Varför så låga tankar om tjejer å däckbyte?!

Så skulle då ja å elin för första gången ta oss en biltripp genom stan! Vi började så vackert vid Elit Plasa för att köra till Abrehamsberg. Men vi kommer inte längre än till stureplan innan vi inser att de är nått som är fel. Lagom vid Kungsgatan så inser vi att vi har punka! Så in på en busshållsplats som va as stor å upp på kanten.
Japp som vi trodde punka på vänster bak. "Suck nu kommer ja bli skitig" var min första tanke. Elins tankar gick mer åt panik hållet. Så ja fick lugna henne med att säga  "Käre vän elin, ja har varit med min pappa å bytt däck sen ja va liten! Ja kan sånt här, tat lungt!" Så rota fram domkraften, extradäcket och korset ur bagachet å en filt å ner på knä på marken för att göra lite kvinno göra.
Men de va då tusan va karlar har låga tankar om tjejer som ska byta däck! Alla kom fan fram å dalta å fråga om ja ville ha hjälp. Å de enda ja fick fram var ett bittert men stolt "Kan själv!" Så kom fransosen som vi hade lyckats stänga inne (hans bil stod så vackert innanför våran!) å de första han sa va ju såklart att vi behövde manlig hjälp! Ja fick förklarat för honom att min pappa lärt mig att man måste kunna sånt här om man ska köra bil! Han va mycket impad å sa att han hade aldrig lyckats med det. Att han hade fått panik! Känndes rätt bra! Han han även lägga in en komentar om att göteborgare alltid är så snälla å glada å possitiva! Ja de är klart! Hur klarar man annars en sån här situation me en galen blondin i hälarna?! Men hon skötte sig i alla fall å tog lite bilder!
Så här är då bilder på "butch flatan" som byter däck!


image129

Ja de e ju tur att man är lite händig i alla fall!

image130

Å har man inte tillräckligt med muskler så får man helt enkelt ta kroppstyngden till hjälp! Å den har ja gott om!!
(Ja vet, ja visar rumpan men hade lixom inte tid att tänka på de då!)

image131

Men som sagt...Man blir så djävulskt skitig.... å inte går de bort heller...suck!

Kommentarer
Postat av: Jonathan

Du är jätte duktig Ida, Ärligt. Hehe snacka om manliga fingrar.. =P
Puss o Kram

2008-02-04 @ 17:14:32
Postat av: Anonym

Jupp ska de va butch så ska de!

2008-02-04 @ 22:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback