Nu vet du va du ska välja för yrke om du planerar att bli gay!

Vilket av följande yrken tycker du är sexigast?

Brandman 15%
Polis 17%
Läkare 5%
Militär 7%
Flygkapten 4%
Musiker 5%
Byggarbetare 15%
Målare 2%
Taxichaufför 1%
Lastbilschaufför 2%
Flygsteward 2%
Dansare 10%
Personlig tränare 6%
Kock 2%
Totalt 2917 röster

Känns ju som att ja har gjort lite fel val ;P


Påväg mot sommaren!!!



Nu är sommaren här! Påväg mot sommarens första äventyr, Strömstad! Kanske inte är ett direkt äventyr i sig att vara i strömstad för vanligt folk, men som ni borde veta vid de här laget så är ja inte riktigt som ja borde vara! ;P


För de slog mig igår på jobbet att nu jäklar, nu är de ju sommar på riktigt! Alla roliga saker avlöser varandra å nått nytt att se fram emot hela sommaren! Å de hela avslutas med Pride å tre veckors semester! Kan ju omöjligt bli bättre än så här!

Så, såhär ser de nu ut de närmaste veckorna!


De börjar idag när tåget tar mig till strömstad. Där kommer ja stanna tills på söndag. På söndag kväll när ja kommer hem är de en drink med Linnea för att fira hennes födelsedag! Sen på måndag så kommer stora syster upp för å se stan å umgås! Då blir de nog lite krog besök, många glas vin å troligtvis en tripp till Gröna Lund (Premiär dags!!). Sen på fredagen där så kommer mamma upp!

Längtar efter min mamma! (Längtar efter pappa me så klart, men se honom mer eller mindre varje dag! Haha nu kanske ni funderar på hur tusan de går ihop! Jo men de är nämligen så att ja har funnit pappas okända tvilling! Haha! Har en stammis på jobbet som både ser ut exakt som farsgubben å betersig å låter likadant! Så de känns nästan som att ha papsen där! Bra de!!) Å när mamma är här så blir de nog lite shopping å trevliga utflyckter! Så kan ja tänka mig att vi går ut å äter för att fira min födelsedag me!!

Sen åker hon hem på söndagen, å löses då av av prinsessan som kommer direkt från farmor å farfar! Så blir de nog lite utgång me Sessan å Linnea å kanske lite mer firande av mig! För där kommer nämligen torsdagen den 10 juli! Å då blir man ju gammal me! ;P hela 21...hjälp =P haha!

Så får vi se när sessan drar hem till sig igen. Sen e de födelsedagen på gång. Den lördagen som kommer så e de inflyttning/födelsedags fest hos mig me tårta å grejs! Å förhoppningsvis lite folk me!


Sen e de en eller två difusa veckor innan pride börjar! Å då e ja leeeedig! Så de blir la till å festa konstant i en vecka! Å sen kommer Li hem på fredagen å på lördagen e de dags för paraden! Make my day!

Å sen måndagen den 4 augusti så åker ja hem till V(B)ästkusten för å slappa i två veckor! Rossö å hemma i götet! Kan bli kul!


Så ja, de kommer bli en bra sommar me en massa minnen som ska förevigas med min kamera! Se upp här kommer en glad å halv tokig brud för att fira att årets bästa årstid är här!!


Hos min ängel!


Gud va ja är lycklig just nu! Sitter hemma hos sessan å ska snart ta å äta lite för att sedan göra oss snygga inför kvällen! Å dagen har varit så skön! Har traskat runt i solen, ätit glass ute på torskholmen å sen gick vi ut till hotellet för en öl. Å ja höll på att få en chok när ja ser vem som kommer ut. Ingen annan än Dennis, en kille som ja gick i gymnasiet me i göteborg! Va e oddsen!? Jo då jobbar han på mitt gamla jobb, han sprang omkring i kläderna som ja traska omkring i för ett år sedan! Världen är bra liten! Men nu hinner ja inte skriva mer för stunden! Uppdatering och bilder från hela helgen kommer i morgon när ja har 5 timmar att slå ihjäl på tåget!

Ida Löööövs Strömstad!



Here I come!

Weeee nu e de bara några timmar kvar tills ja ska åka! Fan va ja är taggad! Saknar dig ju så himla mycket!! Men snart ska ja ge dig världens största mysigaste kraaaaam! Å sen ska du få lyssna på mig hela helgen! Å allt kommer vara som de alltid varit! Å ja saknar ju till å med Coden! Nog för att ja så fint ersatt de med G... som oxå är jävligt najs! Men de e ju ändå nått specielt med Cod!

Prinsessan vi ska äga golvet, precis som vanligt!
Vi ska skaka rumpan uppe på högtalarna (är de inte på tiden att dom sätter dit en stång me ;P haha!) precis som vanligt!
 Posa på 30 000 bilder, precis som vanligt!
Vingla hem barfota i natten, precis som vanligt!
Dricka Baylis direkt ur flaskan, precis som vanligt!
Pussa på alla flickor (för att jävlas med alla karlar!), precis som vanligt!
Vi ska byta kläder 13 gånger innan vi går ut, precis som vanligt!
Ja ska stå i dunklet å sminka mig när du tar badrumms ljuset, precis som vanligt!
Vi ska efter några glas vin konstatera att vi är snyggast i stan, precis som vanligt!
Allt kommer vara precis som vanligt, precis som de ska vara!



Prinsessans Fru & Prinsessan!

Bättre sent än aldrig...eller?

Ok nu vet ja att de bara var skitsnack.... men hade varit roligt att ha vetat de då... Som sagt, hade inte gjort lika ont då...

Futtsatt!

Idag har de hänt en massa grejor!
Vakna vid halv 10, dags att springa ner till tvättstuga å roa mig lite! Samtidigt som ja höll på att tvätta så färga ja håret snabbt som ögat för att klockan tjugo i ett springa till bussen för att åka till frisören! Hjälp va ja gillar att gå till frisören! Lätt nått av de bästa som finns! Sen va de tillbaka in till stan för å säga hej till Li, köpa lite hårfärg å cintilera för att fixa några töjringar. Ut till Bålsta och NetonNet å köpa en ny mobil. Sony Ericsson W200i. Å självklart så köpte ja ett par högtalare till den me. Å de blev riktigt bra ljud! Så nu e ja redo för stranden!!
Å nu e ja hemma igen å fixar in massa musik å numer på telefonen å ska ta å dra i lite ljusa slingor i håret me! va en idé som ja å felicia kom på! får se om de funkar som ja vill!
Nu ska ja pilla vidare på mobilen!


I will be there!

Ni Strömstabor börjar bli riktigt dåliga på att blogga! De e ju tur att nån av er uppdaterar ibland i alla fall! Brist på skvaller asså!? De e la bäst att ja kommer ner å rör runt lite i grytan dårå! So beware Strömstad here I come ;P

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Strömstad!!!


Oj de va några...

Ok ja har ett tillkänna givande (heter de så tro?!!!) att göra!!
Ja va ju fulltmedveten om att de finns en hel del bilder på min data... trodde att de va 2 max 3000 bilder...så kom ja på att de va ju ganska så lätt å kolla efter hur många filer de finns i hela bild mappen... å håll i dig nu.
10 189 filer... 185 mappar... 12,7 GB (13 659 504 640 byte) Haha vilket jäkla skämt! Nog för att ja visste att de va många...men men
Å nu kanske ni tänker att "på några år e de ju inte så mycket...typ i alla fall!" men såhär är det, att bortsett från knappt 2000 bilder så är alla tagna från och med hösten 2006...de är på knappt två år!
dags att skaffa en extern hårddisk kanske?!

Nedräkning!

Bara 4 dagar kvar nu!! 

 

Överkonsumtion av kaffe = snefylla



Ok nu vet ja vad som händer om man dricker för mycket kaffe! Å med de menar jag 7 espresso inom loppet av 5 timmar! Fy tusan säger ja bara!

Dricker ju typ inget kaffe i vanliga fall, men nu tyckte Erik att ja skulle börja dagen med en lite shot. Vilket ja hetsa upp till att vi skulle se hur många vi kunde dricka under dagen! Ok sa Erik å gav mig en ny var 45 minut... Den första va inte så illa, men 18 kg socker i känner man lixom inte så mycket smak! Å sen blev de värre! Efter nr3 började Ida bli snurrig i huvudet å händerna skaka. Efter numer fyra börja ja vimsa lite lätt å illamåendet börja komma. Prata då med Karina på telefon å hon sa att om ja skulle dricka så mycket kaffe va ja ju tvungen att äta nått med, å kakorna som ja sköljde ner kaffet med räknades tydligen inte! Så tryckte i mig en halv macka (Erik den jäkeln tog den andra halvan, å orka göra en till!). Men fy va dåligt ja mådde när vi va var inne på näst sista... De hela sluta med att efter 7st så gick Ida å spydde! Seriöst de va som när man dricker på tok för mycket alkohol, fast utan att få den sköna fyllan, man fick bara bieffekterna! Fy fan! Då dricker ja hellre vodka! Men nu börjar ja la återhämta mig lite. Huvudet gör fortfarande ont men ja spyr i alla fall inte längre! Haha! Å då drack ja de sista vid 14 tiden...! Grattis till mig!


Med andra ord. Drick inte kaffe, drick sprit!


Midsommar i år igen...



Ok i år blev de inte så mycket firande av, å kanske lika bra de! De senaste åren har la inte midsommar varit den stora höjdpunkten på året i vilket fall som helst... förra året kanske ja inte ska klaga på... Men, ja, vi går tillbaka i tiden lite.


Vi börjar med sommaren 2005, hade en massa planer denna sommaren. Sanna hade tagit upp några polare från Falköping upp till Strömstad där vi som vanligt höll till. Men en av hennes vänner var även hennes ex... Å vi vet ju hur de kan gå... Tyvärr så kom exet väldigt bra överens med våran vän Mia, å ja de va ju inte så uppskattat från Sannas hål... Vilket slutade med att mina två vänner satt på var sin sida av en park å skrek åt varandra... Mycket snygg avslutning på kvällen...


Sen kom sommaren 2006. Hade just tagit studenten och såg fram emot en slapp å skön sommar. Men så kom då midsommar, eller rättare sagt två dagar innan midsommar så släpps bomben om att mina föräldrar skulle skilja sig... Gjorde ett tappert försök att jobba den midsommaraftonen men de gick la sådär, å sen ville Mia dra med mig ut på krogen efter jobbet. Å efter att ha pröjsar inträdet på 200 kr så stängde stället efter 15 minuter...

Ja, ni hör ju själva vilken underbar midsommar de blev!


Sen kom sommaren 2007, som faktiskt började riktigt trevligt! Även denna sommar var uppe i strömstad. Hängde med Prinsessan ut till hennes morföräldrar ute på Resö där deras släkt fira Midsommar. Sen drog vi in till stan å gick på nån förfest hos en polare till Ocho... Sen åkte vi hem till honom å hans rumspolare å till deras lya lockade ja en hel hög med brudar som blev väldigt uppskattat! Jo men de va nog en ganska så bra midsommar bortsett från de att ja blev tvungen att gå hem rätt tidigt den kvällen då ja börja jobba kl 6 morgonen efter... Men i de stora hela rätt bra.


Så kom vi till i år 2008. Då mitt "Midsommar firande" har sett ut som följer; Börja jobba kl8... Sluta kl. 15... Hade espresso race på jobbet (vilket ja ska berätta om i nästa inlägg!!) farliga grejer de där... Å sen hängde ja me till Eriks nya lya för å se på den! Riktigt najs. Å sen blev de till å åka hemåt, pga all kaffe ja hällt i mig under dagen sitter nämligen i halsen på mig å ja mår helt galet dåligt! Haha, värre än en dålig fylla!


Men, men nästa år ger en ny chans till ett ballt firande!


Blev inte hemma hela midsommarafton. När Kryckan sluta jobba vid 10 så hördes vi å hon tyckte allt att ja skulle komma ut till Hallonberga till hennes bror å festa lite. Så man fick ju offra sig för laget å åka 30 min utanför stan! Å där hinner vi vara i en knapp timma innan de är dags att åka till Farsta där de va en annan fest dit folk tyckte att vi skulle komma. Så tillbaka 30 min till slussen, byta till tåget mott gullmars för att åka buss ut till farsta strand. Typ 30 min tog denna trippen me...När vi väl kommer ut till Farsta så skulle vi tydligen ta en buss någonstans, som vi såklart missa! Stanna där å vela runt ett tag. Li å Kryckan rev ner en stor jäkla reklam affisch! Haha de blev en fin film de! Å sen så kom vi inte på hur vi skulle ta oss till den där festen, så vi bestämde oss för att åka tillbaka hem igen. Springer till bussen alla fyra å efter att Li har stampat på affischen så den blev liten nog att få följa med på bussen så började resan igen. Mickis följer med typ 2 hållplatser innan hon hoppar av för att åka tillbaka till Farsta igen... Hinner åka några minuter till innan Kryckan får ett sms av Mickis...hon har min mobil.. Satan. Så efter att ha funderat en stund på hur tusan ja skulle få tillbaka min mobil som ja va tvungen att ha till typ kl8, eftersom att Erik skulle ringa å säga hurvida ja skulle jobba eller inte! Så de blev ju helt enkelt till att åka med Kryckan ut till Tumba där Mickis skulle sova. Han vara där i typ 45 min innan dom han komma å min buss gick tillbaka hem igen! Kl6:30 gick ja in genom dörren hemma å hörde att väckarklockan ringde. Då hade jag varit vaken i 24 timmar. Dags att sova.


Ner räkning!

Weee nu ska ja snart åka till kusten å hälsa på!!! har längtat så himla länge nu ju!
Princess here I come!

7 Dagar kvar





Varför varför varför!?

Varför låter ja dig fortfarande påvärka mig?! Ja har ju släppt de, men ändå så känns det så himla mycket varje gång. Å ju mer ja hör å ser ju mer känner ja mig lurad och blåst. Kunde du inte bara ha varit ärlig från början, de hade inte gjort lika ont då...
Varför kan ja inte bara släppa dig, varför bryr jag mig?! Kan någon ta bort stenen ur min mage...den är tung...

Nu igen!

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - nej
Du är kär nu -  Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Mmm...
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Tror inte de...
Jag har smygit ut utan lov - Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Nix
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - Absolut
Jag har struntat i ett prov - Nej

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Ja...tyvärr
Jag kan inte svälja piller - Jo då
Jag har tagit mediciner mot depression  - Ne
Jag har anorexi och/eller bulimi - Ne
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Absolut!
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja
DÖDEN

Jag är rädd för att dö - Ja vill inte lämna alla...
Jag hatar begravningar - Hata är ett för starkt ord för de..
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Ja
Jag har sett en fallande stjärna - Ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Högst troligt!
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Förmodligen när ja va liten nån gång!
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Hahaha många gånger! Lättroad!
Jag har sparkat en kille mellan benen - Ne
Jag har varit i ett casino - nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - Självklart man blir ju stark av mjölk ju!!
Jag har krockat i en bil - Ja
Jag har medverkat i en teater - Yes
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet - Jepp
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Ja
Jag har sett norrskenet - Nepp
Jag har suttit på ett tak på natten - Ja
Jag har aprillat någon - Så klart!
Jag har åkt taxi - Mitt fredags nöje ju =P
Jag har ätit sushi - Mmm gott gott!
Jag har åkt snowboard- Nepp 

Till dig

Idag är ja lite mer sentimental än vanligt å delar ut Lars Winnerbäck låtar. Läs din text!

Min vapendragare, du måste få "Tvivel"
http://www.lyricspedia.com/lars-winnerback/tvivel-lyrics/


Du, du får "Varning för ras", oj va du inte gillar att ja inte skriver ditt namn... men ändå så vet du att det är dej jag menar.
http://www.lyricspedia.com/lars-winnerback/varning-for-ras-lyrics/


Den snygga blondinen får så klart "Jag vill gå hem med dig"
http://www.lyricspedia.com/lars-winnerback/jag-vill-ga-hem-med-dig-lyrics/

Här hittar du fler texter;
http://www.lyricspedia.com/lars-winnerback-lyrics/

Btw...

Påtal om liten värld!
Detta facebook är ju satans spännande, men hittar folk man inte pratat med på 100 år å får veta en massa skvaller! Så en vacker dag så såg ja att en gamal ledare på ett läger ja brukade åka på hade som status att han var på Råssö...Ööö blev genast nyfiken å fråga om Råssö = Rossö i strömstad. Å så var fallet! Han har lixom hängt där i hur många år som helst å har en av feskeboarna på vår camping, där ja lekte runt när ja va liten! haha GALET!
Så feskeboa vi snegla på, traska på dess brygga å lekte runt var stugan som en av mina gamla ledare har...hur liten är världen egentligen?!

SJUKT!!

Så stor var den...

Ok börjar bli lite tje på att alla känner alla i denna jäkla satan! haha! vem men än pratar me så känner den nån som man tidigare träffa eller som man känner i en annan stad! Helt galet... Eller så är de bara så att "flatvärlden" är på tok för liten..! haha men som exempel har vi här;

Namn:
Cissi Ramsby
Nätverk:
Sweden
Vänner:
5 gemensamma vänner
Li JensenLi Camilla PantzarCamilla Malin AdrianssonMalin Ammi LönnmoAmmi Sandra BernhagerSandra


Ja å ramsby har tydligen 5 gemensamma polare..kanske är man mer intrasslad än man trodde...

Hip Hip Hora

Nått halv lustigt hände idag! Skulle på systemet en snabbis, kommer fram till kassan å vem sitter inte där då?! Jo Amandra från Hip Hip Hora, ni vet hon som skulle göra som man gör med ketchup flaskan ;-P
Å ja måste ju säga att de va rätt festligt att se henne jobba på systemet efter att ha varit med i en film om ungdomar och alkohol! Tämligen lustigt tyckte ja! Haha!



Gulp...

Ok de där va lite mer än va ja klara av! Passerade min smärtgräns redan när ja hångla me Flisan. Å nu snackar vi om nån som är ytterligare 15 år ÄLDRE! GALET! Vad är det med mig och äldre "damer"?!?!

Så här var det. Igår så var det en av våra leverantörer som bjöd till EM fest å självklart så gick ja å Karina dit. De va ju gratis mat å alkohol! Icke att försumma! Så kom Karinas polare dit med. En kvinna på 45 bast med 6 ungar varav en är precis lika gammal som mig. Ganska så snart så märkte ja att hon minsan var mer än vänskaplig... Men tänkte att om ja ignorerar henne så kanske hon slutar... De va ju dumt att tro..!
Men ganska så snart när fotbollen hade börjat så tröttna ja å skulle dra hem. Då fråga hon om vi inte skulle ta å byta numer å kanske hitta på nått nån dag. Å ja är ju inte den som är den å tänkte att en extra morsa e la inte fel...HA...
Så hon tog min telefon, knappa in sitt nr å ringde upp så även hon fick mit...de skulle ja aldrig ha tillåtit!
För så fort ja fick tillbaka telefon fick ja höra hur vacker å grejs ja va å att de inte var på ett vänskapligt sätt hon ville träffa mig. Hon föreslog något som ni får räkna ut själva...men vi skulle inte vara ensamma.....hjäääälp Ida spring sa mina ben då å de gjorde jag.

Ne det är att passera smärtgränsen med flera mil. Tack men NEJ tack!

Att ja ALDRIG lär mig...!!

Så har ja då gjort det igen! För sjutiotolfte gången i rad! Bränt sönder mig! Haha! Ja ser ju ut som en annan jädra kräfta! haha När vi va ute i solen i lördags så fick ja en del färg på magen å tänkte att de är bäst att ja aktar den idag när ja solar! Men inte tänkte ja på hela ryggen, baksidan låren, axlarna, å magen igen då som fick en mycket fin röd färg som passar så fint till håret! haha
Så nu kommer ja inte kunna sitta på flera dar, kommer fjälla bort all hud å sen e ja tillbaka till ruta ett!
När ska ja lära mig?!

Sött!

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
 
Ha svarade Nä.
 
Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt.
 
Han svarade Nä.
 
Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
 
Och ännu en gång blev svaret Nä.
 
Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårarna som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen henner arm och sa;
 
Du är inte söt, du är vacker.
Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.
Jag skulle inte gråta om du lämnade mif, jag skule dö.

Massor massor!

Massa massa har hänt de senaste dagarna å ja lovar att bilder kommer att dyka upp inom kort! typ måndag eller tisdag! De har hänt tre utgångar å en massa parkhäng å ätandes! men som sagt bilder kommer inom kort! Så länge kan ni får roa er med en sjukt rolig film!

Carro ska förklara a-punkten! hahaha!!

Nummer fyra!

Så klart kunde ja ju inte låta bli att göra det när ja hade en tid hos tatueraren! Så tatuering nummer fyra sitter på handleden och är ett Aum tecken!

(Den andra snygga handleden är Li's!)


Aum
(Om, eller också Udgitha, även pranava mantra), den heligaste av alla stavelser inom Hinduismen, helig även för buddhister. Aum symboliserar den hinduiska världssjälen och hela Universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att "aum" uttalades.

Så det var nummer fyra!


Nytt!

Idag gick ja på jobbet å fundera. Så kom ja på en så smart sak! Ett nytt ordspråk gott folk!

"De lönar sig mer att glädjas åt någon annans lycka, än att grämja sig över sin egna förlust'"


dum i huvudet

Du är en sån jävla f***a, så hålla käften om sånt du inte vet nått om.
Låt bara mig å mina vänner vara ifred och beblanda dig inte med oss. Tack så mycket

Lite av allt!

Nu har ja misskött mig å inte bloggat så mycket de senaste...tror ja inte i alla fall! Så här kommer lite!

De va ju inflyttnings fest hos Adde! (Hon som ja träffa på jobbet!) Å de va fan intressant! Tror aldig att ja sett så många rosa flater på samma ställe förut! Haha! Å tror nog att minst hälften hade fått anstränga sig hårt för att hitta nått rosa överhuvudtaget! Men de va fan ballt i alla fall! Å jäklar vilken takterass de fanns på den jäkla kåken! den var på 13 våningen å man såg på riktigt hela stan! Så jäkla grymt! Skojar inte att ja å Li gilla de! Så lärde vi känna ännu mera människor! kul kul! Så kom Adde å Andrea förbi på jobbet dagen efter, å dom såg ju allt utan pigga ut!!
Så va Adde förbi idag igen för å köpa lite mat, å sen tog de inte lång tid tills ja fick ett sms;
" Du är härmed bjuden till oss, när helst du önskar för att laga mat, fy fan vad gott det var!"
Haha dom brudarna var ju inte svårflörtade! Så de är la säkrast att man tar me lite mat å drar dit så man kan utnyttja den där terassen! haha

Så har ja idag bestämt mig, ja måste antingen höja min lön rejält eller byta jobb. Detta funkar inte. Nu har ju till å me mina vänner å min familj börjat klaga... Ja jobbar numera som slav känns de som...fine ja älskar mitt jobb... men de är inte värt de... Så ja funderar på att söka i en större matbutik, där dom har en stor delidisk där ja kan jobba! För de bli lite samma som nu fast med bättre avtal! Typ få betald övertid hade ju inte varit fel...eller helt enkelt bara få betalt för alla timmar man jobbar! Haha..de e ju ett jävla skämt de här!!

Jo så e de massa party pågång me! Weee! I morgon så ska ja till Marika och Jennie efter jobbet, dom skulle ha grill fest vilket har ändrats till picnic fest då de råder grillnings förbud! Å på torsdag så e de party hos Li! å så ska man la ut på fredag i vanlig ordning!

Å så har ja ju tänkt på att ja måste ha en inflyttnings fest nu när ja har kommit i ordning i mitt lilla hem! Så ja satte mig för att kolla igenom almenackan när ja har tid en helg!... å eftersom att ja inte jobbar så mycket så var de först den 12 juli ja hade tid att ordna fest! Å eftersom att de är typ då ja fyller år så tänkte ja att de va lika bra att slå två flugor i en smäll lixom! Så ja skicka ut ett mass medelande i morses! Men de va då själve fan va dumt de helt plötsligt var att fylla år på sommaren! Inte en jävel e ju hemma! Li skulle bort, Kryckan skulle på em, Adde skulle kanske på festival...jaha! då va de bara ja å mina egon kvar då! haha! men men de e ju några kvar på listan! Å troligtvis så kommer nog Lina upp å så håller ja tummarna jätte hårt på att prinsessan kan komma upp! Bara två av mina älsklingar är här så ska ja nog klara mig! Men ja lovar att bjuda på tårta till alla som kommer i alla fall!

Dom gjorde en skön undersökning på QX! Så nu kan vi ju krossa alla fördommar, alla flator har inte en buske under armarna! så de så!
Rakar du dig under armarna?

Jag är tjej och rakar mig 27%
Jag är tjej och rakar mig inte 3%
 Jag är kille och rakar mig 31%
 Jag är kille och rakar mig inte 35%
 Jag vet inte 1%
Totalt 3735 röster


Just make my day!


Min syster är knäpp!

Ok min lilla syster är helt knäpp! Fick nästan en hjärt attack när ja läste smset! Men ni måste få läsa!!
Ja rekomenderar känsliga läsare att sluta läsa nu!!


Ok sluta läs om du har ett svagt hjärta...

...eller är känslig!

Att baka Banankaka!

Banankaka ingredienser:
2 kåta ögon
2 välformade ben
2 fasta mjölkbehållare
1 form med pälskant
1 banan
lite äggvita
Tillagning:
1. Se djupt i de kåta ögonen
2. Bred ut de välformade benen åt sidan
3. Knåda mjölkbehållaren försiktigt
4. Stoppa in bananen i formen och för den försiktigt fram och tillbaka
5. Dekorera med äggvita
6. Kakan är färsig när bananen mjuknat.


Hahahaha! sjukt jävla sms! Lina du e störtd! haha

Orkar inte mer...

"Ja orkar inte mer, vill inte vara kvar, ja längtar efter er min kära mor och far!
Å maten smakar skit, ja känner mig så klen, ja hönsas hit och dit, ja trivs inte i armen."

De är så ja känner mig just nu ... har jobbat 60 timmar hittills på denna veckan... å de är närmare 50 timmar kvar innan veckan är slut å ja får vara ledig...
Nån som är sugen på att byta? Å pia som la shemat tycker inte att ja ska klaga, för ja var ju ledig fyra dagar innan ja börja denna veckan, men vadå? Ja bad inte om att få vara ledig så länge, å ja tycker inte att ja ska bli straffad för att jag var det. Så nu funderar ja på att göra något ja aldrig tidigare gjort när ja jobbat...funderar starkt på att vara "sjuk" på tisdag eller onsdag... ja vill inte mera nu. Å inte ens får man pengar för elendet.
Ja vet va de flesta tänker nu, "men sluta där då å skaffa dig ett annat jobb."
Å de hade ja gjort om de inte vore så att ja faktiskt gillar mitt jobb, bortsett från de extremt långa veckorna och dåliga avtalen. Ja gillar mina arbetsuppgifter, mina kolegor, butiken. Ja, jag gillar de mesta..men satan att jobba så mycket...
Prinsessan, du hade inte gillat att bo med mig nu. Du hade inte sett röken av mig någonsin...

Men Li, om vi slår slag i saken om lång resa, då säger ja upp mig å tar å jobbar på krogen de sista månaderna innan vi drar! Så ja kan tjäna ihop lite snabba cash!

Li är en bättre vapendragare än Ida...säger hon i alla fall..!