Så liten kropp och så mycket röst!

Ooo de va en roligt, spännande, intressant och trevlig kväll! Efter jobbet så var de raka vägen till Globen, entre 6, sektion A19, rad 13 och plats 40 för att se på Sweet Escape tour med självaste Gwen Stefani!
Hon va as grym live, inte alla som klara detta men hon gjorde det med briljans! Gick dit ensam å Elin tyckte att ja va knasig som gjorde de! Men ja kan lova att jag var allt utom själv! Globen var denna kvällen till ära fullsatt! Och alla gunga med!
Fram emot slutet så klätra hon upp och stälde sig på staketet framför den ståeende publiken, babbla ett tag å sa sadan att nu skulle vi leka en lek och bad de bilda en passage i mitten av folk halvet. Publiken skötte sig fint och snabbt fanns där en gång. Då flyger Gwen ner i folk massan å börjar att springa efter. Efter henne kommer oxå en kaskad av livvakter! Men vi svenskar är ju så fredliga så alla lät henne gå igenom! Eller ja springa! Hon hoppa upp på mixer bordet, ner bakom dom, förbi baren som stod på golvet mellan all publik, och upp på läktarna och ennu en gång upp på staketet. Där stod hon nu och sjöng å prata å hon fick oss alla att lova att vi skulle vara bättre än alla andra publiker hon haft och sjunga sjukt högt! Sen sprang hon vidare mellan stols raderna och vakterna hade problem att hinna med specielt "Big bobb" men även han klara de till slut! Sen rände hon en bit innan hon klättra upp åter en gång  å fortsatte å sjunga. Å så kom hon fram till där ja satt typ å ja kunde på nära håll se hur denna grymma kvinna lyckas hålla sån kalas bra trimm på sin 38 åriga kropp! Så snygg vill ja me va när ja blir så gammal!
Avslutet va as grymt och en massa snygga kläder å klädbyten genom hela konserten å de ger klara + poäng!
Så summa sumarum var de as roligt å as bra! En klar 5 av 5 möjliga!!!
image50
You go Girl!!

Kommentarer
Postat av: Adze

Jag vill också jo... Gwen Stefani rockar fett!
Synd bara att det inte var en duo med Akon också :)
Då hade det vart fulländat :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback