De kallar ja personalfest!

Då har man just börjat på nya jobbet och redan var de dags för personalfest! Man tackar ju inte nej va! De som dock var lite synd var att ja jobbade både lördagen då de var och idag söndag. Vilket innebar att ja fick ta de lite lugnt men de gjorde inte så mycket!

Vi hade vår personal fest tillsammans med vårat kaffe rosteri. Så de va många. Vi började (eller ja dom!) med en vin provning. Å eftersom att Anna våran sommelier är grymt bra så prata hon på massor å dom fick testa de olika vinerna mot olika bas smaker så som typ syra, beskt, sött...ja ni hajar!
Även om ja då jobbade så är hårt kök helt öppet mot matsalen och rätt litet så ja va rätt mycket med i de hela ändå! Så ja jobba slet å lyssna.

Så blev klockan 18 och vi stängde och skulle städa, chefen kommer då med ett glad vin och säger åt mig att nu måste ja komma ikapp! Städar fort medans de andra minglar vidare, slänger på mig min kläder och in i taxin där alla andra redan väntar! Så var de dags att åka till aktiviteten som rosteriet hade ordnat. Innan hade vi bara fått veta att vi skulle ta med oss "mjuka" kläder. Vi hade ju gissat lite innan men oj så fel alla våra gissningar hade varit. Vi skulle dansa Afrikansk dans! *ler* Vi vara mycket fundersamma först å tänkte att nu kommer vi göra bort oss totalt. Här krävs mera alkohol!

Sagt å gjort vi stampa med fötterna, klappa med händerna, tjöt med munnen å hoppa runt som dårar men shiit va roligt de va! hade kramp i skratt musklerna efter en timma där! Efter att vi på Fine Food hade vunnit den sista delen av dansen som var en tävling så var de snabbt upp i omklädningsrummet för att göra sig lite snygg! Trodde nu att vi var på väg till en klubb men icke.

Vi kom fram till en liten fin och mysig restaurang där vi började med champagne medans vi väntade på att borden skulle bli färdig dukade. Vi minglade runt å drack mer skumpa å prata lite till. Sen var de middag! Och oj så gott de var! Mera vin, god mat, tryffel till dessert, latte och sen nån spännande jordgubbs drink till var å en av oss!
Hade väldigt trevlig och satt väldigt bra mellan massa roliga folk att prata med å lära känna lite bättre. De e ju aldrig fel att lära känna sina kolleger!

Sen så var de dags att gå vidare när klockan börja närma sig halv ett. Men alla vi flickor kände att de fick räcka nu. Både jag och Emma skulle ju jobba idag, jag kände dessutom att ja hade fått nog av alkohol denna kväll.
Så de blev hej då till dom andra och raka vägen till tunnelbana. Hemma vid halv två och upp igen vid halv sju för ytterligare en dag på jobbet!

image61


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback