Gästbloggare!


Ja hör och häpna, jag (Idas gamla roomie Elin, alias prinsessan) har hackat sig in på Idas dator för att gästblogga lite. Min egen blogg har tagit sommarlov, så jag tänkte att nu när jag sover i Idas säng, går på hennes toalett, torkar mig med hennes handukar så kan jag lika gärna använda hennes blogg med. Jag håller på att ta uttycket "känn dig som hemma" till en helt ny nivå!

Jag och Ida har precis mumsat i oss en alldeles förträfflig sallad med massor av vitlöksdressing, därav är det nog bäst att vi stannar hemma. Vi hade nog tagit livet av övriga stockholmare med våran andedräkt. Istället planerar vi inför morgondagen och målet är Gröna Lund! Eftersom att Ida mer eller mindre har en magisterexamen i att skriva listor så var vi helt enkelt tvungna att surfa in på hemsidan och skriva ner alla attraktioner som vi vill åka. Jag måste säga att efter att ha läst beskrivningen så är jag mest nyfiken på den som heter Bläckfisken:

"En mollusk som lurar ute i vattnet och väntar på att få ruska om dig"

What!? Om inte jag missminner mig så hade jag mollusker när jag va liten. Mollusk låter som ett grönt litet monster, men mina mollusker var ju faktiskt hudutslag. Och jag kan inte låta bli att asgarva vid blotta tanken på att  hudutslagen ligger och lurar i vattnet, hej å hå. Jag är på helspänn!





Avslutningsvis får det blir en bild å coolingarna,
för ni ser väl att vår coolhetsstatus kan få vem som helst att trilla av stolen.


Ps. Plyo är en jävla flata som inte förtjänar en sockersöt pingla som Li.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback