt på en å samma gång! Så vi va ju sådär lagom våta å glada sen! Haha! Men Carro var smart hon, hon gick till baren å fråga efter svarta sopsäckar till oss som vi kunde göra hål i å ha som skydd! Haha ja kan ju lova att vi såg roliga ut!


Prinsessan och Madde kom trea även i år, men i år så var det i alla fall rättvis match å inte diverse motorer inblandade!

Men nu har ja i alla fall lyckats ta mig hem å ska sätta mig å se på film å äta räkor å massor med Aioli!


Lite liten kanske...

Ja tycker att de nu för tiden bara kryllar av små bäbisar över allt! E de inte arbetskompisarna som föder så är de minsan gamla klass kompisar eller gamla arbets kompisar! Dom är överallt! Å de känns oxå som att alla mammor blir yngre och yngre... Min lilla syster berätta just att en kompis på henne som just fyllt 18, är med barn och ska behålla det... Ja blir ta mig tusan lite orolig då! Ja menar de finns inte i min värld att ja skulle kunna skaffa barn än på ett tag för att man inte är mogen nog, kanske trodde man det för några år sedan att man var vuxen å bla bla bla, men nej! Absolut inte de finns inte! Så börja ja funder på om det är alla dessa kändisar som får barn tidigt som börjar starta en form av trend.. Ta bara Jamie Lynn Spears, bruden är lixom bara 17 år!!! Är de Brittan som föregick med det dåliga exemplet?! Eller är det bara så att ja först nu börjar reflektera över det?!
Nu säger ja absolut inte att folk inte borde skaffa barn tidigt, men ja tror att ju yngre man är, destu fler gånger borde man tänka på saken innan man bestämmer sig.... Kolla här!!

Ja men lite så...

OBS!

Inlägget nedanför bör EJ läsas av vuxen släkt och föräldrar! haha! Å de säger ja för ert egna bästa! vissa saker vill man inte veta!


OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS  OBS





Idas Sexundervisning!

Lick it, better lick it right

Thatch it, better thatch it right,

Kiss it, better kiss it right

Do that pussy right


De är helt enkelt grunden på de vi nu ska lära oss!


De finns mängder olika sätt att ha sex på, de vanligaste som folk över lag kallar för sex, är vaginalsex. Sen finns det ju även anal och oralsex. Men hör å häpna, nu har det även blivit ett till ord på vad vi pysslar med, klitorissex! Japp du hörde rätt, å de är precis lika bra som de låter!

Alla kan ha alla typer av sex, ja så gott som i alla fall! Det kan vara svårt att för två snubbar att ha klitorissex, men ni fattar grejen! Vaginalsex går med andra ord ut på att penetrera en brud med en kroppsdel (vanligtvis då en kuk). Men det måste inte vara en snorre för att de ska "gillas" som "riktigt" sex. Om vi nu vågar använda dom orden! Man kan använda ett finger eller två, en dildo eller va fan vet ja, ta en fjärrkontroll om du vill! Men se upp så att inte knapparna lossnar! Sen vet nog de flesta vad både anal- och oralsex går ut på!


Men så kommer vi till de där nya ordet, det som inte är ett nytt sett att ha sex på, men som rätt nyligen har fått ett namn. För nej, det är inte jag som hittat på det själv! Å det går precis ut på vad det låter som! Den absoluta bästa punkten, den som är absolut mest känslig på kvinnokroppen, den står i centrum! Den som är där bara som en lyx detalj, som inte finns för något annat än njutning. Killarnas mest känsliga del har ju även ett syfte och mening (dom pissar med den!) men våran, ja den finns bara där som en extra lyx! Å ja klagar då inte! Så vad går då klitorissex ut på? Jo, man på tusen olika sett stimulerar klitoris. Och nu kanske många tror att det bara är den där lilla, lilla "knappen" som är hela klitoris, men så är icke fallet!

Nu ska vi se om ja lyckas få till den här lilla teckningen som kan visa för er vad ja menar!




Kanske inte blev den bästa någonsin men ja, ni ser ju lite i alla fall!

Ok då börjar vi.

Nu 1 är då klitoris ollonet som ligger under klitoriskappan, den delen av klittan som man faktiskt ser!

Nr 3 är som en liten, liten sträng som binder samman med nr 2. När tjejen då blir upphetsad så blodfylls hela klitoris och ollonet svullnar upp å tjejer får ett litet, litet stånd! (De du!)

Nr 2 Är Skenklar som går under blygdbenet som man kommet åt "inifrån" med ett tryck upp och inåt mot kanterna, detta kan många gånger vara det som får tjejen att "tända till"!

Så när man då har klitorissex så ägnar man all tid åt alla delar av klitoris. Antingen med händer, fingrar, tunga, eller diverse olika "tillbehör".


Så hur gör då tjejer när dom har sex, å framför allt då klitorissex?!

Jo, som vanligt så börjar man ju med de klassiska förspelet, som kan vara allt från att man viskande berättar för varandra vad man vill göra med den andra när man kommer hem från krogen. Ett annat kan vara typ massage, eller bara en massa kyssar hångel och smek.

För många så kan brösten vara en känslig del (men för den delen inte på alla tjejer!) som gillar att bli berörda. För andra kan det vara nacken.

Sen är det inte så många som gillar när man går rätt på rödbetan så att säga, för att ta eller smeka direkt på klitoris innan tjejen blivit tillräckligt upphetsad kan vara mera obehagligt än skönt. De gäller att först värma upp, å närma sig långsamt.

På insidan av låren så går det ut nerver som är direkt sammanlänkade med klitoris och därför känsliga för lätt beröring. Att smeka, slicka, nafsa eller massera på detta området kan vara att bra sätt att närma sig.

Börja sedan med att försiktigt smeka och utforska hela slidan, å inte bara "trycka på knappen" å tro att de löser alla problem i världen! Utan smek försiktigt runt och se vart någonstans din partner uppskattar det mest. Alla är olika, någon kanske vill att du smeker på höger sida av klitorisollonet, någon annan vill bara ha beröring på vänster sida för att de kanske är mer känsligt på den personen. En annan kanske bara vill att du blåser för att på de sättet skapa vibrationer.

Som ja sa tidigare kan det här passa rätt bra att försöka komma åt att stimulera skenklarna på klitoris som sitter inunder inre blygdläpparna. (Lite svårt att förklara exakt men du får försöka dig fram!) Tänk dig att du med ett finger eller två trycker uppåt mot sidan som en krok typ!

För en beröring där kan starta ganska så mycket! Sen gäller det då att du letar efter vilken punkt som din tjej gillar bäst! Hon kanske vill att du bara kupar handen över för att skapa värme, eller så kanske hon vill att du smeker med ett finger, med två för att skapa lite större yta, eller med hela handflatan för att få ett stort område. Eller vill hon kanske hellre röra sig mot dina fingrar eller din hand när dom är stilla, det kan vara ett bra sätt för dig att lära dig hur hårt, löst, snabbt eller långsamt hon vill att du ska smeka. Det kan vara ett lättare sätt att vägleda på.

Nu har du lite mer info om den här delen. Så nu kommer vi till höjdpunkten! Orgasm!


Alla får sina orgasmer olika, några känner den i hela kroppen, några skakar, några får fontänorgasmer. Någon får en orgasm och är sedan nöjd med det, en annan måste kanske få tre fyra stycken innan dom känner sig "färdiga". Å andra har aldrig fått en orgasm.

Grejen med fontänorgasm är lite intressant! I början för typ 100 år sedan så trodde man att tjejerna kissade ner sig när dom kom för att vätskan som kom, kom från urinröret, men det var några damer som minsann hävdade att dom visste hur de såg ut med kiss fläckar i sängen, å att dom minsann inte gjorde det. Så en forskare fick helt enkelt i uppdrag att ta reda på vad det var! Så han la alla dessa damer på rad, lät som onanera till orgasm och samla då upp denna vätskan som kom ut. Å kvinnorna hade minsann rätt, dom hade inte kissat ner sig! Vätskan kom från små körtlar precis i början på urin röret som innehåller en massa skumma grejer och en himla massa socker! De sägs vara bra att tömma dessa körtlar ibland för att minska risken för urin läckage. Men känn dig nu inte nere för att du aldrig fått det, vissa får det aldrig, vissa får det någon enstaka gång i livet å så finns det dom som får det jämt. Som vanligt så är vi olika allihopa!

Grejen att tjejer kan få flera orgasmer på rad lättare än vad killar kan är för att blodet som klitoris fylls med inte går tillbaka lika fort ut i kroppen, utan efter en orgasm kan det ofta räcka att vänta i några minuter (då klitoris är extra känslig efter en orgasm och kan då göra ont att beröra) och sedan kan man gott börja om igen!
Just go for it!

Med andra ord, när tjejer har sex med varandra så har dom sex precis som alla andra fast uteslutit den "biologiska" snoppen! Fast med mer närhet å va ja tycker ofta mer engagerade i att de ska vara bra för båda!
Men vill du veta exakt i detalj allt?! Ja men varför inte prova!!

Tror nog att detta var allt för denna gången!
Vill du veta mer så får du allt ta å fråga!!

Ja just de ja! Vi måste ju avsluta med världens bästa låt som även är en bra manual! Sätt på den nästa gång din brud/snubbe behöver lite vägledning!!


God-Des and She - Lick It

Kommer snart!

De va då själva fan....nu har ja skrivit hela de låååång inlägget som ska komma upp här! Men min data vill inte riktigt ta sig ut på nätet riktigt än...men håll ut de kommer inom kort!

Stackare!!

Haha nu börjar denna frågan stiga mig lite åt huvudet; "Men vadå, hur har tjejer sex?!"
Så nu tänker ja en gång för alla förklara det för er här i min blogg! Ja ska förklara så gott jag kan, men inte så att de sticker er i ögonen! Ja kommer att berätta för er om det vi kallar "klitorissex" som är precis lika mycket sex som "vanligt" vaginalsex är! Ja ska låta er höra en låt som förklara ordagrant hur ni ska göra för att er brud (oavsett om du är kille eller tjej) att vrida sig av lycka för att du nu vet vad det går ut på! Nu jäklar skall det bli sexundervisning på mitt vis!!

Men det lååånga inlägget kommer ni att få ta del av i morgon em, kväll då jag hunnit skriva klart det! Ska ägna mina timmar på tåget i morgon åt att skriva! Så håll uttjik! snart är din kanske viktigaste gajd någonsin här!