Spybar....Ack så överskattat...!!

Så var de då lördag igen å dags att gå ut. Vi hade bestämt oss för ett ställe som inte låg så långt från Hötorget och hade en liten karta och allt för att hitta dit!
Men så gick de som de gick då både ja å Elin kan vara rätt så förvirrade med lite alkohol i blodet...Ok vi kan vara de i vanliga fall me men ni fattar grejen!
Så hamna vi på stureplan å Elin vräker ur sig att vi ska gå på Spybar, jag va dock väldigt kritisk och tänkte på alla fördommar ja hade om de stället med alla kvajer, backslik och brats. Men de va ju Elin födelsedag så va ju bara till att glatt traska med! Mot ingången där vi först gick fel, fick vi veta när vi försökte ta VIP ingången in... Vi trodde ju att de stod för Väldigt Inteligenta Prinsessor... är inte lätt alltid...
Men in kom vi tillsist och börjar gå ett varv, ser den lilla brath-skumpa-helrörs avdelningen å går lite till å ser en liten bar, går lite till ser ett litet dansgolv till och inser att vi nu är tillbaka där vi börja... HALLÅ stället va ju i storlek med vår lägenhet...Å var tusan höll garderoben hur?! Kunde inte se nån på flera mils avstånd... Förvirrat frågade vi vakten var vi kunde hitta den. Han medelade då att gaderoben fanns på övervåningen och öppnade först kl12...SUCK... ja ja bara till att bära runt på jackorna ett tag då...

Så blev klockan äntligen 12 och upp för att lämna in jackor och väskor. Är möngo lång kö och de tar ett bra tag innan vi kommer fram, då upptäcker vi de att dom inte tar kort och ja å Elin har bara 26,5 kr löst...å de kosta 20 st...Men tänkte vi å Elin sprang fort bort till baren för att köpa nått å dricka för att få ta ut lite till gaderoben, men icke de fick man inte...dumma jäkla människor. Så vi tänkte att vi får la helt enkelt hänga på samma. Å säger de till bruden när vi kommer fram. Då säger hon att de går inte, man FÅR inte de...pyttsan... ja ja tänkte vi vi får la ta å hålla i ena jackan då å hängde in min stora kappa, bad att få hänga in Elins handväska med, men då skulle dom mupparna ha 20 kr till för de! Rena rånet  å de gick vi inte me på å tog väskan å gick. Tryckte ner Elins jacka i min väska och alla mina prylar i hennes. Nu hade vi två knökfulla handväskor och mycket illska inne på toan där vi va för att lugna ner oss å piffa till oss.

Bestämda att ändå ha en underbar kväll så svepte vi vinet som vi tvingades köpa för 168 kr för två stycken...(ni hör ju...) och gick ner för att dansa. Väl på dansgolvet så ser vi Ryan från OC! ok kanske inte den riktiga men vart fall hans gengångare! Å vi kan int behärska oss å glor som två fån! Men men va gör de i en värld som denna!
Går ut för att Elin ska få röka så kommer Ryan snubben oxå ut. Elin hetsar mig å säger att ja inte vågar gå fram till honom och prata. Envis som ja är så traska ja glatt fram å häver ur mig "Asså ja måste bara få fråga, du har aldrig tidigare fått höra att du är lik Ryan i OC eller?!" Förvirrad kollar han på mig, ler och säger att nej de har han aldrig!

Elin är snabbt framme å vi står å beundrar detta körsbärs fenomen. Efter ett par cigg blir de dansgolvet nästa. Vi svängde loss som aldrig förr å ja tror bestämt att de törra stadsborna blev lite chokade när vi drog igång våran dans, å aldeles säkert fick dom sej oxå ett gott skratt men de kan ja så gärna bjuda på!

Sen som att de inte var nog med att vi hitta Ryan så hitta vi även Seth Cohen, å även här va Ida snabbt framme för att upplysa om detta!

Blev mycket skratt, mycket bortknuffande av fula tjejer som dansa med snygga killar, mycket lekandes, å mycket smitandes! Å slut betyget för Spybar blir tack vare den bra musiken å alla hetingar blir fjuttiga 
Antal stjärnor

Men i de stora hela så hade vi en underbar kväll å man kan nu skryta om viss utbytning med almost kända hetingar!!

image45  
image46

Ja tackar vart fall INTE nej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback