Ny stad nya intryck!

Så var första dagen avklarad! En mycket bra dag! Elin kröp upp i min säng å väkte mig kl11! En alldeles lagom sovmorgon, å ett underbart sätt att bli väckt på! kan ja leva med! *ler*
Sedan så var de frukost å de blev varma smörgåsar å sen va de ju bara att börja göra sig redo för att spana in staden! Gick ner till Brommaplan å de första man får se där nere är en sjukt het kille som jobbar på grönsaksmarknaden! Å då va de bestämt Ida måste nog gå dit varje dag å span in honom! *ler* En liten oskyldig flört har la aldrig skadat! *ler*
Sen bar de av med tunnelbanan in till staden å ja fick bannumej se alla hörn av stan! Vi var på söder, plattan, slussen, medborgarplatsen å gud vet va alla ställen hette! Å de bästa med hela dagen var nog när vi var inne i Saluhallen! Hjälp vad ja gillar dom ställerna! Måste nog söka jobb i en Saluhall, tror de hade passat mig fint!
Sen traskade vi till Gamlastan å gick till Chokladkoppen alias "Bögcaféet"! Å hjälp va ja gillar de stället! Ok maten e jätte god, kanske lite trångt å hyfsade priser. Men så kommer vi till de som gjorde de hela helt perfa! Alla RÅ HETA bögar! Ja fattar inte vad de är, de e slöseri med snyggingar! Ja menar de bara krylla av snyggingar där å alla va gay... ja pallar de inte! Snacka om att de är HELT omöjligt att få nån av dom... Känns ju till å med lättare å få en kändis lixom...Hopplöst... Men vi kunde i alla fall se å njuta å de vill ja lova att vi gjorde!
Sen var de dags att åka hem. Handlade mat på vägen å de är inte klokt va trångt de va i matbutiken...palla! Men men fick i alla fall tag på de viktigaste och ska köpa resten av snyggingen på marknaden i morgon bitti!
Sen kom vi hem å de va äntligen dags å packa upp väskorna, för de är ju sååå roligt =P Not!
Vi tröttnade när vi var nästan klara, sista väskan får vänta tills i morgon. De blev kvällsmat i soffan till Idol och sedan en film. Å nu ska man tydligen sova å ladda upp sig för en dag av arbetssökande! Wee!

image27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback