Oj en sådan helg..

I lördags morses så blev ja väckt kl 8,45 av att mobilen ringde,, de va Lina min vän! Hon behövde hjälp med att jobba på svenska mässtan på "Tur mässan 2006" så ja begav mig snabbt dit! Satt där och jobba hela dagen sedan blev de kväll....hem till Lina för en liten spa-kväll med vännerna! Vaxa benen och ansiktsmask! Mycket trevligt!

Vi somnade ganska så tidigt för vi skulle upp kl typ 8 på söndagen för att jobba igen...så hela dagen på söndagen så va ja me på mässan! Sedan hade ja planer på att åka hem men ja hamnade hos jonas! Mycker trevligt!
Dom höll  som bäst på att städa ur sitt föråd för dom höll på att flytta så ja hjälpte till lite där sen så åkte vi hem till jonas pappa, montera hen hylla och sen somna vi illa kvikkt!


Idag så va de dom skriftliga slutproven i skolan och det var ju fjantigt vad enkla dom va.. alla lärare har tjatat en massa om att dom skall vara så svåra.. de tog sammanlagt ca 50 min att göra 4 prov.. ja du förstår ju!


Sen så bar de av till Kunsgbacka och Vallda för att få min rygg fixad! Och i min rygg var de då inte mycket om var rätt! mycket spännande!

Nu är jag hemma igen och har just duchat ska väll försöka komma i säng snart så ja hiner sova lite innan morgondagen kommer...


Hemma..

Andra dagen hemma från skolan idag, ryggen bråkar med mig, skall i alla fall ner till läkaren sen å se vad han säger..Men va gör man när man e hemma då.. de e ju onekligen lite segt men men thats life...

Syrran fyllde 20 år igår så de va lite party hemma.. massa släktingar och massa smörgåstårta! Hon ska ju snart fltta så de blev en massa fina presenter!! funderar på om ja ska kidnappa dom ifrån henne! Mycket finna grejsor!!!  Blir nog lite tommt när hon flyttar men de e ju inte långt borta så ja ska nog klara mig!! mera plats till mig hemma! Får ju hela övervåningen för mig själv!!

Ajajaj..

Humm detta är inte så bra. Åter igen så har min rygg braktat ihop fullständigt. Ständigt ont, jupp a söker medlidande. Men ska i alla fall till läkaren på fredag så får ja hoppas att han kan fixa mig.. han lyckades inte så bra förra gången men han får la försöka. Om inte annat så kanske ja kan få en fin röntgen bild på min ryggrad! Å de e ju alltid lika roligt!!

Bara två veckor kvar i skolan nu! Kan nog inte kännas bättre! Lite jobbigt i å förig att sluta alla kurserna men a tusan sen e de ju över så de e ju lika bra att bara göra de! Lika bra de!

Idag så bestämde jag mig även för att inte jobba på Friidrotts EM... det blir bara en massa strul och jag kan nu komma iväg tidigare till USA vilket gör min lilla syster mycket glad! Då missar ja bara en av hennes födelsedagar! Gud va ja är snäll! De e inte klokt!

Madde är här!

Nu har vi varit duktiga! Gick till och hem från tollered! En tur som tog typ 1,5 timma i rask takt...nog för att ja höll på att förfrysa rumpan och skoskav som få så kom vi till slut fram! Var på möte i tollered men skrämdes fort därifrån...två av mina kompisar var inte på världens bästa humör så de va säkrast att fly fältet fort!

Vaknade i Jonas säng i morses och som vanligt så låg han kvar och sov i några timmar till efter att ja gått...den nedrans grisen...de e fusk... Borde nog dra upp honom på morgonen så att han me kan lida lite!

Nu är Madde här! hon var för övrigt med och var ute och gick! Mycket trevligt! Man kan prata så himmla mycket när man är ute och går! har nog pratat igenom dom senaste 2 åren för varje vecka som gått...jupp de e i alla fall så de känns! men va tusan! de måste man me göra ibland! Vi vill ju inte bli gammla, snila och glömma allt...

Fa ägde scenen och vann!

Fa ägde scenen och vann! Idag var  de dans tävling i skolan! Har varit utagningar under hela hösten och idag var det final! En av mina bästa vänner Fa var me och tävlade!! Han ägde scenen och vann! Innan så har Fa varit en av alla andra och inte stikt ut så mycket men idag så såg alla honom och alla ville prata med honom! Han blev allas våran Dans Gud! Vilken takt och vilken känsla...och allt har han lärt sig själv..inte en dans lektion har han tagit! Vad skulle vi ta oss till utan dig Fa? Jádore Fa, Lina, Julia...

Snörvel...

Just som man trodde att man skulle bli frisk från denna hemska förskylning så kommer den så klart tillbaka..va e detta? hur länge skall man behöva plågas på detta vis? Kan ja inte få vara frisk dom sissta 4 veckorna i skolan och sen på praktiken...så e ja nöjd sen...har ju ett helt sommar lov på mig att snörva...varför göra det nu lixom? värkar ju dumt tycker ja allt...


Sov hos pojken i natt..men oj va ont man får  i nacken och ryggen av den jäkla sängen då...får ta å göra något åt detta...de håller inte...men men de e ju värt det! Får ju vara med min babe!!


Mina två älskingar Inka och Mingla!

Mina två älskingar Inka och Mingla! Mingla min lilla ängel har nu varit hos oss sedan i torsdags kväll! Hon är hur söt som hellst. Inka våran Golden var lite tveksam i början men dom leker mera och mera och Inka kan nu acceptera henne mera! Vilket är väldigt bra! Hon har så mycket energi och hela tiden är det lek och bus på gång!

Kort dag i skolan idag så de va till att skynda sig hem så att mamma kan åka och träna med Inka så inte hon blir en slöfock nu när Mingla är här!

Har inte träffar min pojk sen i lördags förmiddag och ja böjar ju sakna honom nu...får inte träffa dig fören på onsdag..hur ska jag klara mig så länge? oj oj oj...


Min söta pojke!

Min söta pojke! En söt pojke! Min söta pojke! Gillar dig tok mycket! Mycket mera än ja trodde från början! Känner en saknad varje dag när ja inte får träffa dig, en saknad ja aldrig tidigare kännt... Vill vara hos dig hela tiden och prata med dig jämt! Ja vet att det blir jobbigt till hösten men det är något vi får lösa då! Just nu vill ja bara njuta av all tid ja får tillsammans med dig! Pussar


Mingla kom hem idag!

Vaknade brevid en söt pojke  i morses! Finns de nått bättre sätt att vakna på? tror inte de...*ler* Skolan va la som vanligt men vi fick vara ltie busiga idag! Som ni kanske vet så går ja restaurang linjen, så idag var vi i våran ena lunchrestaurang och jobbade. Så var det en som jobbar på skolan som hade nån kurs med folk som jobbar inom äldrevården. Så hon skulle göra ett litet test på dom som dom inte visste om.
När dom satt sig och åt blev dom uppdelade på 5 olika bord. Det första bordet fick sin mat serverad i plast lådor, andra bordet fick sin mat slarvigt uppslavsat på en talrik, bord tre fick en vanlig uppläggning och bord fem fick en lyxuppläggning. Allt var samma mat. Men du skulle ha sett deras minner när dom fick maten fram slängd på bordet. Men detta var för att få dom att först att när man kommer hem till dom äldre så är det offta slavsig mat dom får och det är inte lika gott och blir inte samma känsla att äta. Något som i alla fall jag tycker är väldigt bra att dom fick veta. Deras typ "lärare" tog bilder på dom när dom fick sin mat som dom senare fick se på och dom skämdes för deras miner när dom såg hur dom sjävla reagerade. Det var roligt!!

Idag på scout mötet så firade vi Gustaf för han har fyllt 20 år! så de va paket och glass! mycket trevligt!
Kunde dess värre inte stanna så länge, ville hem för hemma väntade nu Mingla! våran 8 veckor gamla schäfer valp som kom hem idag! Hon är så himmla söt! Nu ska ja nog gå och mysa lite med henne!