Hemmåt igen...

Så sitter ja då ännu en gång på tåget från Stockholm mot Göteborg... Denna gången faktiskt med lite vemod... Har nu suttit här i 30 min, införskaffat både vin och kod så att ja kan surfa lite. Vet va ja ska göra hela helgen och att de förmodligen kommer att bli trevligt. Men ja kan ändå inte sluta längta tillbaka till Stockholm...jupp redan nu! För vad missar ja i helgen när ja inte är här!? vet att ja missar förmodligen tre utgångar och mycket mys... Vilket suger rätt kraftigt... Men å andra sidan så ska ja ju faktiskt få julklappar och ge några me för den delen. Ja ska packa ner min lägenhet i Strömstad och slippa de bekymret nått mer. Umgås massor med mamma och pappa och systrarna kommer ja nog me att se en del av. Ja, kanske till och med så att ja hinner med att sitta ner och äta en riktig middag med min pappa! Kan inte minnas när de hände senast!
Å sen är de ju nyår i Strömstad och de kommer säkert att bli trevligt de med. Men ja misstänker att när ja är där på Cod och de inte är exakt samma som förra hösten så kommer de inte att vara lika roligt längre. Kommer ja då att ångra mig å hellre önskat att ja va i storstan?! Men de blir nog bra! Nu ska ja vara lite possitiv ju!

Jaja...så är de så är de... Satan ja börjar gäspa och grejs...kan ju inte somna nu när ja pröjsat 109 spän för att kunna leka på nätet i 3 timmar...rena rånet ja vet! Men ja lyssnar på fasligt bra musik i alla fall! Om ja visste hur man gjorde så hade ja lagt hit en video...men nu vet ja ju inte de så...men ja jobbar på de!!

Om inte annat så sök på "stars - calander girls" på youtube! den e fin den du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback