SJ i ett nötskal!

Ok prinsessan ja är på din sida nu! Ja blir tokig på SJ!! Samma som med SL och Västtrafik så kan man ju tro att dom aldrig tidigare varit med om rusningstid, blöta löv och snö!

Så skulle ja då ta tåget hem idag, de skulle gå kl17.10. De börjar med att elendet är 10 min försenat. Ställer mig mer massa andra halv frusna människor vid spåret och försöker så glad ut å tänker att ja, ja de e lugnt, 10 min kan man köra ikapp!

Men nu ska vi ju inte för allt i världen tro att vi slapp undan så lätt, nej då! När då tåget rullar in och Riccie snabbt som ögat flyger på för att inte behöva trängas med alla andra, ne då är de fel jäkla tåg som går mot Jönköping. Så de va ju bara till å tränga sig av igen å ställa sig i kylan å vänta lite till. Klockan blir 17:30 och änu ett tåg rullar in på stationen, men nej inte heller detta gick till Göteborg, utan till Malmö.

Ni kan ju nu bara tänka er kaoset som uppstod när de va typ 30 000 människor som ville med tre olika tåg, som gick från samma hållplats, i fel ordning! Vilken jävla cirkus!

Så klockan han bli 17:50 innan vi överhuvudtaget kom iväg! Humm bittert att vara 40 min sen hem... Men som om de skulle vara över där?! Nej.

Då är de nått jäkla fel på tåget me serru, så att när vi åkt i typ nån timma måste tåget stanna, starta om en massa datorer å sen åka vidare... Så nu sitter ja då här på tåget, skulle egentligen vara framme nu men har inte kommit till Alingsås än...

Skulle ju till Gelan idag å fixa ryggen, men de får bli i morgon bitti i stället. Surt!

Men de är då man är glad att man har datan å filmer så man i alla fall kan roa sig!!

Men de e lite jobbigt att åka tåg när man åker baklänges, är så hungrig så man håller på å spyr men inte kan äta å på detta är man åksjuk. Nej lite för bitter för att vara så nära inpå julen. Skärpning Riccie detta håller inte!!

Glad påsk på dig! ;)


Kommentarer
Postat av: Sessan

Jag säger ju det! Sj borde sluta pilla ludd i naveln och börja köra tåg som kommer fram i tid!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback