Underbara promenad och Kareoke två trappor ner!

Fan vilket undebart jäkla väder vi har då!! Blir aldeles lycklig! Nog för att ja står inne hela dagarna och bara kan se de.. Men sen så blir de en skön promenad hem i försommar natten!
Så där gick ja längst vattnet hela vägen hem! Månen lyser som fan å de e stjärn klart! Så slog de mig hur underbar natten kan vara! Å hur gott allt lukta! Gick runt å sniffa in alla lukter! Sniffa in sommaren! Sluta med att ja va tvungen att nalla lite blommor från ett träd å ta med mig hem för att få lite vår/sommar här hemma med!

Så när ja går i svalen så hör ja en massa ljud från en av lägenheterna, nyfiken som ja är så va ja ju tvungen att gå ut på balkongen i svalen för å se var ifrån de var! Å ja kan lova att de är fet röj två trappor ner under mig!! Så nu sitter ja med fönstret öppet å lyssnar på ett gäng som fått i sig en del alkohol å sjunger karekoe! haha! å inte fan låter de bra! hahaha! men de innebär att ja kan ha fest här ibland me! å de känns sjukt bra att veta! ja stör inte mest! haha
Hahahahah! vet ni hur de låter me massa fulla människor som sjunger "knock knock knocking on heavens door!" Hahahah! De gör mig inget att dom håller på för ja lovar att ja skrattar så ja håller på att dö här! Fundera ett tag på om ja skulle ta å gå ner å göra dom sällskap! men ja tror nog att de bli sängen för min del... trotts allt inte avslutat denna arbetsveckan ännu 3 dagar kvar..av 8!
Nu ska ja skratta vidare här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback