Massa PornStar/PornQueen time!

Har haft en så himla underbar helg! Underbara söta Lina var här! Vi har haft så himla trevligt!
De började i lördags! Först så va ja å Solita (från jobbet!!) ute vid Medborgarplatsen å käka gött å drack...lagom!
Sen så skulle vi ta oss till Mariaplan eller vad de nu kan tänkas heta! Då skulle ja eftersom att ja bara druckit lagom mycket glida ner på dom där ramperna som man ska köra vagnar på. Men så var de inte sådär himla bra glid på mina sulor. Så ja tänkte då smart att ja ställer mig på klackarna! För där är de ju bara spikar! De måste ju glida bra! ...å de gjorde de...lite för bra! För fort gick de, men inte lika fort för resten av kroppen. Då dragningskraften gjorde sig påmind och inom loppet av 10 sekunder hade ja flugit ner på de två metall kanterna och donkat ner tre trappsteg till. Vilket resulterade i mycket kraftiga smärtor på baken! Hade ja haft ben i skinkorna hade dom förmodligen krossats! Men nu är ja i alla fall bara svart på baken! Bilder på de kommer inom kort!!
Sen lyckades vi vart fall ta oss till de där Mariatorget eller plan eller va de nu heter!
Så ringde Lina å meddela att hon var på väg! Oj va de kittla i min mage! Ett lycko kittel!
Så såg ja henne å oj vad glad ja blev! Ville inte sluta krama ju!
Men efter 10 000 kramar så rörde vi oss mot krogen. Som denna kvällen var Hornsgatan 62, Mouse Club!
Börjar lite snyggt  kvällen med att stå vid garderoben å ramla rakt över bruden som står bakom...som självklart är Linda, Sandras ex som hatar mig mer än pesten! Snyggt Ida!
Phust tänkte ja! Jävla tur att inte Sandra är här! Då hade de ju kunnat bli krig på riktigt!
Men den tanken skulle ja inte ha tänkt! När ja så snällt ca en timma senare står i kön till toan sen ja Lina resa sig upp å glatt krama en brud. Som kommer in med Sandra! Oj då tänkte ja, krig risken är nu hög!
Men de festliga var att en av tjejerna som Sandra kom med var en av Linas systers gamla lag kompis! Som Lina är god vän till! Vad är oddsen lixom? Å hon kände då Ekis som spelar med Sandra! Ok världen är liten!
Men kvällen fortsatte rätt lugnt! Vi dansa å prata massor och fick oss en smärre chock när vi såg Solita som är helt hetero stå å hångla upp en brud (?). Men vi skrattade gott och hade jätte trevlig!
När det var dags för stängning så gick vi mot tuben. Å missa självklart sista så de fick bli taxi hem! Lyx!
Efter att ha sovit i 5 timmar ringde klockan å dags att gå upp! Hej å hå inte spilla tid! Åkte in till stan för att kolla runt! Men med tanke på tillståndet ja befann mig i med världens huvudvärk och ont i baken så ja knappt kunde gå så blev de mycket sittandes på café! Men de va himla trevligt de me! Men Lina fick i alla fall med mig på en redig promenad! Vi började vid t-centralen. Gick till Gamla Stan, tillbaka till t-centralen. Å nu var ju då tanken att vi skulle till Fridhemsplan för att hämta Linas väska. Ok mot tunnelbanan tänkte ja. Men nej! Här skulle gås! Jädra galna Lina! Så bara till å börja traska mot Fridhemsplan! Trodde ja skulle dö! För nu började skorna borra små hål i mina hälar! De är nämligen så att när man trampat bort klacken å börjar gå på spiken. Då trycks den så småningom upp i hälen! = Inte skönt! Till fridhemsplan kom vi i alla fall! Hämta linas väska och de blev bestämt att vi lite senare skulle möta upp hennes föräldrar för att käka en bit! Trevligt!
Tillbaka till Rissne där vi spela lite Rappakalja med Sandra och Li! Mycket trevligt och MASSA skratt!
Sen små stressa tillbaka till Fridhemsplan för att äta! Å gud va gott de va! Susi till förrätt å kyckling till varmrätt å jätte gott vin till de! Mumma!
Sen va vi ju fortfarande rätt så fest sugna! Så till Patricia! Där blev de massa drinkar å trevligt sällskap ;)
Planen var ju att ragga på lördagen, men söndagen visa sig vara bättre för sådant! Hihi!
Självklart så blev de taxi hem även denna kväll! Inte för att vi missa sista tåget, utan för att de va 26 min kvar tills de skulle gå! Haha! Bortskämd blir man snabbt!
På måndagen så var de en tidigmorgon för Lina som skulle vara på ett möte kl 12-14. Så hon gick tidigare å ja lag kvar å gott mig i sängen! Inte lika kul när ja inte kunde sno täcket från Lina mer men ändå!
Så upp vid 12 å in till stan! Åt nått väldigt litet till frukost eftersom att två dagars baksmälla inte är så snäll!
Gick runt lite på stan å shoppa! Måste ju passa på när kortet är fullt! Mötte Lina å hennes as mysiga mamma på ett café vid halv 3 å prata lite till! Men dom hade inte så mycket tid eftersom att dom skulle på möte igen kl 16! Men ändå! Vi gick runt stan några varv sen åkte dom till mötet på Fridhemsplan å ja tänkte sätta mig på ett café! ...igen! Men han inte så långt innan ja fick ett samtal om ett rum på Götgatan 100!! Me like! Så åkte å kolla på de! Å när ja var klar där så ringde Lina å fråga om ja inte va sugen på att äta med dom ikväll igen! Självklart ville ja de! Man tackar ju inte nej till ett restaurangbesök!
Så till Fridhemsplan å gå runt där med Lina medans de andra avsluta mötet! Å sen till restaurangen för å äta gott!
Sen hem igen för lite mys! Sen gick ja tidigt på morgonen för att åka till jobbet. Å Lina lite senare. Men tyckte de va tråkigt att inte hinna säga hej då ordenligt. Så på kvällen på väg hem från jobbet stanna ja på Fridhems plan för att ge min underbara vän en "farväl-för-stunden-kommer-sakna-dig-massor-kram".


55198-166
Så här trött va Fröken Lina efter lördagen!

Love you a lot babe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback