Stureplan?! Nej tack!

Nu har vi varit ute å traskar runt i denna lilla stan å ja har nu bestämt vilken plats som är den minst mysiga i stan å de är faktiskt Stureplan, inget spännande alls faktiskt...! Nu tycker ni kanske att ja e lite knasig som inte gillar stadens mest omtalade torg. Men vet ni vad vi snackar om?! Jo ett torg som är typ litet, en cementsvamp i mitten å massa trafik. Nej inte spännande eller mysigt för fem röda ören asså! Så nu vet ni alla det!

Men Hötorget de är ett mysigt ställe å självklart då även Gamla Stan! Drottning gatan är ju också rätt trevlig att vandra på. Å självklart så har vi ju även Götgatan och Söder som är två trevliga platser! Så där ser man ja lär mig sakta men säkert!

Idag gick vi förbi ett ställe som såg ut precis som Park hemma i Strömstad! Vilka flach backs de gav då! Å så har man hört så himla mycket om att alla ska till Cod idag och vet att alla har trevligt. Nej då hjälper de inte att vi är i landets största stad. För alla party sugna vänner är ju inte här, å då blir de inte samma sak.

Vi pratade häromdagen om vad vi saknade med Strömstad å vad vi längtade tillbaka till. Å det vi kom fram till var en plats, ett gäng och en stämning och en trygghet. Nämligen höstens alla förfester i Ochos underbara lägenhet. Varje helg var det samma folk och samma stämning. Kanske låter de tråkigt men de va de inte. Det var de bästa som fanns! Man visste med säkerhet att de skulle bli bra varje lördag. Spelade ingen roll om vi var 5 eller 15 personer med eller utan kändisar. Vi hade alltid trevligt.

Ok nu börjar detta bli för ömkligt å deppigt så nu ändrar vi lite här å säger så här istället! Gillar den här staden grymt å hittar nya ställen å nya människor varje dag å de finns en ny spännande överaskning bakom varje hörn. Men de hade varit bra om inte strömstad låg 50 mil bort....


image32
Stureplan

=  Nej tack...!!


image33
Hos Ocho
+

image34
Gamla Stan

= JAAAAA TACK!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback