Mingla kom hem idag!

Vaknade brevid en söt pojke  i morses! Finns de nått bättre sätt att vakna på? tror inte de...*ler* Skolan va la som vanligt men vi fick vara ltie busiga idag! Som ni kanske vet så går ja restaurang linjen, så idag var vi i våran ena lunchrestaurang och jobbade. Så var det en som jobbar på skolan som hade nån kurs med folk som jobbar inom äldrevården. Så hon skulle göra ett litet test på dom som dom inte visste om.
När dom satt sig och åt blev dom uppdelade på 5 olika bord. Det första bordet fick sin mat serverad i plast lådor, andra bordet fick sin mat slarvigt uppslavsat på en talrik, bord tre fick en vanlig uppläggning och bord fem fick en lyxuppläggning. Allt var samma mat. Men du skulle ha sett deras minner när dom fick maten fram slängd på bordet. Men detta var för att få dom att först att när man kommer hem till dom äldre så är det offta slavsig mat dom får och det är inte lika gott och blir inte samma känsla att äta. Något som i alla fall jag tycker är väldigt bra att dom fick veta. Deras typ "lärare" tog bilder på dom när dom fick sin mat som dom senare fick se på och dom skämdes för deras miner när dom såg hur dom sjävla reagerade. Det var roligt!!

Idag på scout mötet så firade vi Gustaf för han har fyllt 20 år! så de va paket och glass! mycket trevligt!
Kunde dess värre inte stanna så länge, ville hem för hemma väntade nu Mingla! våran 8 veckor gamla schäfer valp som kom hem idag! Hon är så himmla söt! Nu ska ja nog gå och mysa lite med henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback