En galen Ikea tripp!

Jo då har man ju flyttat igen då! För 5 gången på knappt 4 månader! Men så kom ja till nya lyan på söder å inser att här finns ju inget mer än tv, soffa, soffbord, säng å en hylla! Så blev ju tvungen till å åka till Ikea å köpa täcke å bestik å grejer! De va ju inte så mycket ja skulle ha så ja tänkte att de här ska nog gå bra! Marika erbjöd sig att åka med å hjälpa till! Men få orkar gå där så länge som ja vill, så ja tänkte att de blir bäst att åka själv...
De var en dum idé! För att åka till Ikea är som att åka fast för fortkörning! Man kommer aldrig billigt undan! Å ett nytt träd blev de me! Haha, ni skulle sett mig när ja konka omkring me allt på tunnelbanan! Om man sänger så här, ja handla för 1300 å bara tre grejer kosta över 100 lappen...då kan ni ju själva räkna ut hur mycket grejer de va! Soptunner å jätte kruka å träd å täcke å kudde å fan å hans moster!
Men planen med trädet var så här! Ja lyckas ju ALLTID döda att stakars blommor som ja köper! Så ja tänkte att de måste ju vara svårare att ha ihjäl ett träd! Så de fick en stänkare till å börja me!

image198

Nått stärkande måste ju vara bra! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback