Twenty something!

Är det nu det är meningen att man ska leva livet å göra allt galet? Är det lixom meningen att man från det att man slutar skolan 18 någonting å fram tills man är 30 ska göra allt de där som man borde, resa, plugga, festa, dejta å bla bla bla. Hur är det då meningen att man ska hinna. Varför ska man vara klar när man är 30. Eller är det då det börjar?! Kanske är det aldrig någon som har sagt att då ska man vara klar.
Är det meningen att man är vuxen å klar bara för att man är i en viss ålder?! I sånna fall är ja körd!

Ja minns när ja va liten så sa ja alltid att ja skulle minsan ut å resa direkt efter skolan å ja skulle ha två-tre barn å inga efter 27, för nej då blev man ju en gammal mamma å de ville man ju inte.
Men så är ja nu här. 21 år, inte rest jorden runt å om ja ska hinna med tre barn inom 6 år så får ja ta mig tusan rappa på.

Ja har inte tid att bli vuxen än. Min livsplan kommer ju aldrig att gå ihop... Ja kommer säkert sitta där, 35, singel, barnlös å med ett jobb jag inte gillar. Nej bläää så kan man ju inte tänka. Det är klart att de går...eller?

Ne ja kan nog med detta inlägget konstatera att ja inte är riktigt frisk i huvudet...för er som någonsin har trott de!

Så nu sitter jag här. 21 år, singel, vet inte vad ja vill göra med livet och på tok för lite pengar på banken för att kunna fly.

I'm fuckt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback