Slutet på dan dårå!!

Så fick ja då jobba kvällen idag, de gick helt smärtfritt måste ja ju säga! Å de bästa av allt! När ja typ precis hade börjat så stod ja å skala äpplen å kolla ut på vägen, så helt plötsligt så dök de upp ett par ben (japp benen är det ja ser först för ansiktshöjd på folk har ja en hylla..!) som ja kännde igen! Kolla förvånat uppåt å såg att de va Miss Ex som stod där å va påväg in!! Weee!!
Blev smått överaskad!! Men de kanske ja inte hade blivit om ja hade kollat min mobil lite tidigare å sett två missade mess å två missade samtal från fröken!
Så hon stod så snällt å höll mig sällskap typ 2 timmar eller nått =)=)=)

De va nog de bästa som hände på hela dagen tror ja!!


Nu e de återigen dax att sova så ja orkar upp i morgon bitti å träna! För Riccie Hurtbullen ska vara på gymmet kl9 å sen blir de ev en skön promenad på de me!!

Å i morgon kväll så blir de nog Kattis me bejbsen som ja inte träffat på länge nu! Leka me Kyckan står inbokat på schemat me!! Å så borde ja gå till East Street å byta staven i tungan som nu börjar vara irriterande lång (precis som att den inte var de tidigare då eller!! =S ) så ja borde dra dit i morgon eller på torsdag å få den bytt! Men tror nog att de får bli på torsdag....känns som att ja kanske inte hinner det i morgon! haha

Sen e de snart fredag igen (eftersom att ja räknar idag som veckans första fredag!!!) å då är det en kort arbetsdag å sen blir de gnällbältet å örebro!! Längtar massor!!!



Haha finns många ja vill ha ;P


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback