En jävligt skön helg!

Fy tusan va ja har haft en skön ledigthet denna helgen! Slutade juobba kl 16 i torsdag å sen dess har ja bara njutit! Börja med att ja å Li möttes upp i stan å traska runt ett tag innan vi, gick lös på sminkavdelningen på Åhlens! Vi testa typ allt glitter dom hade på hela stället! Vill lova att ja inte såg riktigt klok ut! haha sen drog hem till henne för att laga tortilini med 18 kg vitllök! sen kom min babe kom hit igen på kvällen!! På morgonen så var hon snabb med att rapportera att jag under natten hade lagt mig över henne ett par gånge! å skedat någon gång med för den delen! Men men de är ju bara mysigt lixom! Å ja råker veta att hon inte led heller! haha!

Fredagen börja ja med att gå till frisören! De bästa ja vet! Sen var det en snabb kaffe med Linnea innan ja gick för att äta lunch med Li. Shoppa som en dåre å mötte upp Marika och camilla i stan för att hänga lite i den lilla parken vid medis. Snabbt hem för att byta om för utgång å sen hem till marika för att smygstarta förfesten innan ja följde med Li ut till solna till nån stor fet fest! Å sen bar det som vanligt av till G! Där ja träffa massa folk ja kännde!! Gillar grejen att ja numera kan gå till krogen å träffa mängder folk ja mer eller mindre känner!!

Sen blev de lördag! Å fan vilken underbar dag de va med! Ja å Lina börja dagen med frukost i parken utanför mig! Sen träffa ja Linnea och Li i stan för att handla mat inför kvällen!! Massa gott! Sen som vanligt så försvann all tid! vilket innebar att vi va oåp systemet ca 25 min efter det att dom hade stängt! haha så fick ringa till Erik på jobbet å köpa lite öl av honom!
Sen snabbt hem för att laga maten medans li å linnea hämta drickan! Taxi hem till Li. å förkröka lite där innan vi drog till Tumba å alla brudarna där för en trevlig grillkväll som var full med händelser!! Bilder kommer komma upp på andra bloggen innom kort! (troligt vis i morgon kväll!) Men kvällen kan man nog beskriva som så; Dans, Fylla, Orgie och Bråk! Men kul som fan som slutade med ca 150 bilder!!

Söndagen vakna jag vid 12, åkte med Li till Tanto där vi mötte upp Caroline, sol, kaya, sara och sandra för att bara snacka skit å få lite fin röd färg! Blev en pizza å cider påvägen hem...som tillslut blev hem till Li. Där ja nu är för att sova! Haha ja å Li borde slå ihop våra lägenheter för vi är ju nästan ändå alltid på samma ställe! haha!

Så nu hoppas ja bara på att måndagen blir ett bra avslut på en underbar lång helg!!

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback