God Jul för tusan!

När ja starta datan hade ja tusen tankar i mitt huvud va ja skulle blogga om idag, men vips så försvan tankarna lika fort som dom kan!
Guldfisk? Svar; Ja!

Igår så var de ju ändå julafton å vi va hemma hos pappa för å fira! Så först var de frukost med varmchoklad å grädde, mycket viktig julfrulle! Sen åkte vi upp vill farmor å farfar för å säga hej! Pappa tjata lite på mig först å tyckte att ja skulle ta ut ringen i näsan innan vi åkte dit, men han gav sig till sist å lät mig ha den där! Men de va ingen fara för dom fick ingen hjärtattack å sa nästan inget om de heller! Så ingen höna av den fjädern!

Sen så var de ju självklart Kalle The Duck på televisionen å självklart så satt vi bänkade där precis som vi gjort dom senaste 20 åren! Kanske inte för att de är så bra så man typ dör, men de är ju tradition de me så man gör de ju lixom i bara farten!
Sen va de matdax å ja gick loss på sillen! Mumma!! Efter att ha ätit i typ 2 timmar så va de mot soffan å vänta på tomten! Haha för de e oxå en väldigt väldigt fast tradition vi  har! Haha mobba nu inte ihjäl mig för det men varje år så drar pappa på sig tomtedräckten bestående av grå byxor, grå svart stickad kofta, ett gammalt stort gråvitt skägg å rödluva! Tror att Gills (Pappas sambo) föräldrar och barn fick en mindre chok när dom insåg att "vara tomte" inte bara var att sitta och läsa ettiketterna på paketen utan att köra de hela vägen! Ner i källaren, byta kläder, sminka sig, tända lyktan, gå ut i kylan, knacka på fönstret. Min pappa kan bli skådespelare om han vill för han gör de så jäkla bra! Bilder kommer att komma upp så fort ja kan få in dom på datan!
Så fick vi då paketen! Fick presentkort så ja kan börja spara pengar till min nya kamera och en rak/epilatorapparat!! Yeye! Så fick ja ett par skinhanskar av stora syster och första sesongen av L-World av lilla syster!

Å nu är vi hemma hos mamma å har just ätit julfrukost här med för idag firar vi jul nr2!!! Så snart är det dax att göra sig i ordning igen! Så kommer Thomas (Mammas sambo) barn hit så blir de mera jul!! Weee!! Japp ja gillar julen...MYCKET! Missa de ju lixom förra året så känns bra att få ta igen det i år!!

Sa ja att ja tagit hål i tungan föresten? Hihi!! Å om 6 veckor blir de en till =)=)=)

Trevlig Midsommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback