Min andra familj!

Känner mer och mer hur alla på jobbet är som en enda stor familj! Där alla har sina platser! Utan att någon har satt dom där eller sagt vilken typ dom ska vara så har alla ändå en roll! Så nu ska ja berätta för dig om min andra familj!

Anders (ägaren) = Pappan. Här har vi då överhuvudet i familjen. Han som har koll på vad alla gör och var alla är. Vem som är ledsen å vem som är glad. Han vet allt!

Anna (sommelier) = Mamma. De räcker att Anna ger dig en snabb blick och hon vet på en gång om du är ledsen, glad eller funderar över något. Hon läser mig som en öppen ABC bok..! Hon är väldigt mån om att alla ska må bra och känna sig omtyckte på jobbet. Hon ser till att vi äter när vi ska och att allt fungerar!

Pia (butiksansvarig) = Galna Mostern. Hon är den som man pratar med och ser upp till. Den äldre singeln som lever livet för fullt när många andra har stannat upp i familjelivet busar hon vidare som en tonåring!

Henke (fd Kökschef) = Morbror. Den coola killen me tattos å töjhål! Han man småboxas med å kan driva med utan att han blir tokig!

Emma (Charkansvarig) = Stora syster. Hon som ger dig klädråden och är på din nivå! Så där som bara en stora syster kan!

Erik (Barista) = Store Bror. Han som vill veta allt om nya killen/tjejen å inte ger sig fören han vet allt! Han som kan komma smygandes med en spritpenna i högsta hugg å kladda dig i ansiktet om du inte är försiktig!

Petter (Kökschef) = Den trotsiga och rebeliska brodern. Han som skriker när han inte får som han vill å stampar å trottsar tills han får de.

Steffe (Souschef) = Ingifting. Ny inkommen i familjen å har ännu inte tagit sin plats!

Å så ja då!

Ida (Kock/ vs butiksansvarig) = Lilla Syster. Den som alla vill ta hand om och bara krama om. Den lilla flickan i familjen som vill allt men måste lära sig lite till först!


Så de är ju de fina när den riktiga familjen är långt borta. Ja har en reserv i närheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback