Princess get's Punk'd

Hahahaha vi gjorde de roligaste på bra jäkla länge! Vi blåste Prinsessan!
Vi var hos Jonathan å käka innan vi skulle festa, å samtidigt så slog vi ihjäl ett par getingar. Så börjar Emma å Jonathan att funder på om man kunde äta en geting, eller om de på någon sätt var giftigt. Å efter lite funderande så kom dom på att det nog inte var en bra idé, för någon form av gift måste det ju vara i dom. Men röka dom då? JA! De måste ju gå!
Å eftersom att prinsessan var inne i duchen så blev ju självklart hon vårat offer! Tog en av hennes cigg, pilla ut ett par cm av tobaken, tryckte försiktigt ner getingen och fyllde sen upp med tobak igen, märkte den med ett rött sträck för att vi skulle veta när vi skulle skratta, å sen ner med den i paketet igen!
Så skulle då sessan ta en cigg, pillar upp den vi mixtrat med, å ser fundersamt på den å konstaterar att den var så himla kort, å konstig. Å säger nått i stil med "va e de här? nått fel på ciggen, ja ska reklamera den!!" inte en tanke på att de kan vara någon av hennes goa vänner som lekt lite! Haha säger vi å börjar babbla om att de kanske är en hash cigg! Å eftersom att prinsessan trotts allt är blond så var hon ju inte sen på att tro på det! Vi skratta vidare å Fröken tog en annan cigg. Men ju senare de blir ju färre cigg finns det kvar i paketet och vi säger åt Sessan att nu får hon ju ta å röka "hashciggen". Å de e klart att hon tänder den när vi säger åt henne! Å vi hade så himla roligt åt de, å hon fatta ju verkligen inte att vi hade gjort något, även om vi skratta så vi höll på att dö! Å här har ni filmen på de hela, när hon rökt ett tag å de va dax för oss att berätta!


Hahahaha skratta på!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eyy!!

Du måste seriöst skicka bilderna från förra lördagen till mig =)







Puss..

2008-08-25 @ 18:24:35
Postat av: Anonym

/Emma =)

2008-08-25 @ 18:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback