De va som fan du!

Ja slutar aldrig att bli förvånad!
Vilket underbart dygn ja just haft! Böja med att färga hövet i en anningen rödare ton! Först va ja lite tveksam å tyckte att de kanske va lite väl rött, men ne. Ja e nöjd! Nu e ja tillräckligt busigt röd för att spegla min personlighet!

Sen så var de till att göra sig snygg för hör på detta, vi skulle på förfest hos nån annan än oss själva!! Sandra drog med oss till vän! Så i en liten etta på st eriksplan satt vi 7-8 brudar å snacka skit å kolla lite på Idol! Å eftersom att ja har blivit vuxen nu så drack Ida öl! Ja e fan bra ja!

Sen så va de vidare till G. Gillar den klubben! Många balla människor! Å för en gång skull så va de inte bara Elin ja dansa med utan vi hade trevligt på var sitt håll. Ja Sandra Elin och Li lyckades till och me ta oss upp senen och skaka lite rumpa å visa Stockholmarna hur de ska gå till! Var även ett gäng med transor som hade nån form av show! de va lite ball =P dom såg ju inte riktigt kloka ut ju! Jo ja gjorde en snygg sak med! Eftersom att ja va helt speedad så sprang/hoppa ja runt på dansgolvet, Så var de nån stackare i vägen som ja lyckades skalla! Blödde i läppen, hövet värkte, en fjollig bög som var orolig för mig å ja dansa bara glatt vidare!

Sen blev de då bestämt att Sandra och Li skulle följa med oss hem för lite...humm va kallar vi de.. efter "socialitet"! Men så känner vi ju Ida å hur hon blir när hon åker tunnelbana.. Jo hon mår mindre bra. Så de va ju bara att hoppa av vid en hållplats så att fylletratten kunde få spy i en soptunna. Å sen på de igen!

Hem kom vi i alla fall. Frågan e ju dock bara hur länge vi han vara sociala innan vi däcka hela högen! Li han i alla fall ha högläsning ur "Orgasmboken" å även lite musik spelades. Efter ett tag kviknar ja till av att Sandra gör ett tappert försök att få av mig kläderna å upp mig i sängen! Sen sov vi så sött alla fyra.

Dagen har sedan spenderats i sängen! Mycket trevligt sätt när man e så pass bakis att hela världen snurrar så fort man blundar! Och de bästa med allt i den här staden är att dom har fri hemkörning på pizza! Kan ju lova att ja å Sandra götta oss me pizza i sängen! Bäsa bakfylle maten på länge!

Men sen hej å hå var de dags å röra lite på sig. Följa Sandra till tunnelbanan å sen köpa lite ost som vi nu ska frossa på! 4 olika ostar, 3 olika marmelader, lite olika kex och ett gott glas vin.

image95
Så här ser ja ut nu!! Godkännt?!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha.. Mammas adress är www.susenshome.blogg.se

=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback