Massa tanker nu igen!

Jaha då har man avverkat ytterligare en seg dag på jobbet. Fast ok när vi fick trevligt besök på slutet så blev de hela mycket roligare! Å vad ska man hitta på nu då? Jo först så sitter ja la kvar här ett tag å sen så kanske man åker förbi mataffären! De e ju alltid himla roligt! Köpte mig en mattidning idag så kanske kan man hitta nått spännande recept där i som man kan tillaga. Börjar sina av matlådorna i frysen nu.

Ja ha så blir de party igen på lördag då! Jo ja har faktiskt en anledning att gå ut varje helg! Antingen så är de ju lönings helg, någon som har inflyttnings fest, nån som fyller år eller så måste ja helt enkelt bara fira att det är lördag! Där ser ni, det finns alltid en anledning eller två att svänga runt en kväll! Och alla trevliga människor man träffar också! Blir ju bara bättre och bättre för varje helg som går för det är alltid någon ny som man träffar som man aldrig sett innan! Och det är ju minst sagt spännande! Sen så finns det ju dom som man hoppas att man ska springa in i för kvällen kan då sluta så mycket mer spännande! Och hittills har ja lyckats bra med de me! Träffat denna spännande människa varje party helg nu de senaste! Tackar Gud! Schyst att du är på min sida ibland i alla fall! Kanske man kunde se till att få be om en liten tjänst när man ändå pratar om dig! Kan du inte se till att ja kan springa in i personen i fråga nån mer gång än med ett antal promille i blodet! Det skulle verkligen vara bra faktiskt! Om vi nu vill att ja ska komma någon vart i detta uppdrag!

Har kommit igång med träningen igen också! Det känns sjukt gött! Precis som ja va rädd för så va starten seg men nu när ja är igång så borde de la flyta på som de ska! I alla fall 4 pass i veckan och nu med så mycket tid till övers kanske ja snart ska lyckas komma upp i 5 pass. Men det kanske kan bli svårt eftersom att i alla fall typ varenda söndag går bort… pga. lördagens bravader! Och på lördagar hur ska man då hinna med att träna? Börjar ju en halvtimma efter att gymmet öppnar och sen e de ju raka vägen till närmaste party! Det låter som att ja får hålla mig till 4 pass i veckan. Kan bli segt annars!

Jag vet inte om ja nämnt det tidigare man ja har kanske skaffat mig en lägenhet nu! Ja hoppas på detta i alla fall! Henrik som har jobbat här innan ska flytta å han hyr en lägenhet i andra han så ja ska nog ta den!! Om människan kunde vara så vänlig att svara i telefon bara. Har varit omöjligt att få tag i honom. Det bekymrar mig lite. Men ja har ju i alla fall nr till den han hyr den av så har han gått å kola vippat så är de ju bara att ringa Albert så ska ja la kunna ta lägenheten i alla fall! Å det var ju de som var målet! Ja har fattat det som att de är en 2,5:a, takvåning, lite havsutsikt och högt i tak! Ca 5 minuter från centrala Strömstad, torget med andra ord! Så ja hoppas, hoppas, hoppas att de blir så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback