Diverse...

Ok nu är de fastställt. Telia är dumma i huvudet! Å inget gör dom åt de! Fan har nog aldrig hatat ett företag som ja hatar telia! Strul för deras förnamn och Veliga är deras mellannamn och Elaka är deras efternamn. Skaffa ALDRIG nått genom telia! Om du inte vill ha dina räkningar skickade till 12 olika adresser och till slut få inkasso krav på de! Då ska du ta å skaffa telia.

_________________________________________ O  _________________________________________

Jo sen har ja ett till litet litet problem. Å de heter för mycket mat! Ska ju dra från lägenheten idag. Å då måste de ju vara typ tomt. Men nu är de så att ja å Prinsessan inte har lyckats äta ur kyl å frys på några veckor... så detta är vad som kvarstår...


Frysen;
7 påsar bröd
2 påsar bullar
1 ½ liter glass
1 blodpudding
1 låda strömming
4 st jordgubbar
100 g torsk
dill
spenat
4 stora påsar svamp
1 kycklingklubba
3 bitar pizza

kylen;
2 cider
1 sallads huvud
MASSA senap
1 burk sill
1 burk marmelad
1 tub kaviar
1 tub messmör
salami
1 liter kräm
1 liter mjölk
ketchup
kaffe likör (mitt minsta problem!!!)
massa buljong
½ kg morötter!!

Nån som har nån spännande idé om hur ja i hela fridens namn ja ska få i mig allt de innan kl 21.00 ikväll?! För ja har inte en anning!


________________________________________  O  ________________________________________

Va ute med jobbet igår för att fira av Henrik som jobba sin sista dag...tråkigt... Men vilket fall som helst. Vi börja med att dra ner till pubben "Göteborg"! Där trivdes jag! Va riktigt trevligt å sitta där å tjöta å höra när Petter febrilt försökte argumentare mot alla men alla var emot honom! Känndes bra! Sen drog vi in till stan. Då  var vi bara 5 kvar men de va trevligt! Taxin stanna utanför Kellys som var den ursprungliga planen. Men pga golvbyte så fick vi så vackert traska vidare. Å nu tror ja att ja ska skämmas lite  när ja säger att vi gick till Gröne Jägaren. Där dom häller multivitamin dricka istället för apelsinjuce i sina drinkar...Blää!!
Men de va trevligt! Om man bortser från att ja belv tvungen till å stå ut med den äkliga diskarens kärleks förklaringar till mig... De verkar fan inte gå in i hans höve att ja inte skulle ta i honom med en 5 meters lång tång om han så var den enda levande varelsen kvar på denna jord. Suck....Men hade Fia med mig å hon va fan bra stöd i kampen mot äklet!
Så somna ja tillslut hemma hos Erik. Eftersom han inte tyckte att ja skulle åka hem själv! Så vakna där vid halv 1... oj ja som skulle vara duktig å packa fort idag! Så nu är ja vart fall hemma å har ringt runt å klagat lite på diverse felräkningar (denna månaden me!!) å nu borde ja nog resa mig ur soffan å få lite gjort! Nog för att de inte är så mycket kvar men ändå!!

image134



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback