Phust!

Lugn och slapp dag! Sånna här dagar gillar ja, då man med gott samvete kan sitta i soffan å glo på tv hela dagen utan att behöva anstränga sig en sekund om man inte vill de! Gick upp vid 10 för att käka. Å sen fastna ja här...tog en duch, drog på mig morgonrocken å återgick till min sköna soffa!
Så skulle ja trotts allt resa på mig för att gå på toa, så hör ja nån som  pratar i svalen, å nyfiken som ja e så va ja ju tvungen till å kolla ut genom titthålet för att se vem de va!
Humm, fastighetsskötaren, som plingar på min dörr! Shit, ja har ju bara morgonrock på mig..bara!! Ja ja dra den runt noga å öppna dörren! Haha han såg bara lite obekväm ut! Sa att ja bara skulle klä på mig så han fick vänta utanför! Haha! De är fördelen och naktdelen med att ha för lite kläder på sig hemma! Men men nu är ja i alla fall klädd så nu kommer ja nog i alla fall utanför dörren idag! Måste köpa nått att äta! Har inte så mööe mat i mina skåp.. bara en massa färsk pasta som ja nallat med mig från jobbet! Men får la ta å trolla till nått sen! ...när ja orkar!
Nu ska ja slappa vidare!


image196

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback