En go söndag!

Dagen började seeegt! Somna inte förens vid 5 tiden efter en hård kväll på dansgolvet! Men satan va roligt de va, så lätt värt! Så vakna först vid 8 tiden...men slog mig i huvudet å somna om till 12 tiden! När klockan börja närma sig ett så gick ja å köpte lite mat! Käka å sen drog ja till Kista för att köpa mig ett par inlines! Nej ja är inte självmords benägen! Bara lite sugen på att komma snabbt å billigt till jobbet! Å ja suger inte så hårt på de! Ja är nästan till å me bra! Ska bara lära mig att stanna lite bättre! Nog för att ja kan stanna men har inte riktigt fattat de där me bromsen..men men senare problem!

Sen så traska ja runt i Kista Gallerian i 100 år å kolla på byxor å grejs! De börjar nämligen bli lite varmt att gå runt i svarta jeans jämt  å ständigt! Så de blev ett par svarta korta linne byxor! Sen blev de lite käk där oxå! Å ja måste ju bara berätta hur bra ja är på att prova kläder samtidigt som ja pratar i telefon! Li va nämligen himla prat sugen! (Ny Li nu! En söt skön brud som va min hjälte när hon rädda mig från en galen ryss! haha!)  Så prata i telefon i 100 år me..så om ja får hjärncancer nu så vet ni vad de är! Haha!

Sen så på vägen hem så traska ja in i en liten kiosk för att köpa mig nått att dricka här i värmen! Å hon i kassan komentera mitt hår! Att de va fin färg å snygg frisyr! Å hon va den andra idag som sa de! Snubben på stället där ja käka va oxå mycket imponerad å gilla de skarpt! Å så va de en snubbe på stan igår som bara gick förbi å sa "I like your style!". Ja kan ju lova att ja är rätt nöjd! Haha!

Å sen kom ja hem å åkte runt lite på gården å insåg att ja inte suger balle på att åka! Tjo ho!

image200
Första steget mot en bil...öööö...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback