Vad är grejen??

Vad är egentligen grejen med killars gosia tjock tröjor? Hur kommer de sig att man som tjej så fort de blir lite kallt eller då man bara vill mysa lite måste få på sig en killes tjock tröja??
Då får man en sån där go känsla lixom, de känns lixom mysigt med den där ett par storlekar för stora tröjan å man känner sig bara liten å söt. Sen om de inte är så spelar egentligen ingen roll. För just då känner man sig typ sötast å mysigast i världen. Å de bästa är ändå lukten! De är knäppt! Hur kan man tycka att en gammal skitig tröja luktar gott? Men ja va tusan spelar de för roll den gör ju bara de!
Så gör man själv ett litet halv tappert försök å tar ett par storlekar för stor tröja nästa gång man är å shoppar för de är ju så mysigt med stora tröjor. Men så fort man kommer hem å ska prova sin nya mys outfit så är de bara så fel. Inte alls samma sak. Ne de kan kvitta. De ska vara dom slitna, mysiga, goa, lukta gott tröjorna som gäller.
Så pappa är nog lagom tacksam för att ja inte snor hans tröjor längre! Men tack Jonathan som idag ((ovetandes dock!!)) lånade ut sin goa tröja som ja å Elin hade tävling om att den som hitta den först fick mysa med den! Haha jag vann! Men ta de lungt jonathan du får tillbaka den i morgon! Hade ju dött om ja gått utan den! *ler*

Med andra ord 10 guld stjärnor till slitna stora tröjor som luktar kille!


image25
Här ser vi att vi är till och med rätt i modet i de gosiga tröjorna, dom myser till å med omkring i dom på catwalken!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback