Madelene och Erik var i min patrull!

Madelene och Erik var i min patrull!


20 års kalas!

Idag fyllde min vän Gustaf 20 år! Var hemma hos honom nyss, det var paj och tårta! Har kännt Gustaf och hans bror Wiliam sen jag föddes. Dom är som mina halv bröder nästan. Dom lider av ett färståndshandikapp som bara ca25 personer i hela sverige har och dom är två bröder. Men vad gör det? Alla är vi människor med olika brister och deras är vithjärnsubstans..vad är din?


Föresten har jag berättat om något av det roligaste som händer i mitt liv? om inte så ska jag göra det nu! Vinterskog! Årets bästa läger! Med scouter och handikappade ungdomar! 75 vänner som har en fruktansvärt rolig vecka. Skulle kunna byta ut och hoppa över mycket i mitt liv för att få åka dit med alla mina vänner. Var i år där för 7 gången. Vet det är ganska mycket men jag kan inte slita mig! Så mycket som man lär sig där på en vecka om människor tar det flera år att lära sig annars. Vårat motto är att gemenskap och det vi gör mäst och bäst är att kramas! Jag saknar alla era kramar mina vänner! men vi ses snart igen!


Mina små änglar!

Mina små änglar!


Vi vann....och?

Ja ha då var de sissta dagen på OS...vi har tydligen slagit vårat rekord i guld madaljer...men eftersom att jag inte är så himmla insatt kommer ja inte att hylla sverige! Visst as bra gjort...men ORKA! *ler*
Har just varit hos mina underbara små kusiner och insett att ja kommer att sakna dom något fruktansvärt när ja åker till USA... hur ska detta gå...

Lite irriterad är jag även idag! Min nya jacka för 1300kr har färgat av sig så den e fläckig..va e de för kvalite lixom? nej den ska reklameras...detta håller ju inte...men ja gillar min jacka så ja hoppas på att ja får en ny! å de borde ja ju få! *ler*

Träffade min en av mina bästa vänners nya span igår! Ett bra val om man frågar mig! Du förtjänar det! Du behöver inte tånka mera nu! Just go fore it! Jag vet att du vill!


En vardagshjälte!

Idag har jag gjort en god gärning! något som alla som kan borde göra! För första gången har ja nu givit blod! 30 minuter av min tid kan rädda någon annans liv! Tänk vad det kan förändra så himmla mycket! Man kan ändra livet för så himmla många personer. På 30 minuter! Så ta de lilla steget och bli en vardagshjälte! Bli blodgivare! Gör det till den nya tränden! Den livsräddande tränden!

Skolan som vanligt idag! och varit duktig och städat mitt rum! mycket stolt! Jag har även idag gjort en upptäckt...Mitt liv när ja är 30 kommer att vara som Bridget Jones liv! Jag är den nya Bridget!!Och det känns bra! Mina vänner men ingen kille...min kariär...men missnöjd! *ler* alltid stävan efter det jag inte har! Strävan efter det du har...

I skolan igen!

Andra dagen efter lovet och jag lever nog knappt! Men det kan ju vara bra att kämpa den lilla korta tiden som är kvar nu. Hade just Matte B och insåg att det är nog ganska lätt...å de e nog bra de me!
Segt bara att ja slutar kl 18,10 idag..började kl 8,10 i morses...låång dag i skolan! Men jag får spendera den med mina älsklingar så det är nog ingen större katastrof!
För övrigt så är mina älsklingar här i skolan Lina Julia och Fa. Mina sjukt roliga, konstiga, underbara, porriga, snygga, flummiga, snälla, vilda, faboulus, vackra, ja helt enkelt mina fantastiska vänner!


Jag och Frida på Vinterskog!

Jag och Frida på Vinterskog!


På väg mot världen och livet...

Hej hej hela världen! Ska kanske presentera mig lite! Jag heter Ida och går nu min sissta termin på resaturang skolan i Göteborg. Snart är det studenten och efter det väntar USA i 13 månader. Men nu åter går vi till nutiden! Kom nyligen hem från Vinterskog som är ett läger med Scouter och handikappade ungdomar. Ett läger som är i en vecka där ja var för mitt 7 år i år. Saknar alla där något enormt men vet att ja snart får träffa dom igen så då känns de änna bättre! 6 veckor kvar i skolan sedan APU sen studenten. Följ med mig genom min resa som tar mig till USA och genom mitt år. Det börjar här!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!