Jobbigt att vara omtyckt ibland...

Va gör man när en person som man helst inte vill veta av är hur flörtig som helst och hur trevlig som helst?! När man får godis som personen bett sin vän köpa med från typ syrien för att ge till mig!? Visst många säger nu säker att de e ju bara att ge fan i å svara i telefon och att inte träffa människan. Om de nu vore så lätt... Ja träffar människan i stort sett varenda jävla dag... Vi är såkallade kolegor...fuck... Kan ju inte gärna vara otrevlig och starta ett krig på jobbet. Satan... Får fundera på detta...

image101
Detta är då godiset ja fick...humm...ser kanske inte så himla gott ut, men insåg att ja va ju tvungen till å smaka lixom...för han kommer ju fråga vad ja tyckte om de...så de va ju bara till å bitaihop å smaka. Å ta mig fan, de va rätt najs! Typ bara massa nötter! Mej gillar!!



Ok Jonathan de här tar emot att säga, men fan...du kanske hade lite lite rätt i alla fall... Ja kanske inte skulle ha gått barfota på nyår... Vaknar i torsdags å kunde knappt prata, näsan rinner å huvudet dunkar... En jävla dunder förkyldning tror ja att de kallas....å ja gillar de inte! Så för att försöka bota mig så söp jag igår (smart ja vet!! alkohol ska ju tydligen lösa alla problem! å detta är ett!) å knarkar c-vitaminer idag! En stor skål med citron, apelsin och lime filéer! Mumma..surt som fan man de e la bara å bita ihop!


image102
Mumma...


Just de ja man va ju ute igår! Å för en gångs skull på väldigt länge, så blev ja inte så full att ja spydde!! ja kännde mig nästan nykter! Å knappt bakis heller för den delen! Ok huvudvärk å så men de har ja ju haft i några dagar nu så de räknas knappt! Vi var på Crazy Nights! Ett trevligt ställe! Brudarna där vet ju onekligen hur man klär sig spännande och vågat! var mycket mycket imponerad! Nästa gång måste ja ta med kameran å fotta några balla brudar å snubbar å brubbar (=Killar som ser ut som tjejer eller tvärt om!! finns många sånna där!!). Ja menar när de  är typ nät strumpbyxor eller spets strumpbyxor, hög hotpants, strumpeband, korsetter, bhar som syns, knasiga hattar, spandex brallor, bälten i massor, sjalar i bältet, killar med mer smink än tjejerna m.m m.m....Ni hör ju! As ballt!
Å idag var de en kort bakis dag med Sandra! Eftersom vi inte somna fören vid typ 7...(då jag hade varit vaken i 25 timmar...) å så vakna vi till liv vid typ 14 tiden!! å sen blev de lite slappning innan sandra skulle dra vid typ 5.... Men de va najs! Va ett tag sen man fick ha en lugn bakis dag! De e lixom de bästa med att vara ledig! Att man kan ligga bakis i sängen en hel dag utan att känna sig slapp å slö! Gillas!

Så har ja nu planer för kvällen me så klart! Eftersom att min dator e mupp idag å knappt vill få internett å funkta... Har köpt två spännande  thrillers som ja ska se, och så blir de lite mat idag me! Inget mindre än fläskfilé med rostade rotfrukter och potatis, med en god kantarellsås!! Mumma! Å sen blir de nog lite mango sorbe till efterätt! Säkert en massa nyttiga c-vitaminer i den me! (kan ja ju inbilla mig i alla fall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback