Twenty something!

Är det nu det är meningen att man ska leva livet å göra allt galet? Är det lixom meningen att man från det att man slutar skolan 18 någonting å fram tills man är 30 ska göra allt de där som man borde, resa, plugga, festa, dejta å bla bla bla. Hur är det då meningen att man ska hinna. Varför ska man vara klar när man är 30. Eller är det då det börjar?! Kanske är det aldrig någon som har sagt att då ska man vara klar.
Är det meningen att man är vuxen å klar bara för att man är i en viss ålder?! I sånna fall är ja körd!

Ja minns när ja va liten så sa ja alltid att ja skulle minsan ut å resa direkt efter skolan å ja skulle ha två-tre barn å inga efter 27, för nej då blev man ju en gammal mamma å de ville man ju inte.
Men så är ja nu här. 21 år, inte rest jorden runt å om ja ska hinna med tre barn inom 6 år så får ja ta mig tusan rappa på.

Ja har inte tid att bli vuxen än. Min livsplan kommer ju aldrig att gå ihop... Ja kommer säkert sitta där, 35, singel, barnlös å med ett jobb jag inte gillar. Nej bläää så kan man ju inte tänka. Det är klart att de går...eller?

Ne ja kan nog med detta inlägget konstatera att ja inte är riktigt frisk i huvudet...för er som någonsin har trott de!

Så nu sitter jag här. 21 år, singel, vet inte vad ja vill göra med livet och på tok för lite pengar på banken för att kunna fly.

I'm fuckt!

Hahahaha

Hahahahaha man säger ju att ett gott skratt förlängerlivet! Så varsågod här ger ja er nu några extra år att leva!! hahahaahah

Britney Spears- Circus Shower Dance

Tack tack....

Humm hur tänker folk ibland?!!!

Vi var på Ikea idag, så kom vi in å skulle gå upp för en trappa. Ja går i mitten men lite åt sidan, för vi möter två äldre herrar som ja tänkte skulle kunna gå förbi. Han går förbi på min högersida, lixom verkligen pressar sig emellan å ja känner hur han blänger på mig, lixom inte släpper mig med blicken från de att ja tar första steget upp i trappan tills dess att han lyckats knö sig förbi. Å såfort han gått förbi mig och är i jämnhöjd med lilla syster så säger han till sin vän;
"O herre gud, såg du?"

WHAT!! Tack för den lixom!
Då hade ja på mig baggy jeans (som hängde ovanligt långt ner för å vara mig till å med!),  en ramones t-shirt, svart jacka, stylat hår, svart smink å ring i näsan....men hjälp vad de störde dom...sorry lixom! Men välkommen till 2000 talet!!


Är de så illa?!


Klumpen i magen....

Ja hatar hur du fortfarande ger mig en klump i halsen
Ja hatar hur du ger mig en virvelvind i magen
Ja hatar hur du ger mig tusen tankar.
Ja hatar hur du kan ha den makten över mig.
Ja hatar hur du bara kan stå där, bara stå där rakt upp å ner.
Ja hatar hur du bara kan le för att få mig att må såhär.
Ja hatar att ja inte kan hata dig.


Ja har en klump i min hals som plågar mig samtidigt som jag gillar det...
Men ja gillar personen på bilden... gillar jag dig?????


I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.

I hate the way youre always right,
I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.

I hate it when youre not around,
and the fact that you didn't call.

But mostly I hate the way I don't hate you,
not even close
not even a little bit
not even at all.

God Jul för tusan!

När ja starta datan hade ja tusen tankar i mitt huvud va ja skulle blogga om idag, men vips så försvan tankarna lika fort som dom kan!
Guldfisk? Svar; Ja!

Igår så var de ju ändå julafton å vi va hemma hos pappa för å fira! Så först var de frukost med varmchoklad å grädde, mycket viktig julfrulle! Sen åkte vi upp vill farmor å farfar för å säga hej! Pappa tjata lite på mig först å tyckte att ja skulle ta ut ringen i näsan innan vi åkte dit, men han gav sig till sist å lät mig ha den där! Men de va ingen fara för dom fick ingen hjärtattack å sa nästan inget om de heller! Så ingen höna av den fjädern!

Sen så var de ju självklart Kalle The Duck på televisionen å självklart så satt vi bänkade där precis som vi gjort dom senaste 20 åren! Kanske inte för att de är så bra så man typ dör, men de är ju tradition de me så man gör de ju lixom i bara farten!
Sen va de matdax å ja gick loss på sillen! Mumma!! Efter att ha ätit i typ 2 timmar så va de mot soffan å vänta på tomten! Haha för de e oxå en väldigt väldigt fast tradition vi  har! Haha mobba nu inte ihjäl mig för det men varje år så drar pappa på sig tomtedräckten bestående av grå byxor, grå svart stickad kofta, ett gammalt stort gråvitt skägg å rödluva! Tror att Gills (Pappas sambo) föräldrar och barn fick en mindre chok när dom insåg att "vara tomte" inte bara var att sitta och läsa ettiketterna på paketen utan att köra de hela vägen! Ner i källaren, byta kläder, sminka sig, tända lyktan, gå ut i kylan, knacka på fönstret. Min pappa kan bli skådespelare om han vill för han gör de så jäkla bra! Bilder kommer att komma upp så fort ja kan få in dom på datan!
Så fick vi då paketen! Fick presentkort så ja kan börja spara pengar till min nya kamera och en rak/epilatorapparat!! Yeye! Så fick ja ett par skinhanskar av stora syster och första sesongen av L-World av lilla syster!

Å nu är vi hemma hos mamma å har just ätit julfrukost här med för idag firar vi jul nr2!!! Så snart är det dax att göra sig i ordning igen! Så kommer Thomas (Mammas sambo) barn hit så blir de mera jul!! Weee!! Japp ja gillar julen...MYCKET! Missa de ju lixom förra året så känns bra att få ta igen det i år!!

Sa ja att ja tagit hål i tungan föresten? Hihi!! Å om 6 veckor blir de en till =)=)=)

Trevlig Midsommar!!

SJ i ett nötskal!

Ok prinsessan ja är på din sida nu! Ja blir tokig på SJ!! Samma som med SL och Västtrafik så kan man ju tro att dom aldrig tidigare varit med om rusningstid, blöta löv och snö!

Så skulle ja då ta tåget hem idag, de skulle gå kl17.10. De börjar med att elendet är 10 min försenat. Ställer mig mer massa andra halv frusna människor vid spåret och försöker så glad ut å tänker att ja, ja de e lugnt, 10 min kan man köra ikapp!

Men nu ska vi ju inte för allt i världen tro att vi slapp undan så lätt, nej då! När då tåget rullar in och Riccie snabbt som ögat flyger på för att inte behöva trängas med alla andra, ne då är de fel jäkla tåg som går mot Jönköping. Så de va ju bara till å tränga sig av igen å ställa sig i kylan å vänta lite till. Klockan blir 17:30 och änu ett tåg rullar in på stationen, men nej inte heller detta gick till Göteborg, utan till Malmö.

Ni kan ju nu bara tänka er kaoset som uppstod när de va typ 30 000 människor som ville med tre olika tåg, som gick från samma hållplats, i fel ordning! Vilken jävla cirkus!

Så klockan han bli 17:50 innan vi överhuvudtaget kom iväg! Humm bittert att vara 40 min sen hem... Men som om de skulle vara över där?! Nej.

Då är de nått jäkla fel på tåget me serru, så att när vi åkt i typ nån timma måste tåget stanna, starta om en massa datorer å sen åka vidare... Så nu sitter ja då här på tåget, skulle egentligen vara framme nu men har inte kommit till Alingsås än...

Skulle ju till Gelan idag å fixa ryggen, men de får bli i morgon bitti i stället. Surt!

Men de är då man är glad att man har datan å filmer så man i alla fall kan roa sig!!

Men de e lite jobbigt att åka tåg när man åker baklänges, är så hungrig så man håller på å spyr men inte kan äta å på detta är man åksjuk. Nej lite för bitter för att vara så nära inpå julen. Skärpning Riccie detta håller inte!!

Glad påsk på dig! ;)


Skärpning Riccie!!

Nej usch va dålig ja har blivit på å blogga de senaste. Så många gånger tänker ja att ja ska skriva nått men så är de alltid nått annat som kommer imellan, oftast jobb eller fester eller polare! Livet helt enkelt. Men i vanlig ordning så lovar ja att försöka bättra mig!!

Nu är de inte många dagar kvar till jul å som du kanske vet så ska ja hem till familjen!!! Saknar dom massor så de ska bli hur mysigt som helst att komma hem! Var så länge sen nu, de är oxå nått de måste bli ändring på! Måste besöka familjen mera! Tror de hade varit lättare om ja faktiskt hade haft ett schema som räcker i mer än 4 veckor frammåt! Så man lixom KAN planera in nått!!

Har fortfarande svårt att välja, mörkröd eller ljusblå.... Vet nog egentligen vad ja vill, men man ska se till å få det me. Jag vill, vill du?!!!

Nålar nålar nålar över allt!!! De är helt sjukt vad man kan fastna för nått så fort å lätt! haha! så nu när näsan har läkt så har ja gjort det igen! ,Men var kan ja inte säga här än, kolla på min Bdb så finns bild! Men annars så kommer ja säga de när ja kommit hem å visat päronen!! Kommer nog vara poppis............................................

På måndag när ja kommer hem så ska ja till Gelan så hon ska få laga mig!!! Älskar hennes konster vill ja lova!! Helt sjukt va bra hon är!!!

Phust efter allt för många om å men så har ja nu i alla fall lykats köpa årets alla klappar...,inte lika nöjd med dom som ja brukar, då mina klappar alltid är sjukt genomtänkta! (oftast ;) ) Men i år så får ja ingen ordning på de!! Men va fan rätt bra blev de kanske...bra men inte bäst!!


Men nu ska ja sova...själv....mycket bättre om när du 'är här å håller mig sällskap =)=)=)


pöss


Mörkröd eller Ljusblå?

Äntligen funkar blogg jäken!! de tog ett tag men men!! å bara för att de funkar nu så har ja inte en anning om va ja ska skriva....har inte så mycket att säga ikväll...ja är trött!

 Hem över jul! Ska bli grymt skönt!! Efter denna jäkla veckan behöver ja lite ledigt!! Å komma hem till mamsen å papsen ska bli roligt!!! =)=) saknar alla så just nu!!!


Men du hjälper mig så bra med att fördriva min tid å värma mig! ser fram emot att lära känna dig mer babe ;) nått säger mig att vi kommer lära känna varandra rätt väl ;) *ler*


Confused

You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, oh

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

You're wrong when it's right
It's black and it's white

Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me


Najs!

Så där ja! Nu är Prinsessan där hon hör hemma! I stockholm!
Va lite seg på jobbet men sen så åkte ja å mötte upp min babe! Gud va hon har varit saknad! Nu är det som de ska vara, god ost, en god sallad å en flarra vin! Morgondagen är planerad som så, att fröken ska sova halva dan å luncha å grejer å plugga medans ja jobbar å sen så ska ja träna lite å sen så ska vi äta lite!
Ska ut å käka med Lina, Linnéa, Oskar, Sessan å Jag! Blir dock lite ledssen åt att Li inte är kvar här och hade kunnat följa med oss... Då hade ja haft alla mina tre närmaste vänner där... =( Men en vacker dag så ska ja allt se till att ha alla tre på samma plats på samma tid!

Å Li babe har åkt nu... =(=(=( Kommer sakna henne hur mycket som helst! Vem ska ja nu ringa varje kväll å bara ha i telefonen utan att direkt prata utan bara ha där å ha som sällskap... =(
Kom snart hem min älskling!

Li å Riccie i pulkabacken! hihi!

Som ni kanske vet så va ja å Li ute å åkte pulka! Å självklart så dokumenterades det!! =)


Li tyckte att de va en bra idé att åka pulka ner för trappan! Aj...! haha

 
Haha fan va roligt de va! Å detta var bara 1/4 del av backen! hihi

 
Grejen här var att ja hade hållt på å försöka få upp den där ölen hur länge som helst! Men med isbitar till fingrar är de inte helt lätt vill ja lova! haha! Å sen när den gick upp blev ja fan förvånad! haha

 
Länge sen ja hade såååå jävla roligt!! Måste göras om i vinter vill ja lova!! =)=)

Benmördarpass!

O hjälp i himelen! Igår efter att ja hade varit på gymet å kört ett lätt pass själv så gick ja för att möta upp Karina så skulle vi köra ett benpass. Å hjälp de är vad ja kallar att träna! Så jävla roligt de va eller?!!! Vi körde bara med fria vikter, och tunga vikter! Nog för att Karina tog minst dubbelt så mycket som jag tog så var ja nöjd! Ja tog 100 kg i benpress, och nej inte bara en gång! Utan 10*3 gånger!!
Va lätt skakis när ja sedan gick därifrån men oj va nöjd ja var!!

Men satan i gatan, när ja vakna i morses! Hjälp vilken träningsvärk! Varenda musket värkte, rumpan, låren å vaderna. Hela benen! =S
Men va fan, träningsverk är bara lathet som lämnar kroppen! Så nu kör vi!

Så idag var ja å träna överkroppen å hoppas på att de inte resulterar i samma smärta i morgon!

Å snart kommer sessan! På torsdag!! Åååå vad ja längtar!! Ses snart babe!


Alla muskler som Riccie har ont i idag!