Grattis Norge ;P

Höll på att dö av skratt häromdagen när ja fick ett sms från Trädgårn, där ja tydligen är VIP medlem..av nån jädra anledning.. men men till saken. Jo så här stod det då i smset;

"Trädgårn, Lördag 17 maj! Du kära VIP member med gäst går in fritt innan 24 detta gäller även alla norrmän. Grattis Norge!"

Hahahahaha! Ja grattis alla norrmän nu tillåts även ni att gå på krogen i stockholm! Haha! Man måste nog ha bott i Strömstad eller nära norge för att fatta de roliga! Men gud va ja skatta!


_________________________________  O   __________________________________

Från att aldrig träffa min babe till att ha henne sovandes här för jämnan är en mycket trevlig sak! Hon kommer nyförtiden upp jätte ofta! Nog för att de är för att jobba här upp i några dagar eller så men ändå! Hon kommer ju hit å det är huvudsaken! Så då gör det ju inget om hon bor 50 mil bort!

Å Prinsessan kanske kommer närmare mig snart!!! Ser fram emot det om de blir så!! Weeee!!

_________________________________  O  ___________________________________

Har ÄNTLIGEN hämtat alla mina grejer hos moster nu! Har ni en anning om vilket lycka det är att ha alla sina kläder att välja mellan?! Och oj vad värt det var att konka ner alla lådorna från 8 våningen(...utan hiss!!!) Sen är det ju en helt annan sak att min lilla lya nu är helt överbelamrad med saker! haha! Så de blir nog till att åka till Ikea i helgen och köpa mig en byrå eller liknande! För ja har långledigt! Från tors kl 16 till tis kl 11!!! Så himla skönt de ska bli! Så kommer ju Lina hit å gör mig sällskap, å så är det grillparty, så ska ja klippa mig på fredag!! Umgås med Marika! Kanske Ikea! Å såklart G på fredag! Hela min långa helg är speckad med saker att göra!! Å så ska solen skina och lönen komma in på fredag!! Blir det bättre än såhär!? tror inte det!!
Jo just det ja! Ja har förberett mig noga inför grillningen.....

Min party melon är törstig och dricker mer än gärna vodka!
Kan bli kul, som tumba gänget hade sagt! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback