Haha Marika är inte klok!

En del skaffar fadder barn, några stödjer Greenpeace, någon ger pengar till hjärt å lung fonden. Men Marika har kommit på ett nytt sätt! Man handlar mat hos stackars turk farfar som öppnat en "ica" butik runt hörnet! Hahaha! För att stöjda och hjäpa till! För att de är bra att dom inte tar en massa bidrag eller vad de nu var hon sa! Men gud va ja skratta när hon sa de! Du e la för söt marika!

Jo föresten, de va ju Valborg igår å så! Så ja å Marika passa ju såklart på att ta tillfället till akt å gå ut å supa lite! Vi såg de som en förfest inför fredagen som ska bli helt GALEN! Då ska här drickas abnorma mängder alkohol! Mohaha!

image197

Så snygg va vi påvägen in till stan! Haha!


Å imorgon så är det dags att flytta igen! Å den här gången är det med blandade känslor.. För ja värkligen ÄLSKAR denna lägenheten som ja bor i nu... Men å andra sidan så är den andra mer centralt, samma hyra och ja bor där själv! Fast där finns BARA möbler..så blir till att införskaffa lite tallrikar å skit i morgon... för att påöka min samling något! Fan ja kommer att kunna simma i köks grejer när ja väl skaffar mig ett hem där ja ska bo läääänge!
Så i morgon så är det mycket att göra! Ska börja med att tvätta å städa å klockan 12 ska ja vara ute ur denna lägenheten. Sen bär de då av till Ikea för att köpa täcke å grejs som ja måste ha på en gång! Sen blir de systemet, måste ju ladda upp lixom! Sen blir de till att packa upp å bygga möbler!! De e roligt!! Å sen så ska ja å Marika äta tacos innan vi sätter igång med supandet! Å ja har planer för i morgon kväll! Ojojoj! Here I come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback