Dagen då Ida blev tyst!

Ok detta är de värsta ja någonsin har varit med om tror ja! Ja har tappat röstan, å inte sådär lite gran att man fortfarande kan prata. Ja är mer eller mindre stum! Ni vet hur de låter när en gammal bil försöker starta på vintern när den e för kall, de kommer nått fånit litet tjut å sen blir de tyst. Så låter ja just nu... Å ni som känner mig å vet hur mycket ja ÄLSKAR att prata kan ju förstå hur ja lider!
Eländet började igår på dagen å blev sakta men säkert värre. Men när ja gick å la mig så va ja säker på att de skulle nog vara borta på morgonen.. Men icke, de va snarare värre! Kul kul.. Å nu har ja fått höra att de kan vara stämbandsinflamation. Å tjena om det är de så får ja ju inte ens lov att prata! Å hur fan ska de gå till med mitt jobb? Sjukskriven? Inget ja har råd att vara lixom... så de är la bara till å hålla tummarna när ja går till läkaren i morgon å hoppas på att de bara är hes eller nått...om de e halsfluss så får ja lov att prata men inte jobba, å e de inflamation får ja lov att jobba men inte prata...frågan e ju vad som är värst..? pest eller kolera??

Å de bästa av allt är ju att varenda gäst sóm kommer in å försöker höra vad ja säger tycker att ja borde vara tyst! Men hur lätt tror dom att de är att vara tyst när man jobbar själv! haha I'm soo fuckt!
Ja HATAR de här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback