Fördriva tiden...

Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jupp de kan nog förklara rätt bra vad ja har just nu!
Sitter på centralstationen i Göteborg och väntar på att klockan ska bli 20,42 så att tåget hem till Stockholm ska gå.. Ok nu kanske ni frågar er va ja mitt puckor gör inne i stan så tidigt och inte stanna hemma i Floda med familjen lite längre. Men nu var de så här va att ja skulle till min akepressur kl 14 träffa Lina kl 15 och till frisören kl 17,15 å sen va ja klar kl 18,20 å de innebär att ska ja hem emellan de innan tåget går upp igen så hinner ja vara hemma i huset i ca 35 minuter innan ja måste rusa igen, inte så lockande. Så nu sitter ja här på ett internett café å väntar på att tåget ska komma in så ja kan sätta mig där å ha tråkigt i tre timmar innan ja kommer upp till min prinsessa igen! Hon är mycket saknad vid de här laget!

Hos Gelan (akipressuren) så gick de som vanligt, ryggen var helt fuckt up, som vanligt! Av 7 möjliga så var det 5 fel! Med andra ord så vad de enda som var rätt i min rygg svanskotan och den översta kotan som hövet ligger på rätt, sen va de bra många kotor där emellan som låg hel galet! En kota mellan skulderbladen som var orsaken till att ja hade svårt att andas, de va rätt skönt att få rett ut de i alla fall! Men nu är alla kotor på plats igen och tack vare ca 7 nålar i öronen så hoppas vi att dom ska stanna där ett tag! Hoppas hoppas!!

Sen var de träffa Lina! De va trevligt! Har inte sett henne på snart ett år så de va mycket skvaller att ta igen där!! Hon bor nu i Torslanda med Fredrik, jobbar hårt å reser en del! De va verkligen trevligt att träffa min vän igen! Har saknat henne! Sprang även in i hennes mamma och syster Ida på vägen till bilen så de blev lite prat med dom oxå, lika trevligt de me! Måste snart komma tillbaka och umgås lite mer med Lina a.k.a Porn Star!

Ooo frisören hade ja längtat efter, dock blev de ett litet missförstånd. Ja hade bokat tid hos Jocke men de va tydligen nån som gjort fel så ja fick en tjej i ställt. Gillar inte riktigt att bli klippt av tjejer, vet inte varför men har fått för mig att killar är bättre!! Men hon va riktigt duktig! Sa att hon fick göra vad hon ville, så de blev en tjock å go hel lugg! Mycket spännande! Har inte haft de på bra många år och senast ja hade de så hade ja kort hår...tror ja!! *ler* Minns inte så noga! Men de blev najs! Och så jätte upp klippt som vanligt så ja kan få lite volym på de hela (inte för att ja brukar ha de problemet men goare när de e lite tunnare!!) så ja kan tävla mot Prinsessan!

Så nu sitter ja som sagt på ett internett café och hoppas på att tiden ska gå... tick tack tick tack....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback