Oj en sådan helg..

I lördags morses så blev ja väckt kl 8,45 av att mobilen ringde,, de va Lina min vän! Hon behövde hjälp med att jobba på svenska mässtan på "Tur mässan 2006" så ja begav mig snabbt dit! Satt där och jobba hela dagen sedan blev de kväll....hem till Lina för en liten spa-kväll med vännerna! Vaxa benen och ansiktsmask! Mycket trevligt!

Vi somnade ganska så tidigt för vi skulle upp kl typ 8 på söndagen för att jobba igen...så hela dagen på söndagen så va ja me på mässan! Sedan hade ja planer på att åka hem men ja hamnade hos jonas! Mycker trevligt!
Dom höll  som bäst på att städa ur sitt föråd för dom höll på att flytta så ja hjälpte till lite där sen så åkte vi hem till jonas pappa, montera hen hylla och sen somna vi illa kvikkt!


Idag så va de dom skriftliga slutproven i skolan och det var ju fjantigt vad enkla dom va.. alla lärare har tjatat en massa om att dom skall vara så svåra.. de tog sammanlagt ca 50 min att göra 4 prov.. ja du förstår ju!


Sen så bar de av till Kunsgbacka och Vallda för att få min rygg fixad! Och i min rygg var de då inte mycket om var rätt! mycket spännande!

Nu är jag hemma igen och har just duchat ska väll försöka komma i säng snart så ja hiner sova lite innan morgondagen kommer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback