Idas Sexundervisning!

Lick it, better lick it right

Thatch it, better thatch it right,

Kiss it, better kiss it right

Do that pussy right


De är helt enkelt grunden på de vi nu ska lära oss!


De finns mängder olika sätt att ha sex på, de vanligaste som folk över lag kallar för sex, är vaginalsex. Sen finns det ju även anal och oralsex. Men hör å häpna, nu har det även blivit ett till ord på vad vi pysslar med, klitorissex! Japp du hörde rätt, å de är precis lika bra som de låter!

Alla kan ha alla typer av sex, ja så gott som i alla fall! Det kan vara svårt att för två snubbar att ha klitorissex, men ni fattar grejen! Vaginalsex går med andra ord ut på att penetrera en brud med en kroppsdel (vanligtvis då en kuk). Men det måste inte vara en snorre för att de ska "gillas" som "riktigt" sex. Om vi nu vågar använda dom orden! Man kan använda ett finger eller två, en dildo eller va fan vet ja, ta en fjärrkontroll om du vill! Men se upp så att inte knapparna lossnar! Sen vet nog de flesta vad både anal- och oralsex går ut på!


Men så kommer vi till de där nya ordet, det som inte är ett nytt sett att ha sex på, men som rätt nyligen har fått ett namn. För nej, det är inte jag som hittat på det själv! Å det går precis ut på vad det låter som! Den absoluta bästa punkten, den som är absolut mest känslig på kvinnokroppen, den står i centrum! Den som är där bara som en lyx detalj, som inte finns för något annat än njutning. Killarnas mest känsliga del har ju även ett syfte och mening (dom pissar med den!) men våran, ja den finns bara där som en extra lyx! Å ja klagar då inte! Så vad går då klitorissex ut på? Jo, man på tusen olika sett stimulerar klitoris. Och nu kanske många tror att det bara är den där lilla, lilla "knappen" som är hela klitoris, men så är icke fallet!

Nu ska vi se om ja lyckas få till den här lilla teckningen som kan visa för er vad ja menar!




Kanske inte blev den bästa någonsin men ja, ni ser ju lite i alla fall!

Ok då börjar vi.

Nu 1 är då klitoris ollonet som ligger under klitoriskappan, den delen av klittan som man faktiskt ser!

Nr 3 är som en liten, liten sträng som binder samman med nr 2. När tjejen då blir upphetsad så blodfylls hela klitoris och ollonet svullnar upp å tjejer får ett litet, litet stånd! (De du!)

Nr 2 Är Skenklar som går under blygdbenet som man kommet åt "inifrån" med ett tryck upp och inåt mot kanterna, detta kan många gånger vara det som får tjejen att "tända till"!

Så när man då har klitorissex så ägnar man all tid åt alla delar av klitoris. Antingen med händer, fingrar, tunga, eller diverse olika "tillbehör".


Så hur gör då tjejer när dom har sex, å framför allt då klitorissex?!

Jo, som vanligt så börjar man ju med de klassiska förspelet, som kan vara allt från att man viskande berättar för varandra vad man vill göra med den andra när man kommer hem från krogen. Ett annat kan vara typ massage, eller bara en massa kyssar hångel och smek.

För många så kan brösten vara en känslig del (men för den delen inte på alla tjejer!) som gillar att bli berörda. För andra kan det vara nacken.

Sen är det inte så många som gillar när man går rätt på rödbetan så att säga, för att ta eller smeka direkt på klitoris innan tjejen blivit tillräckligt upphetsad kan vara mera obehagligt än skönt. De gäller att först värma upp, å närma sig långsamt.

På insidan av låren så går det ut nerver som är direkt sammanlänkade med klitoris och därför känsliga för lätt beröring. Att smeka, slicka, nafsa eller massera på detta området kan vara att bra sätt att närma sig.

Börja sedan med att försiktigt smeka och utforska hela slidan, å inte bara "trycka på knappen" å tro att de löser alla problem i världen! Utan smek försiktigt runt och se vart någonstans din partner uppskattar det mest. Alla är olika, någon kanske vill att du smeker på höger sida av klitorisollonet, någon annan vill bara ha beröring på vänster sida för att de kanske är mer känsligt på den personen. En annan kanske bara vill att du blåser för att på de sättet skapa vibrationer.

Som ja sa tidigare kan det här passa rätt bra att försöka komma åt att stimulera skenklarna på klitoris som sitter inunder inre blygdläpparna. (Lite svårt att förklara exakt men du får försöka dig fram!) Tänk dig att du med ett finger eller två trycker uppåt mot sidan som en krok typ!

För en beröring där kan starta ganska så mycket! Sen gäller det då att du letar efter vilken punkt som din tjej gillar bäst! Hon kanske vill att du bara kupar handen över för att skapa värme, eller så kanske hon vill att du smeker med ett finger, med två för att skapa lite större yta, eller med hela handflatan för att få ett stort område. Eller vill hon kanske hellre röra sig mot dina fingrar eller din hand när dom är stilla, det kan vara ett bra sätt för dig att lära dig hur hårt, löst, snabbt eller långsamt hon vill att du ska smeka. Det kan vara ett lättare sätt att vägleda på.

Nu har du lite mer info om den här delen. Så nu kommer vi till höjdpunkten! Orgasm!


Alla får sina orgasmer olika, några känner den i hela kroppen, några skakar, några får fontänorgasmer. Någon får en orgasm och är sedan nöjd med det, en annan måste kanske få tre fyra stycken innan dom känner sig "färdiga". Å andra har aldrig fått en orgasm.

Grejen med fontänorgasm är lite intressant! I början för typ 100 år sedan så trodde man att tjejerna kissade ner sig när dom kom för att vätskan som kom, kom från urinröret, men det var några damer som minsann hävdade att dom visste hur de såg ut med kiss fläckar i sängen, å att dom minsann inte gjorde det. Så en forskare fick helt enkelt i uppdrag att ta reda på vad det var! Så han la alla dessa damer på rad, lät som onanera till orgasm och samla då upp denna vätskan som kom ut. Å kvinnorna hade minsann rätt, dom hade inte kissat ner sig! Vätskan kom från små körtlar precis i början på urin röret som innehåller en massa skumma grejer och en himla massa socker! De sägs vara bra att tömma dessa körtlar ibland för att minska risken för urin läckage. Men känn dig nu inte nere för att du aldrig fått det, vissa får det aldrig, vissa får det någon enstaka gång i livet å så finns det dom som får det jämt. Som vanligt så är vi olika allihopa!

Grejen att tjejer kan få flera orgasmer på rad lättare än vad killar kan är för att blodet som klitoris fylls med inte går tillbaka lika fort ut i kroppen, utan efter en orgasm kan det ofta räcka att vänta i några minuter (då klitoris är extra känslig efter en orgasm och kan då göra ont att beröra) och sedan kan man gott börja om igen!
Just go for it!

Med andra ord, när tjejer har sex med varandra så har dom sex precis som alla andra fast uteslutit den "biologiska" snoppen! Fast med mer närhet å va ja tycker ofta mer engagerade i att de ska vara bra för båda!
Men vill du veta exakt i detalj allt?! Ja men varför inte prova!!

Tror nog att detta var allt för denna gången!
Vill du veta mer så får du allt ta å fråga!!

Ja just de ja! Vi måste ju avsluta med världens bästa låt som även är en bra manual! Sätt på den nästa gång din brud/snubbe behöver lite vägledning!!


God-Des and She - Lick It

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback