Tolkning av "regler"!!


Jo ja har kommit på de! Hihi! De lilla kryphålet! Som kan vara svårt att hitta men nu är de funnet!
Jo de är så här va. Att Leigh har vissa regler i sitt kök, å en av dom är att man diskar inte efter att man ätit! För de orkar man inte. Utan man låter de bara stå och tar de nån annan dag. Å om typ ja använt stekpannan å inte diskat den å hon ska ha den så får hon diska den. Med andra ord man diskar de man ska använda!
(((Så helt enkelt diska innan maten!!)))
 Jo så har ja sagt några dagar nu att ja ska ta å städa ur köket för att hon gjorde de sist å ja jobbar så sent å grejs. Så har hon som en snäll vän sagt att nej, nej. Fixar vi sen! Nån annan gång!
Men nu kom ja på det idag när ja kom hem. Va rätt pigg å inte jätte hungrig men tänkte i alla fall blanda till en varma koppen ((middag för en kock!!)) men så skulle man ju diska det man skulle ha. Å ja skulle ju "laga mat" å då använder man ju sig vanligtvis av köket! Så ja kunde gladeligen ta å städa köket! Känndes sjukt bra! Man jobbar bättre i ett rent kök! (((nej ja är inte arbetsskadad...ja looovar!! ;P )))
Å när ja ändå va i farten så leta ja efter smutsiga glas å grejs att stoppa i maskin. Å då fick ja en smärre chok! Hitta i hela lägenheten samanlagt nästan 20 glas. Två vid min säng, två i hallen... å resten i Leighs rum!! Ja tror hon är glas samlare! Haha! Gulligt!
Jo men så kommer vi till de festliga med glasen! De va så att i några kunde man se i botten att de hade varit oboy i glasen. torkat så klart! Så var de ett glas som de var "oboy" kvar i. Tänkte att eftersom att de inte hade hunnit torka än så hade nog fröken druckit de i morses. Tog me glaset till köket å skulle ta ur skeden som stod i de. Men oj då fick ja en chock! De va typ fast! Så nu har ja en fråga. Hur lång tid tar de för ca 1 dl mjölk att bli så sur att den stelnar? Asså de tar ju ett par dagar om man har ett paket i kylen innan de blir klumpar i den. Men stelna helt...fan måste ju vara över någon vecka eller två! Facinerande de där! Leigh berätta hemligheten!!

image159
Oboy är spännande grejer de!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback